Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα του 2018 για την ανδρική ομάδα βόλεϊ, η οποία νίκησε τον ΑΟ Σερρών με 3-1 και παρέμεινε στην δεύτερη θέση της Α2. Για τους «πράσινους» ακολουθεί το ντέρμπι με τον Αθλο στην Ορεστιάδα, που προηγείται με διαφορά ενός βαθμού, ενώ η είσοδος στην πρώτη τετράδα έχει εξασφαλιστεί. Ωστόσο αυξάνονται και οι τραυματισμοί, καθώς στους Καραβιδόπουλο και Νικολαΐδη προστέθηκε χτες και ο λίμπερο Θάνος Κουκούλης.
Τα σετ: 25-21, 25-16, 23-25, 25-14
ΕΛΠΙΣ (Καραβιδόπουλος): Επιτροπάκης, Αντωνίου, Χατζηχριστάκης, Χαριδήμου, Παπαδόπουλος, Μωρές, Καλλέργης (λ) – Γαληρόπουλος, Μουράτης, Καρακόλιας.
ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ: Κόκκινος, Καραγιόζης, Αλεξανδρίδης, Γραμματικάκης, Ζλάτκος, Λαζαρίδης, Σεράκης (λ) – Γιαννακόπουλος, Ζεράκης.
* Τα άλλα αποτελέσματα: Απόλλων – Αθλος 1-3, Αρης – ΑΕ Κομοτηνής 2-3, ΑΟ Ορεστιάδας – ΓΕΑ 3-0.
* Η επόμενη αγωνιστική: Αθλος – Ελπίς (20/1), ΑΟ Σερρών – Αρης, ΑΕ Κομοτηνής – ΑΟ Ορεστιάδας, ΓΕΑ – Απόλλων Καλ.