Δεύτερη και τελευταία ημέρα για το 4th Easter Camp της Ελπίδας Αμπελοκήπων, το οποίο στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία! Σήμερα το πρόγραμμα περιλάμβανε ατομική βελτίωση μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια, αλλά είχε και τους τελικούς διαγωνισμούς, από τους οποίους βγήκαν κερδισμένα όλα τα παιδιά.
Η πιο ευχάριστη έκπληξη όμως ήταν η παρουσία δύο αθλητών του Άρη Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα του Ανδρέα Καλόγηρου και του Φιλίππου Τσαχτσιρα, οι οποίοι μίλησαν στα παιδιά για τις εμπειρίες τους και απάντησαν στις ερωτήσεις τους και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό.

Τέλος απονεμήθηκαν σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά διπλώματα, μετάλλια και κύπελλα στα παιδιά που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους χορηγούς της ομάδας αλλά και τους χορηγούς που στήριξαν το 4th Easter Camp και συγκεκριμένα το κατάστημα GYROPLATANOS, την εταιρία Merklift, το κατάστημα Eat Meat, το κατάστημα mr. coffee, το κατάστημα merci και τη Βίκος που μας προσέφεραν ό,τι χρειαζόμασταν για να γίνει αυτή η πολύ όμορφη διοργάνωση.

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!