24-05-2012

 

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΊΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ STREET VOLLEY ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

 

Μια Κυριακή διαφορετική από τις άλλες!

img 2862

 

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι συμμετοχές των αγοριών και των κοριτσιών που συμμετείχαν στο τουρνουά Street Volley (Mini Volley 3X3) που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή που μας πέρασε στην οδό Μ. Αλεξάνδρου στους Αμπελοκήπους. Πρόκειται για τον θεσμό που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια με πρωτοβουλία της Ελπίδας σε στενή συνεργασία με τον Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης. Η διοργάνωση που τείνει να γίνει θεσμός για την περιοχή γνώρισε τεράστια επιτυχία και την Κυριακή που μας πέρασε καθώς η ΕΠΕΣΘ , σε συνεργασία με το Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και την Ελπίδα Αμπελοκήπων κατάφεραν για μία ακόμα φορά να φέρουν εις πέρας τη σημαντική αυτή αποστολή. Ξεχωριστή και φέτος ήταν η παρουσία των αθλητών και των αθλητριών της Ελπίδας Αμπελοκήπων που έδωσαν το βροντερό παρών στο τουρνουά. Η συμμετοχή της Ελπίδας ήταν μεγάλη καθώς εκτός από τους αθλητές που προέρχονται από τα τμήματα ακαδημιών της Ελπίδας στο τουρνουά συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από τα μεγαλύτερα τμήματα, τα οποία βοήθησαν στο κομμάτι της διαιτησίας , της γραμματείας και συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε η διοργάνωση να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.

Ο κεντρικός δρόμος των Αμπελοκήπων αντήχησε από τις φωνές και τα γέλια των μικρών αθλητών και των αθλητριών που χάρηκαν με το παραπάνω τη συμμετοχή τους στο τουρνουά Street Volley.

Ο Α.Σ Ελπίς Αμπελοκήπων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους αθλητέςτις αθλήτριες τους προπονητές και τα μέλη του συλλόγου που συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε το τουρνουά που εμπνεύστηκε πριν από δύο χρόνια ο σύλλογος μας να συνεχίζει με την ανάλογη επιτυχία.



ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

29-04-2012

 

ΤΟΥΡΝΟΥΑ STREET VOLLEY ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ

 

streetafisa

 

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, σε συνεργασία με την ΕΠΕΣΘ, διοργανώνουν τουρνουά Street Volley (Mini Volley 3X3) αγοριών και κοριτσιών, την Κυριακή 20 Μαϊου στην οδ. Μ. Αλεξάνδρου στους Αμπελόκηπους. Το τουρνουά απευθύνεται σε σωματεία των Δήμων της Δυτικής Θεσσαλονίκης και στο παρακάτω link μπορείτε να βρείτε την προκήρυξη και όλα τα σχετικά έντυπα που αφορούν τη διοργάνωση. Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν στην Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης.
ΤΟΥΡΝΟΥΑ STREET VOLLEY

15/03/2011

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΝΩΡΙΣΕ Ο Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ  

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΠΙΔΑ !!!

 

xoros 14

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε ο ετήσιος χορός του ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων που φιλοξενήθηκε στο κέντρο δεξιώσεων «Έναστρος» στην περιοχή Ευκαρπία. Πεντακόσιοι και πλέον φίλοι και φίλες του συλλόγου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Κέφι, χορός, και άφθονο κρασί συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε η βραδιά να κυλήσει εξαιρετικά ευχάριστα και να αποζημιώσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους , με τους παράγοντες του συλλόγου, να παίρνουν τα εύσημα για την άψογη διοργάνωση αλλά και τη φιλοξενία.

14-03-2012

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΝΩΡΙΣΕ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Διασκέδασαν με τη ψυχή τους

choros 12

Για μία ακόμα χρονιά, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που περνάει η χώρα μας , ο χορός της Ελπίδας Αμπελοκήπων που έλαβε χώρα στο κέντρο δεξιώσεων «Έναστρος» , γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Μενεμένης –Αμπελοκήπων Λάζαρος Κυρίζογλου ο οποίος για μία ακόμα εξέφρασε τη συμπαράσταση του στην προσπάθεια που κάνουν εδώ και πολλά χρόνια οι άνθρωποι του Α.Σ Ελπίς Αμπελοκήπων για να κρατήσουν ζωντανό το σύλλογο που αποτελεί ένα μεγάλο κύτταρο του αθλητισμού στην περιοχή των Αμπελοκήπων.