
Ο ΑΣ Ελπίς ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Σδραυκάκη, ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας στο δεύτερο μισό του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Βόλεϊ Ανδρών.
Ο νεοαποκτηθείς παίκτης είναι γεννημένος στις 30 Μαΐου 2001, έχει ύψος 1,91 μ. και αγωνίζεται σε θέση ακραίου. Στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα της ΧΑΝΘ (2013-2014 και 2019-2022), του Αίαντα Ευόσμου (2014-2018), του Πήγασου Πολίχνης (2018-2019), του Αριστοτέλη Σκύδρας (2022-2023), του Ηρακλή (2023-2024), ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο Ήφαιστος Φλώρινας, με τον οποίο ξεκίνησε την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
Στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της Ελπίδας, ο Νίκος Σδραυκάκης τόνισε: «Για πολλά χρόνια έβλεπα την Ελπίδα ως αντίπαλος και παρατηρούσα ότι ήταν ένα οργανωμένο σωματείο, με μία πολύ δεμένη παρέα από παίκτες και προπονητές. Πάντοτε ήθελα να γίνω μέρος αυτού του συνόλου και αυτή την στιγμή το να βρεθώ εδώ ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ, με στόχο να έχουμε ακόμα καλύτερη πορεία στο β’ γύρο του φετινού πρωταθλήματος».
Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογό μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!