Μεγάλη επιτυχία είχε το πρώτο πανελλήνιο Jamboree κοριτσιών με τη συμμετοχή της ομάδας Κ12 της Ελπίδας. Τα κορίτσια μας συμμετείχαν σε διαγωνισμούς τριπόντων και βολών και σε διπλό με την αντίστοιχη ομάδα της ΚΟΥ.ΠΑ Κιλκίς.

Τα τουρνουά Jamboree Minibasket, στο οποίο συμμετέχουν αθλητές/αθλήτριες ηλικίας 11-12 ετών (γεννημένοι το 2012 και 2013), είναι μέρος του Προγράμματος Healthy Hoops 4All (U12).

Το τουρνουά ήταν υπό την επίβλεψη του κόουτς Κώστα Μίσσα, υπεύθυνου του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ όπου μοιράστηκε τις εμπειρίες του με τα κορίτσια και τους προπονητές μας.

 











Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν για έναν ακόμα αγώνα τα κορίτσια μας της ομάδας Κ12 με αντίπαλο τον ΕΟΣ στο γήπεδο της Σταυρούπολης. Η βελτίωση είναι αισθητή και η αισιοδοξία διάχυτη.

Την καθιερωμένη κοπή πίτας πραγματοποίησε και το Προπαιδικό τμήμα μπάσκετ της Ελπίδας, με τη διάθεση στα ύψη και με πολλές ευχές για καλή χρονιά με υγεία και αγωνιστική πρόοδο! Μεγάλος τυχερός ήταν ο Νίκος Στογιαννίδης, που κέρδισε το φλουρί στη βασιλόπιτα και μαζί το δώρο που ήταν μια ευγενική χορηγία του καταστήματος αθλητικών ειδών Manasidis Sport - Αμπελόκηποι το οποίο και ευχαριστούμε θερμά, όπως και το αρτοζαχαροπλαστείο TACOC που πρόσφερε τη βασιλόπιτα! 

Πλημμύρισε από παιδικά χαμόγελα το γήπεδο στην κοπή πίτας των τμημάτων μπάσκετ Μπαμπίνι και Προμίνι της Ακαδημίας Μπάσκετ της Ελπίδας!

Το φλουρί έπεσε στον Σάββα Δημητριάδη στο τμήμα Μπαμπίνι και στον Χαράλαμπο Κατσαγιάννη στο τμήμα Προμίνι, που κέρδισαν όμορφα δώρα από το παραδοσιακό κατάστημα παιχνιδιών "Παίζουμε;", το οποίο και ευχαριστούμε θερμά, όπως και το αρτοζαχαροπλαστείο TACOC που πρόσφερε τη βασιλόπιτα!

Καταπληκτικός αγώνας την Κυριακή στο γυμναστήριο του ΑΠΘ με την ακαδημία του πανεπιστημίου. Τα Μπαμπίνι μας ήταν εξαιρετικά για άλλη μια φορά και απόλαυσαν το μπάσκετ και αυτά, αλλά και όσοι παραβρέθηκαν στο γήπεδο. Ο αθλητισμός είναι χαρά και υγεία και το απέδειξαν όλα τα παιδιά μας για άλλη μια φορά!

 

Άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα του Προπαιδικού μας K15 με αντίπαλο την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη. Τα αγόρια μας συνεχίζουν την καλή δουλειά και τις καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια Κ12 για τον αγώνα που έδωσαν με αντίπαλο την ομάδα της Ατλέτικο (Νεοχωρούδας) την Κυριακή. Έβγαλαν μεγάλη δυναμικότητα και όρεξη, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Η βελτίωση είναι εμφανής και αναμένουμε τα καλύτερα.

Συνέχεια των καλών εμφανίσεων για το Μίνι Μπάσκετ Κ12 της Ελπίδας, που αναμετρήθηκε στο ΔΑΚ Αμπελοκήπων με την αντίστοιχη ομάδα του Παναθλητικού. Οι προσπάθειες των δύο ομάδων επιβραβεύτηκαν από το ζεστό χειροκρότημα των θεατών που βρέθηκαν στο ΔΑΚ.

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων για το τμήμα Μίνι της Ακαδημίας Μπάσκετ της Ελπίδας. Η ομάδα μας αναμετρήθηκε με την αντίστοιχη του Αίαντα Ευόσμου. Τα παιδιά και των δύο ομάδων χάρηκαν και απόλαυσαν το παιχνίδι, όπως και οι γονείς τους που τους παρακολούθησαν.









Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος μπάσκετ Μίνι Κοριτσιών, η ομάδα της Ελπίδας φιλοξενήθηκε από την αντίστοιχη του Αίαντα Ευόσμου. Τα κορίτσια και των δύο ομάδων χάρηκαν το παιχνίδι και έφυγαν ικανοποιημένα από την συμμετοχή τους!



Το πρωτάθλημα Μίνι της ΕΚΑΣΘ ξεκίνησε! Ένα τουρνουά που περιμένουν όλα τα παιδιά για να χαρούν το παιχνίδι και την συμμετοχή. Συγχαρητήρια στα παιδιά και των δύο ομάδων, Ελπίδας και ΕΟΣ, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό!

Η έντονη δραστηριότητα στα τμήματα υποδομής μπάσκετ της Ελπίδας συνεχίστηκε για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο.
🏀Συγκεκριμένα, τα τμήματα υποδομής βρέθηκαν σε πλήρη αγωνιστική δράση το διήμερο που μας πέρασε (22-23 Απριλίου) με τέσσερις αγώνες, προσφέροντας ένα δημιουργικό Σαββατοκύριακο.
⛹️Το Σάββατο 22/4 τρία τμήματα υποδομής της Ελπίδας,το τμήμα Παγκορασίδων,,το τμήμα Μίνι Αγοριών (Γαλανόλευκα Αστέρια) και το τμήμα NBA JR αντιμετώπισαν τα αντίστοιχα του Πρωτέα Κορδελιού, του Ολύμπου Κορδελιού και των Αετών Πολίχνης με απολογισμό μία νίκη και δύο ήττες και έδειξαν με την απόδοσή τους ότι το μέλλον τους ανήκει.
Το τμήμα του JR NBA με αυτή την νίκη προκρίθηκε στις δεκαέξι καλύτερες ομάδες του Τουρνουά!
🏀Την Κυριακή 23/4 συνέχεια δόθηκε με το τμήμα υποδομής Μίνι Κοριτσιών αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης αφήνοντας για ακόμη μια φορά άριστες εντυπώσεις παίρνοντας την νίκη.
👏👏Ο συναγωνισμός ήταν μεγάλος και οι αθλήτριες απόλαυσαν τη χαρά του παιχνιδιού, τεστάροντας τις δυνάμεις τους για τη βελτίωσή τους σε κάθε επίπεδο.
👉Αυτά τα φιλικά ασφαλώς αποσκοπούν και στην ατομική και ομαδική βελτίωση των αθλητών και αθλητριών, την απόκτηση εξοικείωσης με την μπάλα, το ομαδικό πνεύμα, την ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας και του αλληλοσεβασμού.
💪💯👏Αξίζουν Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές-τριες της Ελπίδας για την αγωνιστικότητά τους, την ομαδικότητα και την αυτοπεποίθησή τους, που αποτελούν παράδειγμα για το τι μπορούμε να επιτύχουμε με συστηματική δουλειά, επιμονή και προσήλωση στην επίτευξη των στόχων μας.♥️💯🏀











 

🏀Το Σάββατο 26/3 στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων το τμήμα των Παμπαίδων αγωνίστηκε με τους Τζίπσι Κινγκς πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και πήρε την νίκη με ομαδικό πνεύμα στην επίθεση και πολύ καλή άμυνα, δείχνοντας σημάδια αισθητής βελτίωσης.
Νωρίτερα στο ίδιο γήπεδο το τμήμα των Παγκορασίδων αγωνίστηκε με τον Πρωτέα Κορδελιού,τα κορίτσια προσπάθησαν είχαν διάθεση αλλά η απειρία δεν άφησε πολλά περιθώρια για νίκη απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Αγωνίστηκαν όλες οι αθλήτριες της ομάδας δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

🏀Την Κυριακή 27/3 το τμήμα Μίνι Αγοριών αγωνίστηκε στο ΕΑΚ Σταυρούπολης με το αντίστοιχο τμήμα του ΕΟΣ Σταυρούπολης.
Πιάνοντας πολύ καλή απόδοση σε όλα τα οκτάλεπτα οι αθλητές της Ελπίδας βελτιωμένοι σε άμυνα και επίθεση έφτασαν στην νίκη αφήνοντας ελπίδες για την συνέχεια του Τουρνουά.

🏀Η συμμετοχή των παιδιών για ακόμη μια φορά ήταν πολύ μεγάλη σε όλα τα τμήματα. Όλα τα  παιδιά αγωνίστηκαν με πάθος, ενέργεια, χάρηκαν τις αναμετρήσεις και χειροκροτήθηκαν από τους προπονητές και τους γονείς που παρακολούθησαν τα παιχνίδια.

👏👏Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους!





















O Ανδρέας Μποκάι (έτος γέννησης 2009), αθλητής μπάσκετ της ομάδας Μίνι του συλλόγου μας, κλήθηκε και συμμετείχε το Σάββατο 29/01 στο κλιμάκιο του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΕΚΑΣΘ, που αποτελεί τον προθάλαμο για τις επιλογές στην αντίστοιχη μικτή ομάδα.

Η εξέλιξη αυτή, που αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών συλλόγου και αθλητή, αποδεικνύει στην πράξη τη μεθοδική και στοχευμένη δουλειά που γίνεται στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ελπίδας, καθώς οι αθλητές αναπτύσσουν τις δεξιότητες και τα προσωπικά χαρακτηριστικά τους.

Φιλικό αγώνα έδωσε το Μίνι Μπάσκετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων με την αντίστοιχη ομάδα των Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Οι προπονητές βγάλανε χρήσιμα συμπεράσματα σ' ένα ενδιαφέρον φιλικό! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους!

Ευχαριστούμε τους Αμπελόκηπους-Μενεμένη για τον φιλικό αγώνα.


Στιγμιότυπα από το φιλικό παιχνίδι:

Φιλικό αγώνα έδωσε η ομάδα μπάσκετ Μίνι της Ελπίδας Αμπελοκήπων με τη ΔΕΚΑ Academy.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους!

Ευχαριστούμε τη ΔΕΚΑ Academy και τον Νίκο Χατζηβρέττα για τον φιλικό αγώνα.
 

Οι αθλητές του Μίνι Αγοριών της Ελπίδας Αμπελοκήπων, στην πρώτη τους εμφάνιση σε επίσημο τουρνουά και αγωνιζόμενοι με πολλές απουσίες, πάλεψαν όσο μπορούσαν στο παιχνίδι με τον Ιωνικό Διαβατών στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων δείχνοντας εξαιρετικό αγωνιστικό χαρακτήρα ως το τέλος, αλλά δεν άντεξαν στην ανωτερότητα του αντιπάλου και έτσι γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο τουρνουά. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους.

Δεν τα κατάφερε το νεοσύστατο τμήμα μπάσκετ κοριτσιών της Ελπίδας στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του τμήματος και ηττήθηκε από τον Πρωτέα Κορδελιού, στο ΔΑΚ Ελευθερίου-Κορδελιού, για την 1η αγωνιστική του τουρνουά Μίνι Κοριτσιών της ΕΚΑΣΘ.















Το τμήμα Μίνι 2 της Ελπίς/Δημόκριτος δεν τα κατάφερε να πάρει την νίκη από την Hoop, από την οποία ηττήθηκε με 23-41. Η ομάδα του Πέτρου Οξούζη μπήκε μουδιασμένη στο παρκέ δίνοντας την ευκαιρία στους αντιπάλους να ανοίξουν την διαφορά στο σκορ από την αρχή. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και θερμές ευχαριστίες σε όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Τα κατάφερε το τμήμα Μίνι 1 της Ελπίς/Δημόκριτος να νικήσει το αντίστοιχο Δέκα 3 με το σκορ να λήγει 24-20. Η ομάδα του Πέτρου Οξούζη μπήκε μουδιασμένη στο παρκέ αφήνοντας την αντίπαλη ομάδα να αυξήσει ελάχιστα την διαφορά στο σκορ. Η ομάδα της Ελπίς/Δημόκριτος δεν σταμάτησε την προσπάθεια της και μετά το ημίχρονο είχε καλύτερη επίθεση και άμυνα και κατάφερε να πάρει την νίκη με διαφορά τεσσάρων πόντων.

Τα κατάφερε και το τμήμα Μίνι 2 της Ελπίς/Δημόκριτος να πάρει την νίκη με το αντίστοιχο τμήμα του Μακεδονικού 3 στο γήπεδο του Μακεδονικού με το σκορ να λήγει 14-30. Η ομάδα του Πέτρου Οξούζη μπήκε δυναμικά από το πρώτο δεκάλεπτο εξασφαλίζοντας μια απόσταση στο σκορ με την αντίπαλη ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και θερμές ευχαριστίες για όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Δύο ήττες είχαμε το περασμένο Σαββατοκύριακο για τις ομάδες του Μίνι Μπάσκετ. Η Ελπίς/Δημόκριτος 1 έχασε από τον Παναθλητικό με 31-22, καθώς η ομάδα του Πέτρου Οξούζη μπήκε μουδιασμένη στο παρκέ και στέρησε σε άμυνα και επίθεση, δίνοντας τη νίκη στην αντίπαλη ομάδα.

Ανάλογο αποτέλεσμα είχε και η Ελπίς/Δημόκριτος 2, που δεν κατάφερε να νικήσει την ΑΚ Πανοράματος (32-44). Η ομάδα μπήκε με πάθος και ενέργεια στο παρκέ, αλλά στο τέλος δεν μπόρεσε να πάρει την νίκη. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και θερμές ευχαριστίες σε όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Δύο ήττες γνώρισαν τα τμήματα Μίνι Μπάσκετ το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η Ελπίς/Δημόκριτος 1 έχασε με 16-30 από τον Αίαντα, καθώς μπήκε μουδιασμένη στο γήπεδο και υστέρησε σε άμυνα και επίθεση. Έτσι έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Ευόσμου να έχει το πάνω χέρι και να πάρει την νίκη.

Η Ελπίς/Δημόκριτος 2 έχασε και αυτή από τον Κεραυνό Αγ. Παύλου με 22-23. Η ομάδα του Πέτρου Οξούζη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι από το πρώτο δεκάλεπτο και ο αγώνας ήταν αμφίρροπος, αφού οι δύο ομάδες βρισκόταν κοντά στο σκορ μέχρι το τελευταίο λεπτό. Συγχαρητήρια στους αθλητές και θερμές ευχαριστίες σε όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Αλλες δύο νίκες σημείωσαν το Σαββατοκύριακο τα τμήματα Μίνι Μπάσκετ. Η Ελπίς/Δημόκριτος 1 νίκησε τον Μ. Αλέξανδρο Εχεδώρου με 30-20, καθώς η ομάδα του Πέτρου Οξούζη μπήκε δυναμικά από το πρώτο δεκάλεπτο, έχοντας απόσταση ασφαλείας από την αντίπαλο. Η Ελπίς/Δημόκριτος 2 από την πλευρά της νίκησε τον ΑΣ Χορτιάτη με 32-16, αφού πήρε διαφορά από την αρχή και έπαιξε πιο ελεύθερα. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και θερμές ευχαριστίες σε όσους παρευρέθηκαν στους αγώνες.

Το τμήμα Μίνι 2 του μπάσκετ Ελπίς/Δημόκριτος έχασε από την ομάδα Αρίων Σταυρούπολης 26-19 στο γήπεδο της Ηλιούπολης. Η ομάδα του Πέτρου Οξούζη δεν ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο μπήκε μουδιασμένη στο γήπεδο και έδωσαν την δυνατότητα στην αντίπαλη ομάδα να περάσει μπροστά στο σκορ και κυριαρχήσει την νίκη. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές αλλά και όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Το τμήμα Μίνι 1 της Ελπίς/Δημόκριτος έχασε από τον Όλυμπο με 31-32. Η ομάδα του Πέτρου Οξούζη μπήκε δυναμικά από το πρώτο δεκάλεπτο παίζοντας ένα αμφίρροπο παιχνίδι όπου μέχρι και τα τελευταία λεπτά οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες, όμως την νίκη την πήρε η αντίπαλη ομάδα. Συγχαρητήρια στους αθλητές αλλά και σε όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Τα κατάφερε όμως το τμήμα Μίνι 2, που νίκησε τους Μετεωρίτες με σκορ 36-32. Η ομάδα της Ελπίς/Δημόκριτος μπήκε δυναμικά από το πρώτο δεκάλεπτο, συνεχίζοντας τον αγώνα με απόσταση ασφαλείας από την αντίπαλη ομάδα καταφέρνοντας να πάρει την νίκη. Συγχαρητήρια στους αθλητές αλλά και σε όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Ακόμη ένα Σάββατο αφιερωμένο στο μπάσκετ το τμήμα Μίνι 2 του μπάσκετ της Ελπίς/Δημόκριτος καθώς έπαιξε φιλικό με το αντίστοιχο της Δ.Α.Σ.Ω στο γήπεδο της οδού Παπαφλέσσα. Τα παιδία για ακόμη μια φορά ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι αφού είχαν την δυνατότητα να αναδείξουν τις δυνατότητες τους και εκτός προπόνησης με την καθοδήγηση των προπονητών τους. Η Ελπίς/Δημόκριτος ευχαριστεί θερμά την Δ.Α.Σ.Ω για το παιχνίδι αλλά και όσους παρευρέθηκαν στο γήπεδο.

Το τμήμα Μίνι 1 της Ελπίς/Δημόκριτος νίκησε το αντίστοιχο του Αγ. Αθανάσιου ΑΟΚ με 43-38. Η ομάδα του Πέτρου Οξούζη μπήκε δυναμικά από την αρχή του αγώνα με σωστή άμυνα και επίθεση. Κατάφερε να κρατήσει μια απόσταση ασφαλείας στο σκορ με την αντίπαλη ομάδα καταφέρνοντας να πάρει την νίκη. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές αλλά και όσους βρισκόταν στον αγώνα.

Τα κατάφερε και το τμήμα Μίνι 2 της Ελπίς/Δημόκριτος να νικήσει το αντίστοιχο του Πρωτέα με το σκορ να λήγει 29-25. Οι δύο ομάδες στο πρώτο δεκάλεπτο βρισκόταν στο ίδιο σκορ, στο δεύτερο δεκάλεπτο κατάφερε η ομάδα της Ελπίς/Δημόκριτος να φέρει μικρή διαφορά και να την διατηρήσει με ασφάλεια μέχρι την λήξη του αγώνα. Συγχαρητήρια στους αθλητές για τον αγώνα αλλά και σε όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Με νίκη ολοκληρώθηκε η Κυριακή του τμήματος Μίνι 1 Ελπίς/Δημόκριτος στον αγώνα με το αντίστοιχο Αθλέτικο Α.Σ με το σκορ να λήγει 29-26. Η ομάδα του Πέτρου Οξούζη έκανε ένα καλό ξεκίνημα στον πρώτο αγώνα της, έδειξε τον καλύτερο της εαυτό μπήκε δυναμικά από το πρώτο δεκάλεπτο γεμάτη ψυχή και δυναμισμό. Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι αφού μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες βρισκόταν ισόπαλες ,καταφέρνοντας όμως να γυρίσουν το σκορ και να πάρουν την νίκη. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και ευχαριστούμε όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Την Κυριακή 4/3 διεξήχθη φιλικό των τμημάτων μίνι 1 και μίνι 2 του Δημόκριτου/Ελπίς απέναντι στα αντίστοιχα του ΑΣ Όλυμπος Κορδελιού, στα πλαίσια του τουρνουά φιλικών παιχνιδιών WWIC που διοργανώνει ο Όλυμπος Κορδελιού. Τα φιλικά έγιναν στο γήπεδο Ολύμπου και στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Για ακόμη μια φορά τα γήπεδα γέμισαν ενέργεια και πολλά καλάθια. Οι νεαροί αθλητές ευχαριστήθηκαν τα παιχνίδια και υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους είχαν για ακόμη μια φορά να δοκιμάσουν τους εαυτούς τους και εκτός προπόνησης, Η Δημόκριτος-Ελπίς ευχαριστεί θερμά τον Όλυμπο για την πρόσκληση, αλλά και όσους παρευρέθηκαν στους αγώνες.

Ακόμη ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στο μπάσκετ για το τμήμα του Μίνι 1 του μπάσκετ Ελπίς/Δημόκριτος καθώς έπαιξε φιλικό με το αντίστοιχο της HOOP στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Τα παιδιά για ακόμη μια φορά είχαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν δυναμικά το ταλέντο τους, και κυρίως να ευχαριστηθούν το παιχνίδι. Η Ελπίς/Δημόκριτος ευχαριστεί θερμά την HOOP για το παιχνίδι , καθώς και όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Μια Κυριακή αφιερωμένη στο μπάσκετ για το τμήμα Μίνι 2 του μπάσκετ Ελπίς/ Δημόκριτος .Το Μίνι 2 έπαιξε με τον Πρωτέα στο γήπεδο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Για άλλη μια φορά το γήπεδο γέμισε χαμόγελα, και ενέργεια για παιχνίδι. Η Ελπίς/Δημόκριτος ευχαριστεί τον Πρωτέα για το παιχνίδι αλλά και όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Ακόμα ένα Σάββατο αφιερωμένο στο μπάσκετ για το Μίνι 1 της Ελπίς/Δημόκριτος καθώς έπαιξε με την ομάδα του Πειραματικού στο γήπεδο Γεννηματά, ενώ το Μίνι 2 έπαιξε με τους Μαχητές Πεύκων εντός έδρας στο γήπεδο της οδού Παπαφλέσσα. Για ακόμη μια φορά τα γήπεδα γέμισαν χαμόγελα, ενέργεια και πολύ όρεξη για παιχνίδι. Η Ελπίς/Δημόκριτος ευχαριστεί το Πειραματικό και τους Μαχητές Πεύκων, αλλά και όσους στήριξαν τις ομάδες με την παρουσία τους.

Ακόμη ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στο μπάσκετ πέρασαν τα δύο τμήματα Μίνι της Ελπίς/Δημόκριτος. Το Μίνι 1 έπαιξε φιλικό αγώνα με τους Πάνθηρες Κατερίνης στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων, ενώ το Μίνι 2 με τον Αίαντα στο ΔΑΚ Ευόσμου. Τα παιδιά είχαν για ακόμα μια φορά την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν δυναμικά το ταλέντο τους, να δοκιμαστούν σε αγωνιστικές συνθήκες και κυρίως να ευχαριστηθούν το παιχνίδι. Η Ελπίς/Δημόκριτος ευχαριστεί θερμά τον Αίαντα και τους Πάνθηρες Κατερίνης για τα παιχνίδια, καθώς και όσους στήριξαν τις ομάδες με την παρουσία τους στους αγώνες.

Τα φιλικά παιχνίδια του Σαββάτου συνεχίστηκαν και εκτός «έδρας», καθώς το τμήμα Μίνι 1 της Ελπίς/Δημόκριτος έπαιξε φιλικό αγώνα με το αντίστοιχο του Άρη στο Παλέ Ντε Σπορ. Την Κυριακή τα φιλικά συνεχίστηκαν, αυτή τη φορά στο κλειστό γήπεδο επί της οδού Παπαφλέσσα όπου το τμήμα Μίνι 1 έπαιξε φιλικό αγώνα με το αντίστοιχο τμήμα της ΠΚ Νεάπολης και το Μίνι 2 έπαιξε φιλικό με το αντίστοιχο του Αρίωνα Σταυρούπολης στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων.

Η καινούρια χρονιά μπήκε λοιπόν δυναμικά και τα τμήματα Μίνι της Ελπίς/Δημόκριτος αφού οι νεαροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την εμπειρία ενός αγώνα και να ξεδιπλώσουν δυναμικά το ταλέντο τους. Η Ελπίς/Δημόκριτος ευχαριστεί θερμά τον Άρη , την ΠΚ Νεάπολης και τον Αρίωνα για τα φιλικά παιχνίδια, καθώς και όλους όσους παρευρέθηκαν σε αυτά.

Ακόμη ένα Σάββατο αφιερωμένο στο μπάσκετ πέρασε το Μίνι 1 της Ελπίς/Δημόκριτος, καθώς έπαιξε φιλικό με το αντίστοιχο του Πειραματικού στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Τα παιδιά είχαν για ακόμα μια φορά την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν δυναμικά το ταλέντο τους, να δοκιμαστούν σε αγωνιστικές συνθήκες και κυρίως να ευχαριστηθούν το παιχνίδι. Η Ελπίς/Δημόκριτος ευχαριστεί θερμά το Πειραματικό για το παιχνίδι, καθώς και όσους παρευρέθηκαν στους αγώνες.

Μια Κυριακή αφιερωμένη στο μπάσκετ πέρασε το τμήμα Μίνι 2 του μπάσκετ της Ελπίδας/Δημόκριτος, διεξάγοντας φιλικό αγώνα με το αντίστοιχο του Πρωτέα Κορδελιού στο γήπεδο της οδού Παπαφλέσσα. Για άλλη μια φορά το γήπεδο γέμισε από χαμόγελα, ενέργεια και πολλά καλάθια. Η Ελπίς/Δημόκριτος ευχαριστεί τον Πρωτέα για την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον εαυτό τους και εκτός προπόνησης, καθώς και όλους όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Ακόμη ένα Σάββατο αφιερωμένο στο μπάσκετ πέρασε το Μίνι 1 της Ελπίς/Δημόκριτος, καθώς έπαιξε φιλικό με το αντίστοιχο του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Τα παιδιά είχαν για ακόμα μια φορά την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν δυναμικά το ταλέντο τους, να δοκιμαστούν σε αγωνιστικές συνθήκες και κυρίως να ευχαριστηθούν το παιχνίδι. Η Ελπίς/Δημόκριτος ευχαριστεί θερμά ΠΑΟΚ για το παιχνίδι, καθώς και όσους παρευρέθηκαν στους αγώνες.

Ακόμη ένα Σάββατο αφιερωμένο στο μπάσκετ πέρασαν τα δύο τμήματα Μίνι της Ελπίς/Δημόκριτος. Το Μίνι 1 διαγωνίστηκε με το Sports club Α.Σ. Ωραιοκάστρου στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων, ενώ το Μίνι 2 με τον Ιωνικό στο γήπεδο της Παπαφλέσσα. Τα παιδιά είχαν για ακόμα μια φορά την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν δυναμικά το ταλέντο τους, να δοκιμαστούν σε αγωνιστικές συνθήκες και κυρίως να ευχαριστηθούν το παιχνίδι. Η Ελπίς/Δημόκριτος ευχαριστεί θερμά τον Ιωνικό και το Sports club Ωραιοκάστρου, καθώς και όσους παρευρέθηκαν στους αγώνες.

Τα φιλικά παιχνίδια συνεχίστηκαν και αυτό το Σάββατο για τα δυο τμήματα Μίνι της Δημόκριτος-Ελπίς. Το Μίνι 1 έπαιξε με τον Αίαντα Ευόσμου στο ΔΑΚ Ευόσμου, ενώ το Μίνι 2 έπαιξε με τους Μετεωρίτες στο γήπεδο της Παπαφλέσσα. Τα παιδιά είχαν για ακόμα μια φορά την ευκαιρία να δοκιμάσουν την εμπειρία ενός αγώνα, υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους και να ξεδιπλώσουν δυναμικά το ταλέντο τους. Η Δημόκριτος-Ελπίς ευχαριστεί θερμά τον Αίαντα Ευόσμου και τους Μετεωρίτες για την πρόσκληση, καθώς και όλους όσους παρευρέθηκαν στους αγώνες.

Το Σάββατο (4/11) διεξήχθη το δεύτερο φιλικό των τμημάτων μίνι 1 και 2 στους Δημόκριτος-Ελπίς απέναντι στα αντίστοιχα του Α.Σ. Όλυμπος Κορδελιού, στα πλαίσια του τουρνουά φιλικών παιχνιδιών WWIC που διοργανώνει ο ΣΤΟΥΣ Όλυμπος Κορδελιού. Τα φιλικά έγιναν στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων και στο γήπεδο επί στους οδού Παπαφλέσσα αντίστοιχα.

Για ακόμα μια φορά τα γήπεδα γέμισαν από θετική ενέργεια και πολλά καλάθια. Οι νεαροί αθλητές ευχαριστήθηκαν τα παιχνίδια και υπό την καθοδήγηση των προπονητών στους είχαν για ακόμα μια φορά την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον εαυτό στους και εκτός προπόνησης. Οι αγώνες γίνονται με στόχο την προετοιμασία των αθλητών για την επικείμενη αγωνιστική χρονιά. Η Δημόκριτος-Ελπίς ευχαριστεί θερμά τον ΣΤΟΥΣ Όλυμπο για την πρόσκληση, καθώς και όσους παρευρέθηκαν στους αγώνες.

Ακόμη ένα Σάββατο αφιερωμένο στο μπάσκετ πέρασαν τα δυο τμήματα μίνι του μπάσκετ της Ελπίδας/Δημόκριτος, διεξάγοντας φιλικό αγώνα με τα αντίστοιχα του Α.Ο.Α. στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων.

Για άλλη μία φορά το γήπεδο γέμισε από χαμόγελα, ενέργεια και πολλά καλάθια. Φιλικό και για τα Προμίνι Φιλικό αγώνα έδωσε το Σάββατο και το τμήμα προμίνι της Ελπίδας/Δημόκριτος με τον Α.Ο.Α στο γήπεδο της οδού Παπαφλέσσα. Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τις δυνατότητές τους και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι, εισπράττοντας το χειροκρότημα των θεατών.

Οι αγώνες γίνονται με στόχο την προετοιμασία των αθλητών για την επικείμενη αγωνιστική χρονιά. Η Ελπίδα ευχαριστεί τον Α.Ο.Α. για την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον εαυτό τους και εκτός προπόνησης καθώς και όλους όσους παρευρέθηκαν στους αγώνες.

Φιλικό αγώνα έδωσε το Σάββατο το τμήμα Mίνι 1 της συνεργασίας Α.Σ. Ελπίς- ΜΑΟ Δημόκριτος με το αντίστοιχο του Π.Σ. Ευκαρπίας στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία δοκιμάσουν την εμπειρία ενός αγώνα υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους και να ξεδιπλώσουν δυναμικά το ταλέντο τους. Η Ελπίς-Δημόκριτος ευχαριστεί θερμά τον Α.Σ. Όλυμπο για την πρόσκληση αλλά και τους γονείς των παιδιών για την υποστήριξη.

Σε περίπατο εξελίχθηκε ο αγώνας του μίνι τμήματος μπάσκετ της Ελπίδας επί του αντίστοιχου του Μεγάλου Αλεξάνδρου Εχεδώρου με 42-78 στο γήπεδο Καλοχωρίου. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη εξασφαλίζοντας από την αρχή μία διαφορά ασφαλείας, έπαιξε πιο ελεύθερα και απόλαυσε τον αγώνα μέχρι τέλους. Στην επόμενη αγωνιστική, η οποία θα διεξαχθεί στις 21/05 η ομάδα θα αναμετρηθεί με την Γέφυρα Κ.Σ. στο γήπεδο Αμπελοκήπων.

Διαιτητής: Χατζίδου

Οκτάλεπτα: 7-26, 28-45, 36-62, 42-78

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Ντάλης): Φασούλας 12 (2), Μπαξεβάνης, Αποστολίδης 5, Κωσταρέλης 2, Μπαρμπούδης 14 (2), Μέντα 5 (1), Καρατζίδης, Τσιτσέλης, Παπαδόπουλος, Μουμούρης 4.

ΕΛΠΙΣ (Γεροντίδης): Δεληγιαννάκης 2, Φωτίδης 12, Γεροντίδης 11, Παπανίκος 12, Τσιμπούκας 6, Βογιατζής, Αμπαζίδης 10, Αβράμης 2, Σπάχιου 15, Κνάβας 8.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή και ητττήθηκε το μίνι τμήμα μπάσκετ απέναντι στο αντίστοιχο του ΓΑΣ Κουφαλίων με σκορ 36-38 στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Με την ομάδα των Αμπελοκήπων να μην ξεκινάει με τον ιδανικό τρόπο, οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά στο σκορ και κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη μπήκε δυνατά και διεκδίκησε το παιχνίδι, για να φτάσει στο 35-35 δύο λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα. Στο σημείο εκείνο και οι δύο ομάδες εκατέρωθεν έχασαν επιθέσεις, με το παιχνίδι να κρίνεται στις βολές που κέρδισε η ομάδα των Κουφαλίων λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα.

Ο επόμενος αγώνας της ομάδας είναι στις 14/05 απέναντι στο Μέγα Αλέξανδρο Εχεδώρου στο γήπεδο Καλοχωρίου.

Οκτάλεπτα: 4-9, 15-17, 23-28, 36-38

Διαιτητής: Παμπουκόγλου

ΕΛΠΙΣ (Γεροντίδης): Δεληγιαννάκης 5, Φωτίδης 6, Γεροντίδης 2, Τσιμπούκας, Παρίσκος 1, Βογιατζής, Αμπαζίδης 10, Αβράμης, Κωνσταντινίδης 4, Παπανίκος 2, Κνάβας 8.

ΓΑΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ (Λεόα): Σπύρου, Λουμπόνια 10, Μέτσας, Πούντος 10 (1), Καμπούρης 5, Μαμέλιας, Ιβανούδης 5, Αλιαντσίδης 2, Καραγιάννης 6, Πατσίδης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συνεχίζει την καλή πορεία το μίνι τμήμα του μπάσκετ της Ελπίδας, σημειώνοντας τη δεύτερη σε σειρά νίκη του επί του Πρωτέα με 24-40. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη έπαιξε δυναμικά και με πάθος και σημείωσε ακόμη μία σημαντική νίκη, συνεχίζοντας την καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Ο επόμενος αγώνας της ομάδας είναι στις 7/05 με τον ΓΑΣ Κουφαλίων στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων.

ΕΛΠΙΣ (Γεροντίδης): Δεληγιαννάκης 9, Αμπαζίδης 8, Γεροντίδης 6, Φωτίδης 4, Αβράμης 4, Κνάβας 4, Βογιατζής 2, Σπαχιού 2, Παπανίκος 1, Κωνσταντινίδης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με νίκη ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο για τα τμήματα μπάσκετ της Ελπίδας, καθώς το μίνι τμήμα μπάσκετ σημείωσε ακόμη μία νίκη, αυτή τη φορά επί του Ολύμπου 2 στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων με 56-24. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη, έδειξε τον καλύτερό της εαυτό κρατώντας μία σταθερή διαφορά από τους αντιπάλους από την αρχή του αγώνα την οποία διατήρησε μέχρι τέλους, οπότε πήρε την νίκη. Ο επόμενος αγώνας της ομάδας για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι εκτός έδρας στις 30/4 με τον Πρωτέα, στο γήπεδο Ελευθερίου.

Τα οκτάλεπτα: 13-9, 34-12, 42-15, 56-24

Διαιτητής: Σπυριάδης

ΕΛΠΙΣ (Γεροντίδης): Δεληγιαννάκης 2, Φωτίδης 10, Γεροντίδης 6, Τσιμπούκας, Παρίσκος, Βογιατζής 8 (1), Αμπαζίδης 16, Αβράμης, Παπανίκος 5, Κωνσταντινίδης, Κνάβας 9, Σπαχίου.

ΟΛΥΜΠΟΣ (Θεοδώρου): Κοκκόνας, Αρβανιτίδης 7, Μπαλαζικάι, Στεφανίδης 2, Φωτιάδης 2, Νετζήπογλου 9, Σκουρτόπουλος 1, Μπαλάν, Τζοτζισβιάς, Μπαλάσκας 1, Γιαννουλάκης 2.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν τα κατάφερε το μίνι τμήμα μπάσκετ της Ελπίδας και ηττήθηκε με 34-24 από την Δόξα Ελπίδος Ευόσμου 2, στο γήπεδο ΕΚΟ. Η ομάδα των Αμπελοκήπων έπαιξε με πάθος, ωστόσο δεν κατάφερε να προηγηθεί σε κανένα σημείο του αγώνα. Ο προπονητής Μάκης Γεροντίδης μοίρασε το παιχνίδι και έβαλε όλους τους παίκτες να αγωνιστούν και έφυγε ευχαριστημένος από την ομάδα του.

Τα οκτάλεπτα: 10-4, 25-12, 31-18, 34-24

Διαιτητής: Σπανός

ΔΟΞΑ (Ταϊτσόγλου): Πολυχρονιάδης, Μπουμπούλας 3, Κούτριος 2, Ρουστέμης 3, Ζωγράφος, Τουφεκτσής 1, Δανιηλίδης 12, Μουστάκης 4, Κεχαγιάς 2, Λυκίδης 2, Τυφλίδης 3, Μπήλεφ 2.

ΕΛΠΙΣ (Γεροντίδης): Δεληγιαννάκης 4, Γεροντίδης 4, Τσιμπούκας 2, Παρίσκος, Βογιατζής 7, Σπάχιου, Αβράμης, Κωνσταντινίδης 2, Αμπαζίδης 3, Κνάβας, Παπανίκος 2.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την ήττα γνώρισε το μίνι τμήμα μπάσκετ της Ελπίδας απέναντι στον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου με 37-49, στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι πήραν ένα σημαντικό προβάδισμα, το οποίο διατήρησαν μέχρι τέλους. Τα προβλήματα εντοπίστηκαν κυρίως στην άμυνα, αφήνοντας τους αντιπάλους να σκοράρουν. Στο θετικό για την ομάδα μας, αγωνίστηκαν όλοι οι αθλητές και το πάλεψαν μέχρι τέλους. Ο επόμενος αγώνας της ομάδας είναι στις 9/4 στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου, όπου η ομάδα των Αμπελοκήπων θα αναμετρηθεί με την Δόξα Ελπίδος Ευόσμου 2.

Τα οκτάλεπτα: 8-12, 17-26, 27-37, 37-49

Διαιτητής: Μπαχτσεβανόπουλος

ΕΛΠΙΣ (Γεροντίδης): Δεληγιαννάκης 6, Φωτίδης 6, Γεροντίδης 2, Τσιμπούκας, Παρίσκος, Αμπαζίδης 9, Σπάχιου 3, Αβράμης 2, Κωνσταντινίδης 6, Παπανίκος, Κνάβας 3.

ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (Μπαχτσεβάνης): Βασιλακόγλου 14, Κουρούπης 6, Σωτηρακόγλου 5, Κάλφας, Κουρουττίδης, Σωτηρακόγλου 24, Χριστάνης.

Την πρώτη του εκτός έδρας ήττα βίωσε το μίνι τμήμα μπάσκετ της Ελπίδας απέναντι στην Αθλέτικο στο γήπεδο Καλλιθέας με 41-29. Οι δύο ομάδες βάδιζαν μαζί στο σκορ στα δύο πρώτα οκτάλεπτα, με την Αθλέτικο να είναι μπροστά με 3 πόντους στο πρώτο οκτάλεπτο και 2 στο δεύτερο, αντίστοιχα. Οι γηπεδούχοι όμως μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και διατήρησαν την υπάρχουσα διαφορά, διευρύνοντάς την. Ο επόμενος αγώνας της ομάδας είναι στις 2/4 στο γήπεδο Αμπελοκήπων όπου η ομάδα θα αναμετρηθεί με τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου.

Διαιτητές: Κασόλης, Χονδρογιώργης

Τα οκτάλεπτα: 10-7, 16-14, 32-22, 41-29

ΕΛΠΙΣ (Γεροντίδης): Δεληγιαννάκης 6 (1), Φωτίδης, Γεροντίδης, Παρίσκος, Τσιμπούκας, Βογιατζής 12, Σπάχιου, Αβράμης 4, Κωνσταντινίδης, Αμπατζίδης 4, Κνάβας 2, Παπανίκος 1.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συνεχίζει την καλή πορεία το μίνι τμήμα του μπάσκετ της Ελπίδας, με τη νίκη του επί του Αστέρα Σίνδου 2 με 70-39. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη με εμφανή τη διαφορά δυναμικότητας, επικράτησε από την αρχή του αγώνα δημιουργώντας μία μεγάλη διαφορά από τους φιλοξενουμένους. Τη διαφορά αυτή διατήρησε μέχρι τέλους και την διεύρυνε ακόμη περισσότερο, για να επικρατήσει με 70-39 στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων.

Δεκάλεπτα: 22-0,43-7, 62-19,70-39

Διατητής: Αντωνέλου

ΕΛΠΙΣ (Γεροντίδης): Δεληγιαννάκης 5 (1), Φωτίδης 12, Γεροντίδης 10, Παπανίκος 2, Παρίσκος 8, Βογιατζής 6, Σπαχιού, Αβράμης 7 (1), Κωνσταντίδης 8, Τσιμπούκας 2, Κνάβας 10.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Χρήστου): Λέκα, Καραντάκος, Γεωργιάδης, Μαργαρίτης 4, Τότα 4, Τερζόπουλος 18, Πάγγος 11 (1), Χαρμουτζιάδης 2, Μισδηλίδης, Καρυωτάκης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με νίκη ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο για τα τμήματα μπάσκετ της Ελπίδας, αφού το μίνι τμήμα μπάσκετ σημείωσε ακόμη μία μεγάλη νίκη, αυτή τη φορά επί του Πύργου Χαλάστρας. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη, έδειξε τον καλύτερό της εαυτό κρατώντας μία σταθερή διαφορά από τους αντιπάλους από την αρχή του αγώνα την οποία διατήρησε μέχρι τέλους, σημειώνοντας τη δεύτερη νίκη της για φέτος στο πρωτάθλημα. Ο επόμενος αγώνας της ομάδας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι εντός έδρας στις 19/03 με τον Αστέρα Σίνδου.

Διατητής: Δημητρακόπουλος

Τα δεκάλεπτα: 16-10, 26-19, 39-28, 43-35

ΕΛΠΙΣ (Γεροντίδης): Δεληγιαννάκης 10, Φωτίδης 7, Γεροντίδης, Τσιμπούκας, Παπανίκος 2, Βογιατζής 2, Σπαχιού 4, Αβράμης 2, Κωνσταντίδης, Κνάβας 2, Αμπατζίδης 14.

ΠΥΡΓΟΣ (Γερόπουλος): Χαντές 2, Τσίμπος, Οικονόμου, Δεληθανάσης 2, Κουρινιώτης, Μπέμπης, Καμάνης, Παπανικολάου 3, Τζιανόπουλος 12, Περπέρης 16 (1), Μπουλόπουλος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με νίκη ξεκίνησε το πρωτάθλημα και για το μίνι τμήμα μπάσκετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων, το οποίο αναμετρήθηκε με την Ελληνική Ακαδημία Μπάσκετ στο Ε.Κ.Ο. και σημείωσε την πρώτη εκτός έδρας νίκη με 20-30. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη έκανε ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και δημιούργησε ελπίδες για την συνέχεια παρουσιάζοντας πολύ θετική εικόνα. Ο επόμενος αγώνας της ομάδα είναι στις 12/03 στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων, όπου η ομάδα θα αναμετρηθεί με τον Πύργο Χαλάστρας.

Τα δεκάλεπτα: 0-3, 9-8, 13-19, 20-30

Διαιτητής: Κούσης

ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Πολίτης): Αβραμίδης 2, Αρβανιτίδης, Μάρανος, Σπανάκης 2, Ναϊσίδης, Ακριβόπουλος 5, Δήμτσας 2, Παπούδης, Ηλιάδης 2, Αρτέσογλου 5, Αλευράς, Πατρίκης 2.

ΕΛΠΙΣ (Γεροντίδης): Δεληγιαννάκης 7, Φωτίδης, Γεροντίδης, Παπανίκος, Παρίσκος, Βογιατζής 7, Σπαχιού 2, Αβράμης 2, Κωνσταντίδης 2, Τσιμπούκας 2, Κνάβας 1, Αμπατζίδης 7.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακόμη μία Κυριακή αφιερωμένη στο μπάσκετ πέρασε το μίνι τμήμα του μπάσκετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων, διεξάγοντας φιλικό αγώνα με το αντίστοιχο του Αίαντα Ευόσμου στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Για άλλη μία φορά το γήπεδο γέμισε από χαμόγελα, ενέργεια και πολλά καλάθια. Η Ελπίδα ευχαριστεί τον Αίαντα για την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον εαυτό τους και εκτός προπόνησης καθώς και όλους όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μία ανάσα πριν την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν το Μίνι τμήμα του μπάσκετ της Ελπίδας έδωσε φιλικό αγώνα με το αντίστοιχο του ICBS στο γήπεδο του Ωραιοκάστρου. Οι μικροί αθλητές, που φαίνονται πιο έτοιμοι από ποτέ, ανυπομονούν για την επικείμενη αγωνιστική περίοδο, για την οποία προετοιμάστηκαν πυρετωδώς. Για άλλη μία Κυριακή μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν στο γήπεδο για να δούνε τον αγώνα και την προσπάθεια των παιδιών και να τους ανταμείψουν με το χειροκρότημά τους. Η Ελπίδα ευχαριστεί το ICBS για την πρόσκληση καθώς και όλους όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Φιλικό αγώνα προετοιμασίας έδωσε το τμήμα Μίνι Μπάσκετ της Ελπίδας με το αντίστοιχο του Πρωτέα στο Κορδελιό. Μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν στο κλειστό γήπεδο του Κορδελιού για να δούνε το έργο της ομάδας και των προπονητών. Η Ελπίδα ευχαριστεί την ομάδα του Πρωτέα για την πρόσκληση και όλους όσοι παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Ενα Σαββατοκύριακο γεμάτο μπάσκετ πέρασαν οι νεαροί αθλητές του τμήματος Μίνι της Ελπίδας, οι οποίοι έπαιξαν φιλικό αγώνα με το αντίστοιχο τμήμα του Αίαντα στο ΔΑΚ Ευόσμου. Οι μικροί καλαθοσφαιριστές έχουν μπει για τα καλά στην προετοιμασία για την αγωνιστική σεζόν, με την απόδοσή τους να βελτιώνεται διαρκώς. Η Ελπίδα ευχαριστεί από την πλευρά της τον Αίαντα Ευόσμου για την πρόσκληση, καθώς και όλους όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Φιλικό αγώνα έδωσε την Κυριακή το μίνι τμήμα μπάσκετ της Ελπίδας με το αντίστοιχο του Δημόκριτου στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τις δυνατότητές τους και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι, εισπράττοντας το χειροκρότημα των θεατών. Οι αγώνες γίνονται με στόχο την προετοιμασία των αθλητών για την επικείμενη αγωνιστική χρονιά. Η Ελπίδα ευχαριστεί τον Δημόκριτο και τους γονείς των μικρών αθλητών για την διεξαγωγή του αγώνα.

Φιλικό αγώνα έδωσε το τμήμα Μίνι Μπάσκετ της Ελπίδας με το αντίστοιχο του ΕΟΣ στη Σταυρούπολη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα περίοδο. Ο αγώνας είχε προπονητικό χαρακτήρα, προκειμένου οι αθλητές να μπούνε στο αγωνιστικό πνεύμα και η σεζόν να τους βρει έτοιμους. Μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν στο κλειστό γήπεδο της Σταυρούπολης για να δούνε το έργο της ομάδας και των προπονητών. Η Ελπίδα ευχαριστεί την ομάδα της Σταυρούπολης για την πρόσκληση και όλους όσοι παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Φιλικό αγώνα έδωσε την Κυριακή το τμήμα μίνι μπάσκετ της Ελπίδας με το αντίστοιχο του Ολύμπου Κορδελιού στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι, εισπράττοντας το χειροκρότημα των θεατών. Η Ελπίδα ευχαριστεί τον Ολυμπο και τους γονείς των μικρών αθλητών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ενας αγώνας έκπληξη με τους γονείς περίμενε το τμήμα Μίνι της Ελπίδας στην τελευταία προπόνηση της σεζόν, στο γυμναστήριο της Παπαφλέσσα. Οι νεαροί αθλητές ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι, αγωνίστηκαν με πάθος και ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους, ανανεώνοντας το ραντεβού για το Σεπτέμβρη για ακόμη μια αποδοτική χρονιά με επιτυχίες.

Με ήττα τελείωσε τους αγώνες στον όμιλό της η ομάδα Μίνι της Ελπίδας. Μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι έχασε από την ομάδα του Αίαντα Ευόσμου με σκορ 43-40. Ο αγώνας, αν εξαιρέσουμε το πρώτο οκτάλεπτο, ήταν ντέρμπι μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα, αφού οι παίκτες του Μάκη Γεροντίδη έκαναν το γνωστό άσχημο ξεκίνημα των τελευταίων αγώνων και βρέθηκαν να κυνηγούν το σκορ.

Στη συνέχεια η Ελπίδα ανέβασε την απόδοσή της και με συνεχή αντεπίθεση κατάφερε να ισοφαρίσει και έτσι το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά να πάρει φωτιά. Στο τέλος η ομάδα του Αίαντα στάθηκε πιο τυχερή και εκμεταλλευόμενη κάποια λάθη των παικτών της Ελπίδας κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση της νίκης.

Τα οκτάλεπτα: 3-13, 12-11, 17-9, 8-10

ΕΛΠΙΔΑ (Γεροντίδης): Δεληγιαννάκης 6, (2), Φωτίδης, Γεροντίδης, Τσουλφαΐδης, Παπανίκος, Βογιατζής 6, Αμπαζίδης, Αβράμης, Μορέλος, Κέλογλου 1, Κουτούλας 9, Στάμος 18, Ανδρεόπουλος, Τσιμπούκας.

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μίνι της Ελπίδας, η οποία επικράτησε εκτός έδρας του Αστέρα Σίνδου με 31-20. Οι παίκτες του Μάκη Γεροντίδη ξεκίνησαν τον αγώνα νευρικά κάνοντας αρκετά λάθη και χάνοντας μερικά εύκολα σουτ με αποτέλεσμα, ενώ φαινόταν ότι υπερτερούσαν των αντιπάλων τους, να μην μπορούν να ξεφύγουν στο σκορ. Αυτό έγινε στο τελευταίο δίλεπτο της 4ης περιόδου, όταν με ένα ξέσπασμα και με επιμέρους σκορ 11-0 κατάφεραν να καθαρίσουν το παιχνίδι και να κατακτήσουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Τα οκτάλεπτα: 6-4, 2-10, 5-6, 7-11.

ΕΛΠΙΣ (Γεροντίδης): Δεληγιαννάκης 2, Φωτίδης, Γεροντίδης, Τσουλφαΐδης 5, Αμπαζίδης, Βογιατζής 2, Παπανίκος, Αβράμης, Μορέλος, Κέλογλου 4, Κουτούλας 2, Στάμος 16, Ανδρεόπουλος, Τσιμπούκας.

Ρεπό είχε την Κυριακή που μας πέρασε η ομάδα Μίνι της Ελπίδας. Ετσι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Σίνδου, αντιμετώπισε το Σάββατο στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων σε φιλικό αγώνα την ομάδα Μίνι 2 του Αίαντα Ευόσμου, της οποίας επικράτησε με ευκολία, αν και δεν υπήρχε επίσημα σκορ. Οι παίκτες του Μάκη Γεροντίδη παρουσιάστηκαν εμφανώς βελτιωμένοι και πιο αποτελεσματικοί σε σχέση με το τελευταίο άσχημο παιχνίδι στα Διαβατά, δείχνοντας αρκετά καλά στοιχεία, όπως διάθεση και αγωνιστικότητα, με αποτέλεσμα να υπάρχει ικανοποίηση και ψυχολογική τόνωση ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα μίνι της Ελπίδας από την αντίστοιχη του Ιωνικού Διαβατών με σκορ 42-22. Οι παίκτες του Μάκη Γεροντίδη παρουσιάστηκαν αγνώριστοι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, χωρίς να έχουν την απαιτούμενη αγωνιστικότητα και το ανάλογο πάθος, με αποτέλεσμα να χάσουν τον αγώνα με κατεβασμένα τα χέρια και με πολύ μεγάλη διαφορά και χωρίς να καταφέρουν να απειλήσουν τον αντίπαλο σε καμία στιγμή του παιχνιδιού.

Τα οκτάλεπτα: 14-1, 10-10, 8-3, 10-8.

ΕΛΠΙΣ: Δεληγιαννάκης 9, Φωτίδης, Γεροντίδης, Τσαουλφαΐδης, Παπανίκος, Βογιατζής 3, Αμπαζίδης 2, Κουτούλας 3, Αβράμης, Μορέλος, Κέλογλου, Στάμος 5, Ανδρεόπουλος, Τσιμπούκας.

Απρόσμενη ήττα υπέστη η ομάδα Μίνι μπάσκετ της Ελπίδας, αφού σε ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι και παρά την υπεροπλία κάτω από τα καλάθια, έχασε από το ICBS με 36-32. Τίποτε δεν λειτούργησε σωστά για τους παίκτες του Μάκη Γεροντίδη, αφού όλοι και κυρίως τα βασικά ατού της ομάδας βρέθηκαν σε πολύ άσχημη μέρα, κάνοντας αρκετά λάθη και έχοντας φοβερή αστοχία (11/49 σουτ και 10/31 βολές). Παρ’ όλα αυτά, μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ αλλά οι παίκτες του ICBS στάθηκαν πιο τυχεροί και τελικά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 11-6, 8-12, 6-8, 7-10.

ΕΛΠΙΣ (Γεροντίδης): Δεληγιαννάκης, Φωτίδης, Γεροντίδης 2, Τσουλφαΐδης 6, Παπανίκος, Βογιατζής 4, Αμπαζίδης 2, Αβράμης, Μορέλος, Κέλογλου, Κουτούλας 10, Στάμος 8, Ανδρεόπουλος, Τσιμπούκας.

Με μία ακόμη νίκη, την τρίτη στη σειρά, συνέχισε η ομάδα Μίνι Μπάσκετ της Ελπίδας. Θύμα της αυτή τη φορά ήταν η ομάδα του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου, την οποία νίκησε μέσα στην έδρα της με 45-34. Οι μικροί αθλητές του Μάκη Γεροντίδη ξεκίνησαν πολύ δυνατά τον αγώνα, δείχνοντας ποιος θα είναι το αφεντικό του παιχνιδιού από την 1η περίοδο που τελείωσε με 17-5. Στη συνέχεια, παίζοντας κατά διαστήματα καλό μπάσκετ, αλλά και με ορισμένα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, διατήρησαν τη διαφορά ασφαλείας και έφτασαν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

Τα οκτάλεπτα: 5-17, 12-10, 10-8, 7-10.

ΕΛΠΙΣ (Γεροντίδης): Δεληγιαννάκης 4, Φωτίδης, Γεροντίδης 4, Τσουλφαΐδης, Παπανίκος 2, Βογιατζής 7, Αμπαζίδης 2, Αβράμης, Μορέλος, Κέλογλου 2, Κουτούλας 8, Στάμος 16, Ανδρεόπουλος, Τσιμπούκας.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα Μίνι μπάσκετ της Ελπίδας επί της ΕΚ Σταυρούπολης με σκορ 43-37. Οι παίκτες του Μάκη Γεροντίδη ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα παίρνοντας το προβάδισμα από την αρχή και διατηρώντας το μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο, αν οι παίκτες της Ελπίδας ήταν πιο συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί στις τελικές προσπάθειες. Τελικά, διατηρώντας μια διαφορά 5-10 πόντων σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη, η οποία θα τους βοηθήσει ψυχολογικά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τα οκτάλεπτα: 11-8, 9-6, 15-13, 8-10

ΕΛΠΙΣ (Γεροντίδης): Δεληγιαννάκης, Φωτίδης, Γεροντίδης 5, Τσουλφαΐδης 3, Παπανίκος, Βογιατζής 6, Αμπαζίδης 1, Αβράμης, Μορέλος, Κέλογλου 4, Κουτούλας 13, Στάμος 11, Ανδρεόπουλος, Τσιμπούκας.

Στην δεύτερη αγωνιστική του τουρνουά της ΕΚΑΣΘ η ομάδα Μίνι Μπάσκετ της Ελπίδας νίκησε τον Ολυμπο Κορδελιού με 38-21. Στο πρώτο ημίχρονο οι μικροί καλαθοσφαιριστές της Ελπίδας ξεκίνησαν τον αγώνα με αρκετό άγχος και νευρικότητα υποπίπτοντας σε πολλά λάθη και αστοχώντας σε αρκετά εύκολα σουτ, με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ και έτσι το ημίχρονο να τελειώσει με το φτωχό 11-7.

Στο 2ο ημίχρονο και κυρίως στο ξεκίνημα της 3ης περιόδου η Ελπίδα βελτίωσε αισθητά την απόδοσή της και παίζοντας πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά, πέτυχε μερικά εύκολα καλάθια, κατάφερε να αποσπαστεί στο σκορ και να πάρει διαφορά ασφαλείας, για να φτάσει άνετα στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

Τα οκτάλεπτα: 4-5, 7-2, 17-6, 10-8.

ΕΛΠΙΣ (Γεροντίδης): Δεληγιαννάκης 1, Φωτίδης 2, Γεροντίδης, Τσουλφαΐδης 2, Παναίκος 2, Βογιατζής 9, Αμπαζίδης, Αβράμης, Μορέλος, Κελόγλου, Κουτούλας 13, Στάμος 9, Ανδρεόπουλος, Τσιμπούκας.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΚΑΣΘ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ 2023

 

 

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΚΑΣΘ ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

 

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα μίνι μπάσκετ της Ελπίδας, αφού στο πρώτο παιχνίδι της έχασε από την ομάδα του ΓΑΣ Κουφαλίων με 53-28. Οι μικροί αθλητές του Μάκη Γεροντίδη μπήκαν μουδιασμένα στο πρώτο οκτάλεπτο, με αποτέλεσμα οι παίκτες των Κουφαλίων να τους αιφνιδιάσουν και να πάρουν μια αρκετά μεγάλη διαφορά η οποία ήταν αρκετή ώστε να τους δώσει τη νίκη. Στο δεύτερο οκτάλεπτο η Ελπίδα βελτίωσε την απόδοσή της και κατάφερε να μειώσει το σκορ, αλλά αυτό δεν αρκούσε για να αλλάξει η έκβαση του αγώνα. Σίγουρα οι παίκτες της Ελπίδας έχουν περισσότερες δυνατότητες, αλλά μένει να το δείξουν στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Τα οκτάλεπτα: 27-2, 2-10, 13-11, 11-5.

ΕΛΠΙΔΑ (Γεροντίδης): Δεληγιαννάκης 1, Φωτίδης, Γεροντίδης 3, Τσουλφαΐδης 2, Αμπαζίδης 2, Αβράμης 2, Πανανίκος, Βογιατζής 8, Μορέλος, Κέλογλου 2, Κουτούλας 4, Στάμος 4, Τσιμπούκας, Ανδρεόπουλος.

Φιλικούς αγώνες έδωσε το Σάββατο το τμήμα μίνι μπάσκετ της Ελπίδας με τα αντίστοιχα του Δημόκριτου στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι, εισπράττοντας το χειροκρότημα των θεατών. Ευχαριστούμε τον Δημόκριτο και τους γονείς των μικρών αθλητών και των δύο ομάδων.

Την τέταρτη θέση κατέλαβε η ομάδα Μίνι Μπάσκετ της Ελπίδας στο τουρνουά του Μακεδονικού, αφού ηττήθηκε στον μικρό τελικό από τους Αετούς Πολίχνης με 35-20.Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, αλλά στο μεγαλύτερο διάστημα η ομάδα των Αετών ήταν καλύτερη, παίρνοντας το προβάδισμα από την αρχή και διατηρώντας μια διαφορά ασφαλείας μέχρι το τέλος. Οι παίκτες του Μάκη Γεροντίδη ήταν αρκετά νευρικοί και αγχωμένοι, με αποτέλεσμα να υποπέσουν σε αρκετά λάθη κυρίως στη επίθεση. Η Ελπίδα ευχαριστεί τον Μακεδονικό για την πρόσκληση στο τουρνουά του.

Την ήττα γνώρισε η ομάδα Μίνι Μπάσκετ της Ελπίδας στον τελικό του ομίλου της από τον Ηρακλή με σκορ 41-23, στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά που διοργανώνει ο Μακεδονικός. Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ άσχημα για τους νεαρούς παίκτες του Μάκη Γεροντίδη, αφού στο πρώτο 8λεπτο ήταν πίσω με σκορ 17-0. Στη συνέχεια η κατάσταση βελτιώθηκε αφού η ομάδα μπήκε πιο δυνατά και μείωσε σε 21-15 (αποτέλεσμα ημιχρόνου), αλλά στο 2ο μέρος ο Ηρακλής είχε περισσότερες λύσεις και έφτασε άνετα δίκαια στη νίκη.

Στο τουρνουά του Μακεδονικού (28-30 Δεκεμβρίου) συμμετέχει η ομάδα Μίνι Μπάσκετ της Ελπίδας και στον πρώτο της αγώνα νίκησε τον Ολυμπο Κορδελιού με 14-29. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα και φωτογραφίες.

Στο Κορδελιό βρέθηκε το Σάββατο 5/12 η ομάδα Μίνι Μπάσκετ της Ελπίδας και έδωσε φιλικό με την αντίστοιχη του Πρωτέα, όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να χαρούν το παιχνίδι και να επιδείξουν τις ικανότητές τους. Η Ελπίδα ευχαριστεί τον Πρωτέα για την πρόσκληση.

Φιλικό αγώνα έδωσε την Κυριακή η ομάδα Μίνι Μπάσκετ της Ελπίδας με την αντίστοιχη του Μακεδονικού στην Ευκαρπία, όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να χαρούν το παιχνίδι και να επιδείξουν τις ικανότητές τους. Η Ελπίδα ευχαριστεί τον Μακεδονικό για την πρόσκληση.

Φιλικό αγώνα έδωσε η ομάδα Μίνι Μπάσκετ της Ελπίδας με το ICBS. Ο αγώνας διεξήχθη σε ευχάριστη ατμόσφαιρα, στο γυμναστήριο του ICBS και οι παίκτες του Μάκη Γεροντίδη είχαν την ευκαιρία να χαρούν το παιχνίδι.

Με την δεύτερη θέση ολοκλήρωσε η ομάδα μπάσκετ Προμίνι της Ελπίδας την παρουσία της στο φετινό τουρνουά του Μακεδονικού. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις επί δύο μήνες, πέτυχε 10 νίκες σε 11 αγώνες και γνώρισε την μοναδική της ήττα στον τελικό, από τον διοργανωτή Μακεδονικό με 21-18. Μία μέρα νωρίτερα, στον ημιτελικό του Final Four, είχε αποκλείσει τον Αρη με το εντυπωσιακό 34-19.

«Στον τελικό υπήρχε αρκετή νευρικότητα και άγχος λόγω του νεαρού της ηλικίας των παιδιών. Παρ’ όλα αυτά, στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήμασταν μπροστά στο σκορ, αλλά στον τέλος ο Μακεδονικός ήταν πιο τυχερός αφού ευστόχησε σε αρκετές ελεύθερες βολές και κατάφερε να κερδίσει», δήλωσε ο Μάκης Γεροντίδης.

Η Ελπίδα συγχαίρει τον Μακεδονικό για τη διοργάνωση του τουρνουά και ευχαριστεί για την πρόσκληση.

Αήττητη, πετυχαίνοντας εννέα νίκες σε ισάριθμους αγώνες, ολοκλήρωσε η Ελπίδα την πρώτη φάση του τουρνουά μπάσκετ προμίνι που διοργανώνει ο Μακεδονικός στο γήπεδό του. Αν και το ξεκίνημα στον τελευταίο αγώνα δεν ήταν καλό, οι νεαροί μπασκετμπολίστες της Ελπίδας νίκησαν τον ΑΕΣ Μετεώρων με 35-16 και κατέλαβαν την πρώτη θέση μεταξύ δέκα ομάδων.

Το απόγευμα της Παρασκευής 29/5 αρχίζει το Final Four της διοργάνωσης, στο οποίο η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Αρη με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου 30/5. Στον άλλο ημιτελικό θα παίξουν Μακεδονικός - ΠΑΟΚ.

Άλλη μία νίκη για τους νεαρούς των ακαδημιών μπάσκετ της Ελπίδας, στο τουρνουά Προμίνι που διοργανώνει ο Μακεδονικός. Η ομάδα μας σημείωσε την όγδοη επιτυχία της σε ισάριθμους αγώνες, με 40-14 επί του Ολύμπου Κορδελιού και την Κυριακή 24 Μαΐου θα αντιμετωπίσει τον ΑΕΣ Μετεώρων (11.00 πμ).

Oύτε ο Παναθλητικός μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στην ξέφρενη πορεία που πραγματοποιούν οι νεαροί αθλητές των ακαδημιών μπάσκετ, στο τουρνουά Προμίνι που διοργανώνει ο Μακεδονικός. Η Ελπίδα νίκησε στον έβδομο αγώνα της και την ομάδα των Συκεών με 37-16 και την Κυριακή 17 Μαΐου θα παίξει στις 10:00 π.μ. με τον Ολυμπο Κορδελιού.

Ακάθεκτοι συνεχίζουν οι νεαροί αθλητές των ακαδημιών μπάσκετ της Ελπίδας, στο τουρνουά Προμίνι που διοργανώνει ο Μακεδονικός με συμμετοχή δέκα σωματείων. Η ομάδα μας σημείωσε την έκτη συνεχόμενη νίκη της με 30-21 επί του οικοδεσπότη Μακεδονικού και την Κυριακή 10 Μαΐου θα αντιμετωπίσει στις 11 π.μ. τον Παναθλητικό Συκεών.

Σπουδαίες εμφανίσεις πραγματοποιούν οι νεαροί αθλητές της Ελπίδας στο τουρνουά Μπάσκετ Προμίνι που διοργανώνει ο Μακεδονικός με συμμετοχή δέκα σωματείων. Η ομάδα μας είναι αήττητη μετά από πέντε αγώνες, αφού έχει νικήσει διαδοχικά τον Αρη με 33-25, τον ΠΑΟΚ με 38-13, τον Αίαντα Ευόσμου με 35-7, τον ΠΣ Ευκαρπίας με 24-17 και την Βεργίνα με 35-19. Την Κυριακή 3 Μαΐου οι νεαροί αθλητές μας θα αντιμετωπίσουν τον Μακεδονικό στις 9 πμ.

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι νεαροί αθλητές μπάσκετ της Ελπίδας, στο ξεκίνημα του τουρνουά μπάσκετ προμίνι που διοργανώνει ο Μακεδονικός. Οι εκκολαπτόμενοι άσοι μας νίκησαν διαδοχικά τον Αρη με 33-25 και τον ΠΑΟΚ με 38-13 και την Κυριακή 29 Μαρτίου θα αντιμετωπίσουν τον Αίαντα Ευόσμου (13.00). Το τουρνουά διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο του Μακεδονικού.

Στο τουρνουά Μπάσκετ Προμίνι του Μακεδονικού θα πάρουν μέρος οι νεαροί αθλητές της Ελπίδας. Το πρόγραμμα του τουρνουά μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Α.Σ.ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ  -  Α.Σ. ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕ/ΠΩΝ  48-31 (17-03,13-07,08-12,10-09)

 

Ήττα για τους μικρούς μας απέναντι στη Δόξα Δρυμού με 48-31. Μουδιασμένο ξεκίνημα, για την ομάδα του Μάκη Γεροντίδη που δεν κατάφερε να ανεβάσει ρυθμούς σε ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι. Πέρα από το τρίτο δεκάλεπτο όπου προσπάθησε να κάνει το ξέσπασμα και τη μεγάλη ανατροπή, ήταν κατώτερη των περιστάσεων, παρόλα αυτά το μέλλον είναι μπροστά και οι μικροί καλούνται πλέον να προετοιμαστούν κατάλληλα για το εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί, απέναντι στον Ερμή Λαγκαδά.

 

ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ (ΚΩΤΤΗΣ) ΣΤΑΥΡΟΥΣΗΣ 7,ΓΙΑΜΠΑΣΤΟΣ 2,ΓΕΩΡΓΗΣ 2, ΓΚΑΛΕΤΣΗΣ  4, ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ  4, ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ 4, ΣΤΑΥΡΟΥΣΗΣ 14, ΝΙΚΗΣΙΑΝΛΗΣ, ΓΚΑΛΕΤΣΗΣ 7, ΓΙΑΜΠΑΣΤΟΣ 1, ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΗΣ 3

 

ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕ/ΠΩΝ (ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ) ΓΡΙΒΑΣ 2, ΡΙΖΑΚΟΣ, ΓΙΑΓΛΗΣ 6, ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ , ΕΥΓΕΝΕΙΑΔΗΣ  7, ΔΑΛΑΚΟΥΡΑΣ 5, ΜΠΟΥΝΤΟΥΝΗΣ , ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 4, ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ, ΣΤΟΪΚΟΣ 7(1)