
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ελπίδα σε σύνολο έξι παιχνιδιών έχει χάσει μόλις δύο σετ, γεγονός που μαρτυρά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών του συλλόγου.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η Ελπίδα Αμπελοκήπων ξεκίνησε πολύ καλά και προηγήθηκε με σχετική άνεση με 1-0(25-18). Τα πράγματα κύλησαν ακόμα πιο εύκολα στο δεύτερο σετ όπου η Ελπίδα έκανε πάρτι στο γήπεδο κατακτώντας το σετ 25-6. Βλέποντας την ευκολία με την οποία η ομάδα του κατέκτησε το δεύτερο σετ ο Γιώργος Τεμελούδης επέλεξε να αποσύρει τις βασικές και να ρίξει στη μάχη τις αναπληρωματικές αθλήτριες θέλοντας να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλα τα κορίτσια. Κάπου εκεί χάθηκε ο ρυθμός και το τρίτο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες με την Ελπίδα πάντως να δείχνει την απατούμενη προσοχή και σοβαρότητα και να το κατακτά με 26-24.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Γιώργος Τεμελούδης): Παπάζογλου, Καραμούτσα, Κούτουλα, Μπηλιούρη, Μαμουλασβίλι , Στάμογλου, Κεσίδου, Ομάνη, Καρασμάνη, Κεσίδου.







































































































































































































































