Τίποτε δεν άλλαξε για τους Παμπαίδες, παρά την αγωνιστική απραξία τριών εβδομάδων, λόγω ενός ρεπό και της διακοπής του πρωταθλήματος για το Πάσχα. Η επιστροφή της ομάδας μας στα επίσημα παιχνίδια συνοδεύτηκε από την έκτη νίκη της, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον 2ο της κατάταξης ΠΟ Μουδανιών.
Οι «πράσινοι» κατάφεραν να κερδίσουν πάλι με 3-0 σετ όπως και όλα τα προηγούμενα ματς, παρότι το τρίτο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες (28-26), και πλέον απέχουν δύο αγώνες από το να ολοκληρώσουν την Α’ Φάση αήττητοι.
Τα σετ: 3-0 (25-18, 25-21, 28-26)
ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Λεονάρντο Ντος Σάντος): Μαργαρίτης, Μανζιέρι, Γκέρμπουρας, Αγγελακούδης, Συλαίος, Λαζαρίδης, Πρίφτης, Βαργιεμέζης, Θώμογλου, Κουρούλης, Αναγνώστου (λ).
ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (Ροδοβίτης): Ροδοβίτης (λ), Χαλκιάς, Επίκουρος, Παπίδης, Ευγενίου, Στεφανής, Α. Τσιόπουλος, Πολίτης, Ματρατζίου, Περφούντι (λ), Ε. Τσιόπουλος, Κυριακίδης.

























































































