Για άλλη μια χρονιά, το Akti Toroni Boutique Hotel βρέθηκε ενεργά στο πλευρό του συλλόγου μας, συμβάλλοντας ως Χορηγός στην προσπάθεια των αγωνιστικών τμημάτων της Ελπίδας Αμπελοκήπων να έχουν μία επιτυχημένη πορεία σε όλα τα πρωταθλήματα.


Το Akti Toroni βρίσκεται στην καρδιά του πανέμορφου οικισμού της Τορώνης στη Σιθωνία Χαλκιδικής και ανήκει στην κατηγορία των τετράστερων ξενοδοχείων. Έχει εκπληκτική θέα μπροστά στη θάλασσα και απαρτίζεται από 13 νεόκτιστες, πολυτελείς σουίτες και 26 καλόγουστα ανακαινισμένα στούντιο. Είναι το πλέον family friendly ξενοδοχείο στην Τορώνη που πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις ενός, πράγματι, οικογενειακού περιβάλλοντος.

AKTI TORONI Boutique Hotel

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2375051100

Website: https://www.aktitoroni-hotel.gr/el/

Facebook Page: https://www.facebook.com/AktiToroniBoutiqueHotel/

Instagram Page: https://www.instagram.com/aktitoroniboutiquehotel/

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.



Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων προσκαλεί όλους τους αθλητές-αθλήτριες του συλλόγου, καθώς και τους γονείς τους, στην ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Το Ψυχικό Σθένος στη ζωή και τον Αθλητισμό», η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος EMPOW3R FORW4RD by Stoiximan – Giannis Antetokounmpo.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου, στις 11:00 στο «Ι. Λεμονίδης» για τα Τμήματα Βόλεϊ και στις 13:30 στο ΔΑΚ Αμπελοκήπων για τα Τμήματα Μπάσκετ του συλλόγου, με ομιλητή τον Δρ. Νίκο Γεωργιάδη. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Το Empower Forward αποτελεί μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία Εταιρικής Υπευθυνότητας με στόχο την πρόκληση θετικής αλλαγής και την ενδυνάμωση ατόμων σε όλη την Ελλάδα, που υλοποιείται από την Stoiximan, σε συνεργασία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σκοπός της πρώτης δράσης του προγράμματος είναι η ενίσχυση και προστασία της Ψυχικής Υγείας Αθλητών, Γονέων και Προπονητών μέσω της δωρεάν παροχής από το πρόγραμμα Empower Forward by Stoiximan & Giannis Antetokounmpo εισηγήσεων κι ενημερωτικών συνεδριών από ειδικούς επαγγελματίες Ψυχικής
Υγείας σε αθλητές και αθλήτριες 12-18 ετών, στους προπονητές και προπονήτριές τους, καθώς και στους γονείς.

Σας περιμένουμε όλους!



Σας ανακοινώνουμε το αγωνιστικό πρόγραμμα των ομάδων της Ελπίδας Αμπελοκήπων, για το επταήμερο από την Πέμπτη 30 Μαΐου μέχρι και την Τετάρτη 5 Ιουνίου.

🏐 ΒΟΛΕΪ:  ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΕΣΘ (Final Four, Ημιτελικός)
Παρασκευή 31/05 (17:00, Ε.Γ. Μίκρας): ΑΣ Ελπίς - ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης

🏐 ΒΟΛΕΪ:  ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Κ16: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΕΣΘ (6η αγωνιστική)
Σάββατο 01/06 (15:00, Κ.Γ. «Κλ. Βικελίδης»): ΑΣ Άρης - ΑΣ Ελπίς

🏐 ΒΟΛΕΪ:  ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Κ15: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΕΣΘ (6η αγωνιστική)
Σάββατο 01/06 (17:00, Κ.Γ. «Ι. Λεμονίδης»): ΑΣ Ελπίς - ΒΑΟ

🏐 ΒΟΛΕΪ:  ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΕΣΘ (Final Four, Τελικοί)
Σάββατο 01/06 (Ε.Γ. Μίκρας): Αγώνας για 3η/4η θέση (18:00) ή για 1η/2η θέση (20:00)

🏐 ΒΟΛΕΪ:  ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Κ16: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΕΣΘ (7η αγωνιστική)
Κυριακή 02/06 (17:00, Κ.Γ. «Ι. Λεμονίδης»): ΑΣ Ελπίς - Πήγασος Πολίχνης

🏐 ΒΟΛΕΪ:  ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Κ15: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΕΣΘ (7η αγωνιστική)
Κυριακή 02/06 (18:00, Δ.Α.Κ. Πεύκων): Ακαδημίες Πρωτ. Πεύκων - ΑΣ Ελπίς

Καλή επιτυχία σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου μας!



Η υποστήριξη του “Bad Habit” Coffee Drinks & More, που αποτελεί το αγαπημένο στέκι της Δυτικής Θεσσαλονίκης αλλά και τον καλύτερο “συμπαίκτη” του συλλόγου μας εδώ και πέντε χρόνια, έκανε τη διαφορά για άλλη μία φορά και βοήθησε τα αγωνιστικά τμήματα της Ελπίδας Αμπελοκήπων να φτάσουν ψηλά στα πρωταθλήματα της σεζόν 2023-2024!

Ως Χορηγός των “πράσινων” από το 2019 μέχρι σήμερα, το “Bad Habit” και ο ιδιοκτήτης του επιτυχημένου καφέ-μπαρ, Κοσμάς Καγκάνης, επενδύουν σταθερά στην Ελπίδα και στην περιοχή μας, Τον ευχαριστούμε θερμά που παραμένει στο πλευρό μας και επιβραβεύει τη διαρκή προσπάθειά μας να διδάσκουμε στη νέα γενιά τις αξίες του αθλητισμού και να πρωταγωνιστούμε!

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ “BAD HABIT” COFFEE DRINKS & MORE

Ένας παλιός αχυρώνας μετατράπηκε σε έναν πλήρως ανανεωμένο χώρο με industrial ύφος στοχεύοντας να γίνει η πιο αγαπημένη “κακή συνήθεια” όλης της πόλης. Ένα σύγχρονο "μπαρ - σπίτι" διαμορφωμένο από άκρη σε άκρη να θυμίζει κάτι ανάμεσα σε βαγόνι τρένου και urban διαμέρισμα τριαντάρη σε ευρωπαϊκή μητρόπολη.

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 18-20, στον παλιό Ερωτικό, Σταυρούπολη

Τηλ. επικοινωνίας: 2310 668330

Ακολουθήστε το Bad Habit στο Facebook: https://www.facebook.com/badhabitskg/



Σας ανακοινώνουμε το αγωνιστικό πρόγραμμα των ομάδων της Ελπίδας Αμπελοκήπων, για το επταήμερο από την Πέμπτη 23 Μαΐου μέχρι και την Τετάρτη 29 Μαΐου.

🏐 ΒΟΛΕΪ:  ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Κ15: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΕΣΘ (4η αγωνιστική)
Σάββατο 25/05 (17:30, Κ.Γ. Βότση): Κρόνος 2 - ΑΣ Ελπίς

🏐 ΒΟΛΕΪ:  ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Κ16: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΕΣΘ (4η αγωνιστική)
Σάββατο 25/05 (17:00, Κ.Γ. «Ι. Λεμονίδης»): ΑΣ Ελπίς - ΑΕΝ Πανοράματος

🏐 ΒΟΛΕΪ:  ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Κ16: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΕΣΘ (5η αγωνιστική)
Κυριακή 26/05 (17:00, Δ.Γ. Ιωνίας): ΑΣ Ιωνικός - ΑΣ Ελπίς

🏐 ΒΟΛΕΪ:  ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΕΣΘ (Β’ φάση, 3η αγωνιστική)
Δευτέρα 27/05 (20:30, Κ.Γ. Μακεδονικού): ΑΣ Μακεδονικός - ΑΣ Ελπίς

🏐 ΒΟΛΕΪ:  ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Κ15: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΕΣΘ (5η αγωνιστική)
ΑΣ Ελπίς: Ρεπό

Καλή επιτυχία σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου μας!



Για άλλη μία χρονιά, η Ελπίδα Αμπελοκήπων είχε στο πλευρό της ως Χορηγό του συλλόγου και των αγωνιστικών τμημάτων του την εταιρεία ΒΙΚΟΣ, η οποία στηρίζει σταθερά επί σειρά ετών την Ελπίδα αλλά και τον ελληνικό αθλητισμό συνολικά.

Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ευχαριστεί θερμά την εταιρεία ΒΙΚΟΣ για την έμπρακτη και διαρκή στήριξή της, χάρη στην οποία ο σύλλογός μας καταφέρνει και συνεχίζει τη δράση του με περισσότερη δύναμη, διδάσκοντας στους νέους αθλητές και αθλήτριες τις αξίες του αθλητισμού και πρωταγωνιστώντας πάντοτε στους αγωνιστικούς χώρους!

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.) είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην ελληνική αλλά και ξένη αγορά. Επιπλέον, το 2014 η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών, λανσάροντας 8 διαφορετικές γεύσεις και δημιουργώντας, παράλληλα, μία νέα κατηγορία προϊόντων, τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος».




Σας ανακοινώνουμε το αγωνιστικό πρόγραμμα των ομάδων της Ελπίδας Αμπελοκήπων, για το επταήμερο από την Πέμπτη 16 Μαΐου μέχρι και την Τετάρτη 22 Μαΐου.

🏐 ΒΟΛΕΪ:  ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Κ15: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΕΣΘ (2η αγωνιστική)
Σάββατο 18/05 (12:00, Κ.Γ. Φιλύρου): Αετός Φιλύρου - ΑΣ Ελπίς

🏐 ΒΟΛΕΪ:  ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Κ16: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΕΣΘ (2η αγωνιστική)
Σάββατο 18/05 (17:00, Κ.Γ. «Ι. Λεμονίδης»): ΑΣ Ελπίς - ΟΠΑΘ Περσέας

🏐 ΒΟΛΕΪ:  ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΕΣΘ (Β’ φάση, 2η αγωνιστική)
Σάββατο 18/05 (20:00, Κ.Γ. «Ι. Λεμονίδης»): ΑΣ Ελπίς - ΑΣ Άρης

Καλή επιτυχία σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου μας!

 



Η συμβολή της Arcus Real Estate, η οποία αποτέλεσε Χορηγό του συλλόγου μας για άλλη μία χρονιά, συνόδεψε την ανοδική πορεία των αγωνιστικών τμημάτων της Ελπίδας Αμπελοκήπων, που ολοκλήρωσαν την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 με πολλές επιτυχίες!

Ο ΑΣ Ελπίς απευθύνει θερμές ευχαριστίες προς την Arcus Real Estate και προσωπικά στον
ιδιοκτήτη του γραφείου Νεάπολης (Ελ. Βενιζέλου 88) και ηγετικό στέλεχος της εταιρείας κ. Χρήστο Μπουρνουξούζη, για τη διαρκή και πολύ σημαντική στήριξη προς τον σύλλογό μας!


ARCUS REAL ESTATE

Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 88, Νεάπολη | Κων/νου Καραμανλή 71 & Ψαρών | Ερμού 75, Κέντρο | Ι. Τσαλουχίδη 54, Καλαμαριά

Τηλ.: 2310 621070, 6955 936348



Σας ανακοινώνουμε το αγωνιστικό πρόγραμμα των ομάδων της Ελπίδας Αμπελοκήπων, για το επταήμερο από την Πέμπτη 9 Μαΐου μέχρι και την Τετάρτη 15 Μαΐου.

🏐 ΒΟΛΕΪ:  ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Κ16: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΕΣΘ (1η αγωνιστική)
Παρασκευή 10/05 (20:00, Κ.Γ. PAOK Sports Arena - βοηθητικό): ΠΑΟΚ - ΑΣ Ελπίς

🏐 ΒΟΛΕΪ:  ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Κ15: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΕΣΘ (1η αγωνιστική)
Κυριακή 12/05 (15:00, Κ.Γ. «Ι. Λεμονίδης»): ΑΣ Ελπίς -ΑΣ Μακεδονικός

🏐 ΒΟΛΕΪ:  ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΕΣΘ (Β’ φάση, 1η αγωνιστική)
Τετάρτη 15/05 (20:00, Κ.Γ. «Ι. Λεμονίδης»): ΑΣ Ελπίς - ΕΟΣ

Καλή επιτυχία σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου μας!

 



Με μία ξεχωριστή προσφορά από το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αμπελοκήπων, το οποίο στηρίζει σταθερά τους αθλητές και τις αθλήτριές μας ως Χορηγός του συλλόγου, ολοκληρώνεται η φετινή αγωνιστική και ακαδημαϊκή χρονιά:
Δέκα από τους μαθητές και μαθήτριες που αγωνίζονται στον ΑΣ Ελπίς θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν δωρεάν ένα ολοκληρωμένο και ιδιαίτερα χρήσιμο για το μέλλον τους Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού, που θα τους επιτρέψει να ανακαλύψουν τις κλίσεις τους και τους κλάδους επαγγελμάτων που πιθανότατα τους ταιριάζουν.

Το Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού απευθύνεται σε μαθητές και έχει σκοπό την συλλογή δεδομένων μέσω στοχευμένων ερωτήσεων που αφορούν τα ενδιαφέροντα, τις ικανότητες και δεξιότητες ενός ατόμου. Τα δεδομένα αυτά, αφού συλλεχθούν και υποστούν επεξεργασία, οδηγούν σε συμπεράσματα αναφορικά με την προσωπικότητα του υποψηφίου και τους κλάδους εργασίας που πιθανότατα του ταιριάζουν. Συνεπώς, μέσω συγκεκριμένων ερωτήσεων και των ανάλογων απαντήσεών τους, οι μαθητές αντιλαμβάνονται επαρκέστερα τόσο τη σημασία επιλογής του «κατάλληλου» επαγγέλματος, όσο και τις προοπτικές και διεξόδους που υπάρχουν στον επαγγελματικό στίβο.

Οι αθλητές-αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία θα έχουν στην συνέχεια τη δυνατότητα να συζητήσουν για τα ατομικά αποτελέσματά τους και τις προοπτικές τους, με την συμβολή ειδικού εκπαιδευτικού συμβούλου, ώστε να πάρουν τις καλύτερες αποφάσεις για το μέλλον τους!

ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ

Υπό τη διεύθυνση της Λίνας Μιρζογιάν, το Φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αμπελοκήπων (Ελ. Βενιζέλου 76) δίνει στους μαθητές και τις μαθήτριες της περιοχής μας τη δυνατότητα να έχουν φροντιστηριακή εκπαίδευση κορυφαίου επιπέδου, στηρίζοντας παράλληλα τη νεολαία μέσα από τη χορηγική συνεργασία με την Ελπίδα Αμπελοκήπων, τον μεγαλύτερο αθλητικό «πνεύμονα» των Αμπελοκήπων.

Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 76
Τηλ.: 2310 738188
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιnstagram: @diakrotima.ampelokipoi
Facebook: https://www.facebook.com/diakrotima.ampelokipoi.thessalonikis
Website (κεντρική σελίδα): https://www.diakrotima.gr/

 
Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων απευθύνει στους αθλητές, στις αθλήτριες, στους προπονητές, στις προπονήτριες και σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό του συλλόγου τις πιο θερμές ευχές για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!