Την έμπρακτη στήριξή της προσφέρει στον σύλλογό μας για μία ακόμη χρονιά η κτηματομεσιτική εταιρεία ARCUS Real Estate, συμβάλλοντας ως Χορηγός στην προσπάθεια των αγωνιστικών τμημάτων της Ελπίδας Αμπελοκήπων να κατακτήσουν νέες κορυφές!
Ο ιδιοκτήτης του γραφείου Νεάπολης (Ελ. Βενιζέλου 88) της ARCUS Real Estate και ηγετικό στέλεχος της εταιρείας κ. Χρήστος Μπουρνουξούζης, ο οποίος βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των ομάδων μας εδώ και πέντε χρόνια, επισκέφθηκε το κλειστό γυμναστήριο «Ιωάννης Λεμονίδης» και έδωσε τις πιο θερμές ευχές για καλή συνέχεια και για επιτυχίες στο φετινό πρωτάθλημα στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ, όπως και στα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου που διακρίνονται τόσο στο βόλεϊ όσο και στο μπάσκετ!
Ο ΑΣ Ελπίς απευθύνει θερμές ευχαριστίες προς την ARCUS Real Estate και προσωπικά στον κ. Μπουρνουξούζη, για τη διαρκή και πολύ σημαντική αρωγή προς τον σύλλογό μας!





































































































































































































































































































































































































































































































