Σας ανακοινώνουμε το αγωνιστικό πρόγραμμα των ομάδων της Ελπίδας Αμπελοκήπων, για το οκταήμερο από την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου μέχρι και την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου.

🏀 ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΚΑΣΘ (5η αγωνιστική)
Τετάρτη 18/10 (20:30, Δ.Α.Κ. Αμπελοκήπων): ΑΣ Ελπίς - ΑΣ Όλυμπος ΕΚΕ

🏀 ΜΠΑΣΚΕΤ: ΕΦΗΒΟΙ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΚΑΣΘ (6η αγωνιστική)
Σάββατο 21/10 (15:00, Κ.Γ. Πολίχνης): ΑΣ Αετοί Πολίχνης - ΑΣ Ελπίς

🏐 ΒΟΛΕΪ:  ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΕΣΘ (Ε’ όμιλος, 1η αγωνιστική)
Σάββατο 21/10 (16:00, Κ.Γ. Μακεδονικού): ΑΣ Μακεδονικός - ΑΣ Ελπίς 2

🏀 ΜΠΑΣΚΕΤ: ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΚΑΣΘ (6η αγωνιστική)
Σάββατο 21/10 (16:30, Δ.Α.Κ. Αμπελοκήπων): ΑΣ Ελπίς - ΑΕ Παναθλητικός

🏐 ΒΟΛΕΪ: ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ PRE LEAGUE (1η αγωνιστική)
Σάββατο 21/10 (17:00, Κ.Γ. «Ι. Λεμονίδης»): ΑΣ Ελπίς - ΓΣ Πανιώνιος

🏐 ΒΟΛΕΪ:  ΠΑΙΔΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΕΣΘ (Α’ φάση, 1η αγωνιστική)
Σάββατο 21/10 (19:00, Δ.Γ. Ιωνίας): ΑΣ Ιωνικός - ΑΣ Ελπίς

🏐 ΒΟΛΕΪ:  ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΕΣΘ (Δ’ όμιλος, 1η αγωνιστική)
Σάββατο 21/10 (20:00, Κ.Γ. «Ι. Λεμονίδης»): ΑΣ Ελπίς 1 - Ακαδημίες Πρωτ. Πεύκων 2

🏀 ΜΠΑΣΚΕΤ: ΠΑΙΔΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΚΑΣΘ (6η αγωνιστική)
Κυριακή 22/10 (18:30, Δ.Α.Κ. Αμπελοκήπων): ΑΣ Ελπίς - ΑΟ Εκμάθησης Αθλημάτων

🏐 ΒΟΛΕΪ:  ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΕΣΘ (Α’ φάση, 1η αγωνιστική)
Κυριακή 22/10 (19:00, Κ.Γ. «Ι. Λεμονίδης»): ΑΣ Ελπίς - ΜΑΣ Νέα Γενεά

🏀 ΜΠΑΣΚΕΤ: ΑΝΔΡΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΚΑΣΘ (5η αγωνιστική)
Δευτέρα 23/10 (20:30, Δ.Α.Κ. Αμπελοκήπων): ΜΑΟ Δημόκριτος Αμπελοκήπων - ΑΣ Ελπίς

🏐 ΒΟΛΕΪ:  ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΕΣΘ (Α’ φάση, 1η αγωνιστική)
Δευτέρα 23/10 (21:15, Κ.Γ. «Ι. Λεμονίδης»): ΑΣ Ελπίς - ΝΓΣΘ Ηρακλής

🏀 ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΚΑΣΘ (6η αγωνιστική)
Τετάρτη 25/10 (21:30, Κ.Γ. Ελευθερίου): Πρωτέας - ΑΣ Ελπίς

Καλή επιτυχία σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου μας!



Αρωγός της Ελπίδας Αμπελοκήπων θα είναι και φέτος, ως Χορηγός του συλλόγου και των αγωνιστικών τμημάτων του, η εταιρεία ΒΙΚΟΣ, η οποία στηρίζει σταθερά όλα αυτά τα χρόνια την Ελπίδα αλλά και τον ελληνικό αθλητισμό συνολικά.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.) είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην ελληνική αλλά και ξένη αγορά. Επιπλέον, το 2014 η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών, λανσάροντας 8 διαφορετικές γεύσεις και δημιουργώντας, παράλληλα, μία νέα κατηγορία προϊόντων, τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος».

Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ευχαριστεί θερμά την εταιρεία ΒΙΚΟΣ για την έμπρακτη και διαρκή στήριξή της, χάρη στην οποία ο σύλλογός μας καταφέρνει και συνεχίζει τη δράση του με περισσότερη δύναμη, διδάσκοντας στους νέους αθλητές και αθλήτριες τις αξίες του αθλητισμού και πρωταγωνιστώντας πάντοτε στους αγωνιστικούς χώρους!

Τα παιδιά στο χωριό Γκόνγκο της Τανζανίας θα μπορούν πλέον να παίζουν βόλεϊ και να αθλούνται φορώντας τις πράσινες φανέλες της Ελπίδας Αμπελοκήπων, προβάλλοντας το όνομα αλλά και τις αξίες του συλλόγου μας στη μακρινή χώρα της Αφρικής.

Με «πρέσβειρα» την αθλήτριά μας Θεοδοσία Κοσμά, η οποία βρίσκεται στην Τανζανία συμμετέχοντας στο πρόγραμμα εθελοντισμού του οργανισμού Wheeling2help, ο σύλλογός μας πρόσφερε αθλητικό εξοπλισμό όπως φιλέ για βόλεϊ και μπλουζάκια στα παιδιά του Δημοτικού του χωριού Γκόνγκο, με στόχο να βοηθήσει στην εκπαίδευσή τους και σε ένα καλύτερο επίπεδο ζωής.

Μέσα από την παρουσία της στην Τανζανία, η Θεοδοσία Κοσμά μύησε τα παιδιά στον όμορφο κόσμο του βόλεϊ στο πλαίσιο των αθλητικών - πολιτιστικών δράσεων του προγράμματος και μας έκανε να νιώσουμε περήφανοι γι’ αυτήν!

Το Wheeling2help δραστηριοποιείται τα τελευταία έξι χρόνια στο χωριό Γκόνγκο με τα ταξίδια αλληλόδρασης MyQuest και μεταξύ άλλων έχει βάψει και εξοπλίσει το τοπικό ιατρείο, έχει χτίσει μια φάρμα πουλερικών, τουαλέτες και κουζίνα για το δημοτικό σχολείο, ένα κέντρο εναλλακτικού εισοδήματος και ενδυνάμωσης για τις γυναίκες του χωριού, καθώς και ένα κέντρο βιώσιμης γεωργίας που θα είναι και η αγορά του χωριού.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του Wheeling2help θα βρείτε στην ιστοσελίδα του οργανισμού: https://www.wheeling2help.com

 



Η ΚYANA Professional Hair Products θα ενισχύσει για άλλη μία χρονιά την Ελπίδα Αμπελοκήπων ως Χορηγός του συλλόγου, συμβάλλοντας στην προσπάθεια των «πράσινων» για μία επιτυχημένη πορεία σε όλα τα πρωταθλήματα.

Ευχαριστούμε θερμά την KYANA και τον Διευθυντή της εταιρείας, Γιάννη Βασιλειάδη, ο οποίος στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό και βρίσκεται σταθερά κοντά στον σύλλογό μας!

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κ. Γιάννη Βασιλειάδη, ο οποίος κατέρχεται στις εκλογές ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα!

Η ταυτότητα της επιχείρησης:

Η εταιρία ΚΥΑΝΑ HELLAS A.E. δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη από μία ομάδα 5 ανθρώπων με κοινό όραμα για μία καινοτόμο πρόταση στον χώρο των επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου.

Επιπλέον έχει δημιουργήσει τη δομή υποστήριξης των συνεργατών της, ώστε να είναι αρωγός στην εξέλιξη της τέχνης τους μέσω επιμορφωτικών σεμιναρίων σε συνεργασία με Έλληνες και ξένους εκπαιδευτές, καθώς και μέσω εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα, όπου παρουσιάζονται οι νέες τάσεις και τεχνικές στην τέχνη της κομμωτικής.

Η εταιρεία ΚΥΑΝΑ είναι μία ελληνική εταιρεία με προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία εξελίσσει σε επίπεδο συστατικών και εφαρμογής σύμφωνα με όσα επιτάσσει η αγορά, ενώ σπουδαία είναι και η συμβολή της στην υποστήριξη κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων, αθλητικών συλλόγων και περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων.

Διεύθυνση: Μάρκου Μπότσαρη 118
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 905080, 2310 950050
Website: https://www.kyana.gr/
Facebook Page: https://www.facebook.com/KYANA.PROFESSIONAL

 

Τις καλύτερες δυνατές αγωνιστικές συνθήκες θα παρέχει πλέον το κλειστό γυμναστήριο «Ιωάννης Λεμονίδης» στους αθλητές και αθλήτριες της Ελπίδας Αμπελοκήπων, αλλά και στις φιλοξενούμενες ομάδες, χάρη στην τοποθέτηση δαπέδου τάραφλεξ στον αγωνιστικό χώρο με δαπάνη του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, ο οποίος ανταποκρίθηκε και ικανοποίησε αυτό το σημαντικό αίτημα του συλλόγου μας.

Οι εργασίες τοποθέτησης του δαπέδου βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθούν στα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας, ώστε το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου να γίνει με νέες, βελτιωμένες προϋποθέσεις για όλα τα τμήματα βόλεϊ της Ελπίδας, επιτρέποντας στους αθλητές και αθλήτριές μας να στοχεύσουν ακόμα ψηλότερα.

Ο ΑΣ Ελπίς αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου, όπως επίσης τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού - Νέας Γενιάς Απόστολο Φουκίδη, τον εντεταλμένο σύμβουλο Αθλητισμού Μανώλη Ιωαννίδη και την Προϊσταμένη Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας - Παιδείας - Αθλητισμού - Πολιτισμού Μαγδαληνή Ρουσσέτη, καθώς και το Τμήμα Αθλητισμού - Πολιτισμού του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης με τους υπαλλήλους του, για την συμβολή τους στην υλοποίηση αυτού του έργου που δημιουργεί νέες προοπτικές για τον σύλλογό μας.

















Το Bad HabitCoffee Drinks & More, το αγαπημένο στέκι της Δυτικής Θεσσαλονίκης, στηρίζει για άλλη μια χρονιά την Ελπίδα Αμπελοκήπων, ως χορηγός του συλλόγου μας, ο οποίος εκφράζει το ομορφότερο, νεανικότερο και πιο δυναμικό κομμάτι των Αμπελοκήπων!

Σε ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες που δεν αφήνουν ανεπηρέαστο κανέναν, το Bad Habitσυνεχίζει να επενδύει σταθερά στην Ελπίδα και στην περιοχή μας, παραμένοντας για άλλη μία χρονιά στο πλευρό μας.
Η φανέλα των «πράσινων» θα συνεχίσει να «ταξιδεύει» τον λογότυπο του Bad Habit σε όλη την Ελλάδα, αλλά ακόμα και σε μακρινές ξένες χώρες, μέσα από αυτή την σχέση βαθιάς φιλίας που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον σύλλογό μας και τον ιδιοκτήτη του επιτυχημένου καφέ-μπαρ, Κοσμά Καγκάνη.

To Bad Habit αποδεικνύει άλλωστε με κάθε ευκαιρία ότι αποτελεί κάτι παραπάνω από ένα επιτυχημένο καφέ-μπαρ, δείχνοντας ενσυναίσθηση και «αγκαλιάζοντας» ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, με πρωτοβουλίες όπως η πρόσφατη συγκέντρωση τροφίμων και νερών για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, αλλά και μέσα από τη διαρκή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο της περιοχής μας.

Ως σταθερός υποστηρικτής του συλλόγου μας, ο Κοσμάς Καγκάνης, αναφέρθηκε στην ανανέωση της σχέσης με τον σύλλογό μας, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχές του προς τα αγωνιστικά τμήματα της Ελπίδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που με την υποστήριξή του είναι βέβαιο ότι θα γνωρίσουν νέες επιτυχίες:
«Τέσσερα χρόνια τώρα, παρ’ όλες τις δυσκολίες, το “Bad Habit” μπορεί και στηρίζει την Ελπίδα Αμπελοκήπων και ενισχύει την προσπάθειά της να ωθήσει τους νέους προς τον αθλητισμό. Θα είμαστε και φέτος εκεί για να βοηθήσουμε, παραμένοντας σταθεροί στη φιλοσοφία μας και στην επιθυμία μας να προσφέρουμε στις οικογένειες και στο κοινωνικό σύνολο όπως και όπου μπορούμε. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματα της Ελπίδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με υγεία και με πολλές διακρίσεις».

Η
 ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ “BAD HABIT” COFFEE DRINKS & MORE

Ένας παλιός αχυρώνας μετατράπηκε σε έναν πλήρως ανανεωμένο χώρο με industrial ύφος στοχεύοντας να γίνει η πιο αγαπημένη “κακή συνήθεια” όλης της πόλης. Ένα σύγχρονο "μπαρ - σπίτι" διαμορφωμένο από άκρη σε άκρη να θυμίζει κάτι ανάμεσα σε βαγόνι τρένου και urban διαμέρισμα τριαντάρη σε ευρωπαϊκή μητρόπολη. Ιδανικό από το πρωί για καφέ και πρωινό, για ένα διάλειμμα από τη δουλειά ή ένα επαγγελματικό ραντεβού, ακόμα και για να διαβάσεις το βιβλίο σου συνοδεία με ένα αμερικανικό ή γαλλικό breakfast basket και μία κούπα εσπρέσο από την εξαιρετική ιδιωτική ποικιλία Illy, μέχρι αργά το βράδυ για ποτό.

Το “Bad Habit”, που διαθέτει ιδιωτικό πάρκινγκ, ξεχωρίζει πλέον και για τη βραβευμένη γκάμα πρωινών / brunch που προσφέρει και τα οποία καλύπτουν όλες τις γευστικές απαιτήσεις, ενώ κατά τη φετινή σεζόν πρόκειται να προστεθούν ακόμα περισσότερα ξεχωριστά πιάτα στον κατάλογο φαγητού, ολοκληρώνοντας ιδανικά την εμπειρία της επίσκεψης στον υπέροχο χώρο του!

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 18-20, στον παλιό Ερωτικό, Σταυρούπολη

Τηλ. επικοινωνίας: 2310 668330

Ακολουθήστε το Bad Habit στο Facebook: https://www.facebook.com/badhabitskg/

 





Σε σώμα συνήλθε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων, έπειτα από εσωτερική ψηφοφορία μεταξύ των μελών που εξελέγησαν στο Δ.Σ. κατά τις αρχαιρεσίες της 28ης Ιουνίου 2023.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου θα έχει τριετή θητεία και την παρακάτω σύνθεση:

Απόστολος Σταυρίδης

Πρόεδρος

Ιάκωβος Ιακωβίδης

Αντιπρόεδρος Α’

Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου

Αντιπρόεδρος Β’

Άγγελος Ταλαμπίρης

Γενικός Γραμματέας

Δημήτριος Χατζηνάκος

Ταμίας

Γεώργιος Ταυλίκος

Μέλος Δ.Σ.

Μπαζίλιο Μανζιέρι

Μέλος Δ.Σ.

Θεόφιλος Μάρτσης

Μέλος Δ.Σ.

Νικόλαος Παπαγεωργίου

Μέλος Δ.Σ.

Βασίλειος Καραμπίδης

Μέλος Δ.Σ.

Χρίστος Γκαλμπένης

Μέλος Δ.Σ.

Για άλλη μια χρονιά, η Arcus Real Estate θα παρέχει την στήριξή της στον σύλλογό μας, συμβάλλοντας ως Χορηγός στην προσπάθεια των αγωνιστικών τμημάτων της Ελπίδας Αμπελοκήπων να φτάσουν ακόμα πιο ψηλά!

Ο ιδιοκτήτης του γραφείου Νεάπολης (Ελ. Βενιζέλου 88) και ηγετικό στέλεχος της εταιρείας κ. Χρήστος Μπουρνουξούζης, αναφερόμενος στην ανανέωση της επιτυχημένης συνεργασίας με την Ελπίδα, έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Η εταιρία Arcus ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2017 μετά από πολυετή εμπειρία στο χώρο του Real Estate στην Ελλάδα. Μια ομάδα νέων ανθρώπων με όραμα ενώθηκαν για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με δυναμισμό, επαγγελματισμό και συνέπεια απέναντι στον εκάστοτε πελάτη.
Με γνώμονα να επενδύουμε σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους ακολουθώντας πάντα τη φιλοσοφία μας : Να είμαστε δίπλα στον πελάτη σε οποιαδήποτε διαδικασία συναλλαγής από την αρχή μέχρι το τέλος. Η στήριξη του ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων μας δίνει την δυνατότητα να διευρύνουμε τον τρόπο σκέψης μας και την φιλοσοφία μας προκειμένου: Να είμαστε ενεργά δίπλα στον συνάνθρωπο με έναν έμπρακτο τρόπο.
Μέσα από την έμπρακτη στήριξη του έργου της Ελπίδας Αμπελοκήπων, πιστεύουμε ότι μπορούμε να ενισχύσουμε την ελπίδα των συνανθρώπων μας που στηρίζονται στο έργο του συλλόγου. Παράλληλα, ευελπιστούμε ότι μπορούμε να διαδώσουμε την χαρά της προσφοράς και της στήριξης της ελπίδας των ανθρώπων που έχουν ανάγκη τον αθλητικό σύλλογο Ελπίδα».

ARCUS REAL ESTATE

Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 88, Νεάπολη | Κων/νου Καραμανλή 71 & Ψαρών | Ερμού 75, Κέντρο | Ι. Τσαλουχίδη 54, Καλαμαριά

Τηλ.: 2310 621070, 6955 936348

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.



Ο ΑΣ Ελπίς απευθύνει τα συγχαρητήριά του προς τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και ενεργό μέλος του συλλόγου μας, Λάζαρο Κυρίζογλου, για την ιδιαίτερα σημαντική ανάδειξή του στο αξίωμα του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).

Ο κ. Κυρίζογλου εξελέγη ομόφωνα στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν σήμερα το μεσημέρι με 29 στις 29 ψήφους και ανέλαβε τα ηνία του κορυφαίου οργάνου της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης μέχρι τη λήξη της τρέχουσας θητείας, τον Φεβρουάριο του 2024, αποτελώντας τον μοναδικό υποψήφιο για να διαδεχθεί στην ηγεσία της ΚΕΔΕ τον μέχρι πρότινος Πρόεδρο αυτής και νέο Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου.

Συγχαίρουμε τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντά του ως Προέδρου της ΚΕΔΕ.




Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων θα έχει στο πλευρό του ως Χορηγό του συλλόγου το κέντρο Φροντιστηριακής Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και ειδικότερα το νέο φροντιστήριο του ομίλου, στους Αμπελοκήπους!

Τα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ προσφέρουν στους μαθητές και τις μαθήτριες της περιοχής μας τη δυνατότητα να έχουν φροντιστηριακή εκπαίδευση κορυφαίου επιπέδου, στηρίζοντας παράλληλα τη νεολαία μέσα από την συνεργασία με την Ελπίδα Αμπελοκήπων, τον μεγαλύτερο αθλητικό «πνεύμονα» των Αμπελοκήπων!

Η ιδιοκτήτρια και Διευθύντρια Σπουδών του Φροντιστηρίου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ στους Αμπελοκήπους, Λίνα Μιρζογιάν, εξέφρασε τη χαρά της για την ανανέωση της συνεργασίας με την Ελπίδα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:
«Στο φροντιστήριο Διακρότημα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεχίζουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη συνεργασία μας με τον ΑΣ Ελπίς Αμπελόκηπων. Πρώτο μέλημά μας είναι η στήριξη που παρέχουμε στους μαθητές μας αλλά και σε κάθε μέλος του συλλόγου! Και αυτό γιατί οφείλουμε να παρέχουμε τις ιδανικότερες συνθήκες μάθησης στα παιδιά ώστε να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα τους, αλλά και να αναπτύξουν τις δυνατότητες τους. Χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην ποιότητα, προσπαθούμε να προσφέρουμε σε όλους τους μαθητές την καλύτερη εκπαίδευση».


ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 76
Τηλ.: 2310 738188
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιnstagram: @diakrotima.ampelokipoi
Facebook: https://www.facebook.com/diakrotima.ampelokipoi.thessalonikis
Website (κεντρική σελίδα): https://www.diakrotima.gr/

Ο Όμιλος Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ δημιουργήθηκε το 1997 και έχει ως σταθερή φιλοδοξία την παροχή μαθημάτων φροντιστηριακής υποστήριξης στους μαθητές του, με μοναδικό στόχο τη μελλοντική τους επιτυχία! Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 24.500 μαθητές των Φροντιστηρίων έχουν διαβεί την πόρτα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε ανώτερες και ανώτατες σχολές και έχουν γίνει καταξιωμένοι επιστήμονες και επιτυχημένοι επαγγελματίες.

Σήμερα, ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ διαθέτει 93 φροντιστήρια σε λειτουργία, 1.027 καθηγητές και διευθυντές σπουδών όλων των ειδικοτήτων και περίπου 12.500 μαθητές σε μέση ετήσια βάση, αποτελώντας τη μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα.









Σε πολύ καλό κλίμα και με ευρεία συμμετοχή μελών πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου το απόγευμα της Τετάρτης (28/06) η Τακτική Γενική Συνέλευση του ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων, η οποία περιλάμβανε μεταξύ άλλων τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του συλλόγου.

Το νέο 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο της Ελπίδας θα συνέλθει σε σώμα την ερχόμενη Δευτέρα (04/07) και θα έχει τριετή θητεία.

Παράλληλα, τέθηκαν προς ψήφιση και εγκρίθηκαν ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός για την περίοδο θητείας της απερχόμενης διοίκησης. 

Την Τακτική Γενική Συνέλευση της Ελπίδας Αμπελοκήπων τίμησαν με την συμμετοχή τους, ως μέλη του συλλόγου, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου και ο πρώην Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και υποψήφιος Βουλευτής στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, Μανώλης Ιωαννίδης.