Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει η καταπληκτική ομάδα μας στην Pre League Γυναικών! Οι «πράσινες» συνέχισαν την απίστευτη πορεία τους και πανηγύρισαν άλλο ένα «τρίποντο» με ανατροπή (1-3) στον εξ αναβολής αγώνα με τον Περσέα στην Περαία, παραμένοντας η μοναδική αήττητη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα!
Η όγδοη επικράτηση σε ισάριθμα ματς δεν ήρθε εύκολα, καθώς οι γηπεδούχοι πήραν το πρώτο σετ χωρίς αντίσταση, αλλά τα κορίτσια της Ελπίδας αφυπνίστηκαν έγκαιρα και βρήκαν τον τρόπο να πάρουν, έστω και στις λεπτομέρειες, κάθε ένα από τα επόμενα σετ, με αποφασιστικότητα στα κρίσιμα σημεία.
Επόμενη πρόκληση για την ομάδα μας θα είναι η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον μέχρι πρότινος πρωτοπόρο Ηλυσιακό, το ερχόμενο Σάββατο (14/12) στις 18:00, χωρίς φόβο και με πολλή αισιοδοξία για το καλύτερο!
Τα σετ: 1-3 (25-12, 21-25, 20-25, 21-25)
ΟΠΑΘ ΠΕΡΣΕΑΣ (Κοτόρτσης): Χατζελιά, Ελ. Μπαρμπαλιού, Κομλένοβιτς, Αθ. Επίκουρου, Βογιατζόγλου, Αποστολίδου / Ωραιοπούλου (λ), Ευγενίδου (λ), Θωμαΐδου, Φ. Μπαρμπαλιού, Τόλιου.
ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Κουτουνίδης / Παραφέστας): Κώστογλου, Παπαθανασίου, Γουγούση, Πλακιά, Παπαδοπούλου, Αργυρίου / Ρουμπάκη (λ), Θεοδοσίου (λ), Κεραμιτσοπούλου, Πανούση, Σουπιώνη, Παπάζογλου.