Στην Κοζάνη θα παρευρεθεί την Κυριακή 11/05 η Ελπίδα Αμπελοκήπων, με τις ομάδες νεανίδων και παγκορασίδων, στο πλαίσιο φιλικού αγώνα με την Κοζάνη, σε ένα απόγευμα γεμάτο βόλεϊ που θα διοργανώσει ο Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης σε συνεργασία με την ΕΟΠΕ. Στις 3 μ.μ θα πραγματοποιηθεί το φιλικό ανάμεσα στις πρωταθλήτριες Ελλάδας νεάνιδες της Ελπίδας και την πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΣΠΕΜ, Γυμναστικού Κοζάνης. Θα προηγηθεί φιλικός αγώνας 2 σετ, μεταξύ της ομάδας παγκορασίδων της Ελπίδας με επιλεγμένες αθλήτριες παγκορασίδων του Γυμναστικού Κοζάνης, ενώ στο περιθώριο των αγώνων θα υπάρξουν βραβεύσεις προς τη διοίκηση του συλλόγου μας και σε σημαντικούς φορείς που έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη του αθλήματος. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον Γυμναστικό Σύλλογο Κοζάνης για την ανάπτυξη του βόλεϊ, επιβεβαιώνοντας τις καλές και φιλικές σχέσεις που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ μας.

Την πρωτομαγιά το βράδυ σε εκδήλωση μέσα στην ανθοέκθεση Αμπελοκήπων - Μενεμένης ο Δήμος βράβευσε την ομάδα Νεανίδων για την κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος παρουσία πλήθους κόσμου. Σε μια λαμπερή εκδήλωση ο Δήμαρχος Λάζαρος Κυρίζογλου έδωσε συγχαρητήρια και τα βραβεία σε όλα τα κορίτσια καθώς και στο προπονητικό τιμ και τους συντελεστές της μεγάλης αυτής επιτυχίας. Όμορφες στιγμές με το αθλητικό στολίδι των Αμπελοκήπων να καταχειροκροτείτε από τον κόσμο που βρέθηκε και τίμησε με την παρουσία του τα κορίτσια που απόλαυσαν τις στιγμές όπως και όλοι μας. Ευχαριστούμε τον Δήμο Αμπελοκήπων- Μενεμένης και τον Δήμαρχο κ. Κυρίζογλου για την πρωτοβουλία.

Με δύο αθλήτριες θα εκπροσωπηθεί ο σύλλογος μας, στο παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα βόλεϊ που θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία και ξεκινά σήμερα 9 του Απρίλη εώς και τις 17 του μηνός. Ο λόγος για τις ακραίες Πηνελόπη Νώτη και Κατερίνα Παπάζογλου, που αγωνίζονται στα τμήματα γυναικών και νεανίδων. Οι νεαρές αθλήτριες της Ελπίδας, θα συμμετέχουν στην παγκόσμιας εμβέλειας διοργάνωση, ως πρωταθλήτριες Ελλάδος σε σχολικό επίπεδο, τιμώντας τα ελληνικά χρώματα! Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα κορίτσια μας!

 

 

   

 

Έντονο θα είναι το πράσινο χρώμα στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Νεανίδων που θα συμμετέχει στον προκριματικό όμιλο εν' όψει Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, στην Καλαμάτα το προσεχές τρήμερο 24 με 26 Απριλίου. Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Παπαδόπουλος επέλεξε την τελική 12αδα στην οποία συμμετέχουν η Κωνσταντίνα Δρακουλίδου ως μια από τις δύο πασαδόρους, η Άντζελα Δέμπη ως μια από τις δύο διαγώνιες, η Κατερίνα Παπάζογλου ως ακραία και η Άννα Καλαντάτζε ως κεντρικός. Η Εθνική μας ομάδα ξεκινά σήμερα στις 20:00 με αντίπαλο τη Σλοβακία και συνεχίζει την Παρασκευή την ίδια ώρα απέναντι στην Ελβετία, ολοκληρώνοντας το Σάββατο εναντίον του Βελγίου (20:00). Καλή επιτυχία στα κορίτσια μας, καλή επιτυχία στην Εθνική μας!

 

* Στην επόμενη φάση περνάει ο πρώτος του ομίλου μας ενώ η δεύτερη θέση οδηγεί σε προκριματικό στα μέσα Ιουλίου.

 

Πασαδόροι: Λαμπρινή Κωνσταντινίδου (Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Κωνσταντίνα Δρακουλίδου (Ελπίδα Αμπελοκήπων) 

Διαγώνιες: Ανθή Βασιλαντωνάκη (Παναθηναϊκός), Άντζελα Δέμπη (Ελπίδα Αμπελοκήπων)

Ακραίες: Όλγα Στράντζαλη (Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Αλεξάνδρα Ψωμά (ΑΟ Μαρκοπούλου), Αθανασία Φακοπουλίδου (Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός), Κατερίνα Παπάζογλου (Ελπίδα Αμπελοκήπων)

Κεντρικές: Άννα Καλαντάτζε (Ελπίδα Αμπελοκήπων), Ιωάννα Γκουντιμένκο (Ηρακλής Κηφισιάς), Ζαχαρούλα Γιαννέλου (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Λίμπερο: Μαρία Αικατερίνη Ξανθοπούλου (ΔΑΣ Ωραιοκάστρου) 

 

Πέμπτη 24/4
17.30, Ελβετία – Βέλγιο
20.00, Ελλάδα – Σλοβακία

Παρασκευή 25/4
17.30, Βέλγιο - Σλοβακία
20.00, Ελβετία – Ελλάδα

Σάββατο 26/4
17.30, Σλοβακία – Ελβετία
20.00, Βέλγιο – Ελλάδα

Βραβεύσεις, ξεφάντωμα, χορός στην πρώτη γραμμή!

 

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά, ο χορός της Ελπίδας, στην Αίθουσα Δεξιώσεων «Πούλκας». Με απόλυτη συμμετοχή από τα παιδιά, τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου και τους γονείς τους και παρουσία μελών των συνδέσμων διαιτητών, έτερους συλλόγους, τοπικούς φορείς και παρατάξεις, το βράδυ του Σαββάτου κύλησε σε εξαιρετικό κλίμα.

  

Όλοι μια παρέα ξεφαντώσαμε, διασκεδάσαμε, χορέψαμε, με φόντο αυτό που μας ενώνει, την αγάπη μας για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις για τις επιτυχίες της χρονιάς που πέρασε και ομολογουμένως ήταν αρκετές. Βραβεύτηκαν τα αγωνιστικά τμήματα για τις επιτυχίες τους και αθλητές- αθλήτριες της Ελπίδας για τις μαθητικές τους επιδόσεις, καθώς είναι στοίχημα για το σύλλογο, να βγάζει πάνω απ’ όλα μορφωμένους ανθρώπους και καλά διαπαιδαγωγημένους χαρακτήρες. Βραβεύτηκαν οι διεθνείς παίκτριες της ομάδας, Κατερινά Μπολέτου, Ελένη Σουπιώνη και Άννα Καλαντάτζε, καθώς επίσης και οι προπονητές, Γιώργος Χρυσομαλλίδης (κατάκτηση Πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων, πρωταθλήματος κορασίδων και νεανίδων ΕΠΕΣΘ), Γιώργος Γεωργιάδης (κατάκτηση Πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων 2013) και Γιώργος Τεμελούδης (κατάκτηση πρωταθλήματος παγκορασίδων ΕΠΕΣΘ). Για άλλη μια χρονιά ο κόσμος έδειξε τη συμπαράστασή του στην Ελπίδα, με τη μαζική του συμμετοχή στον ετήσιο χορό και μας έδωσε κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια για την ανάδειξη αθλητικών προσωπικοτήτων άξιων μίμησης και σωστών ανθρώπων στην κοινωνία. 

 

Φωτογραφικό υλικό στην ομάδα του συλλόγου στο facebook: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.284321591730973.1073741851.242001762629623&type=3&uploaded=94

 

Η οικογένεια της Ελπίδας Αμπελοκήπων εύχεται σε όλο τον κόσμο καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία και όμορφες στιγμές!!

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους συντελεστές για την άψογη διοργάνωση του final four νεανίδων 2014.
Πιο συγκεκριμένα το σωματείο του Α.Ο.Μαρκόπουλου και τους ανθρώπους του για την φιλοξενία τους, τον Δήμο Μαρκόπουλου που στήριξε  την διοργάνωση και τον φίλαθλο κόσμο που ήταν υπέροχος δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα αντάξια ενός μεγάλου τελικού.Ευχόμαστε ειλικρινά κάθε επιτυχία και επίτευξη των στόχων σας και πάνω απ' όλα χωρίς τραυματισμούς.

Επίσης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συλλόγους που μας έστειλαν τα συγχαρητήριά τους για την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων. Είναι μεγάλη ικανοποίηση και ιδιαίτερη τιμή για εμάς, να αναγνωρίζεται η προσπάθεια να αναπτύξουμε σωστούς αθλητές και αθλήτριες αλλά πάνω απ΄ όλα ανθρώπους. Ευχαριστούμε και ευχόμαστε επιτυχίες και για εσάς. Ραντεβού στα γήπεδα και ο καλύτερος θα χαιρόμαστε ιδιαίτερα να κερδίζει, ακόμα και αν αυτοί δεν ήμαστε εμείς. Το παν είναι να συμβάλουμε όλοι μαζί για μια υγιή αθλητική κοινωνία. 
Περαστικά και γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα στην αθλήτρια του Μαρκόπουλου Ψωμά Αλεξάνδρα και στην αθλήτρια μας Μπιλιούρη Κική.

 Υ.Γ: Σχετικά με ανακοίνωση-απάντηση της ΕΟΠΕ παραμονές των αγώνων για την ανάθεση της διοργάνωσης, την θεωρούμε τουλάχιστον άστοχη, τόσο για τον χρόνο έκδοσης της, όσο και για το λογοπαίγνιο που χρησιμοποιήθηκε αποκόπτοντας τμήμα της. Η πρόταση μας ήταν δεδομένη και συγκεκριμένη. Η αναμονή απάντησης από τον Δήμο Αμπελοκήπων  Μενεμένης αφορούσε επιπλέον χορηγίες, γεγονός που διευκρινίστηκε προφορικά στον υπεύθυνο της ΕΟΠΕ.

Τελείωσε για την ελληνική αποστολή, το Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα, με τα κορίτσια που εκπροσώπησαν τα ελληνικά χρώματα καθώς και το "Ελληνικό Κολλέγιο" να καταλαμβάνουν την τρίτη θέση και να κατακτούν το χάλκινο μετάλλιο! Στο μικρό τελικό νίκησαν τη διοργανώτρια Πορτογαλία με 3-1 σετ, σε μια διοργάνωση που η Ελπίδα ήταν για άλλη μια χρονιά παρούσα, με τη συμμετοχή δύο αθλητριών της, της Κατερίνας Παπάζογλου και Πηνελόπης Νώτη. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και ειδικότερα στα δικά μας παιδιά για την τεράστια επιτυχία! Συγχαρητήρια και στα αγόρια και ειδικότερα στον δικό μας Γιώργο Μπολέτο για τη μεγάλη προσπάθεια και την επιτυχία να φτάσουν σε αυτή την παγκόσμιας εμβέλειας διοργάνωση.

 

 

ΘΕΣ/ΝΙΚΗ  05/03/2014

ΠΡΟΣ        :     Ε.Ο.ΠΕ.

 

ΥΠ’ΟΨΙΝ :      ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

 

Σαν αρχή μας έχουμε,  εδώ και χρόνια, να αποφεύγουμε τις ανακοινώσεις και να αφήνουμε τη δημοσιότητα στους αθλητές και τις αθλήτριές μας.

Δυστυχώς όμως (κατά την άποψή μας) η σημερινή σας απόφαση-σκάνδαλο δεν μπορεί να μας αφήσει απαθείς και χωρίς φωνή διαμαρτυρίας.

Και για να γίνουμε πιο σαφείς, αναφερόμαστε στην πρόταση που καταθέσαμε για την ανάληψη της διοργάνωσης της τελικής φάσης Νεανίδων στη Θεσσαλονίκη,  κατά την  οποία καλύπταμε όλα τα έξοδα των φιλοξενούμενων ομάδων (μεταφορά από και προς τις πόλεις τους , διαμονή , διατροφή κ.λ.π.) καθώς και τη διεξαγωγή σε ουδέτερο γήπεδο.

Προς έκπληξή μας διαπιστώσαμε ότι προφανώς η πρότασή μας δεν ήταν αρκετή για σας, αφού αναθέσατε τη διοργάνωση σε άλλο σωματείο το οποίο δεν καλύπτει τη μεταφορά των ομάδων και η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο γήπεδό του.

Λοιπόν όποιοι Κύριοι πήρατε την παραπάνω απόφαση , αφήνετε αναπάντητα ερωτήματα, το αίσθημα της αδικίας σε όλους τους υγιείς σκεπτόμενους φίλους του βόλεϊ και δίνετε την εντύπωση ότι εξυπηρετείτε συμφέροντα.

Περιμένουμε να μας αιτιολογήσετε εγγράφως το σκεπτικό της παραπάνω απόφασης .

Καλούμε τον Πρόεδρο της ομοσπονδίας να πάρει θέση.

Ζητούμε τουλάχιστον την κάλυψη των εξόδων μεταφοράς των ομάδων βάση της πρότασης που έχουμε καταθέσει , ώστε να μετριάσετε κάπως την κατάσταση.

Αναμένουμε άμεσα απάντησή σας.

 

Με εκτίμηση  

 

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΑΠ.                                                          ΜΥΛΩΝΑ  Ε. 

Ο Α.Σ "Ελπίς" συγχαίρει την ομάδα του ΑΣΚ Λαγκαδά για την επιτυχία της ανόδου του γυναικείου τμήματος, στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας καθώς και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής ΕΠΕΣΘ. Επίσης, δίνει συγχαρητήρια στην ανδρική ομάδα βόλλευ του Επίκουρου Πολίχνης για την άνοδό της στην Α2 κατηγορία ανδρών και επίσης την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής ανδρών ΕΠΕΣΘ. Ευχόμαστε και στους δύο συλλόγους, καλή επιτυχία και καλή πορεία στα επερχόμενα πρωταθλήματα της Α2 γυναικών και ανδρών αντίστοιχα.

Ο ετήσιος χορός του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Απριλίου στην αίθουσα δεξιώσεων «Πούλκας» στο Δερβένι. Η τιμή πρόσκλησης είναι στα 15Ε και η ώρα προσέλευσης στις 9κ30. Ευχόμαστε ο χορός να στεφθεί με την ίδια επιτυχία που είχε την περσινή χρονιά. Σας περιμένουμε όλους για να διασκεδάσουμε παρέα!