Άλλη μία νίκη για τους Παμπαίδες, που επιβεβαίωσαν ξανά τις δυνατότητές τους επικρατώντας επί του γηπεδούχου Άρη στο κλειστό του "Κλ. Βικελίδης" με 3-0 σετ.

Τα σετ: 0-3 (15-25, 18-25, 18-25).

ΑΣ ΑΡΗΣ: Μάνταζης (λ), Δημητρίου, Παγώνης, Σιγάλας, Κλεπουσνιώτης, Αποστόλου, Ελευθεριάδης, Λουλουδάκης, Παπαζαχαρής, Νάκος, Κοκκόρης, Νιάκος, Σουλιώτης, Αϊβαζόγλου (λ).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ:
 Μανζιέρι, Καμπούρης, Μαργαρίτης, Κόντσος, Γκέρμπουρας, Μπέμπης, Σύλλιος, Καλκατζίκος, Αγγελακούδης (λ), Κοντογιάννης.

Παρότι η νίκη δεν συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση, οι Παμπαίδες της Ελπίδας πρόσθεσαν ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα, κερδίζοντας τον Πήγασο Πολίχνης 2 για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΠΕΣΘ. 

Τα σετ: 3-0 (25-14, 25-18, 25-21).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Μανζιέρι, Καμπούρης, Μαργαρίτης, Κόντσος, Γκέρμπουρας, Μπέμπης, Αγγελακούδης (λ), Κοντογιάννης, Τσιτηρίδης.


Εύκολο πέρασμα των Παμπαίδων της Ελπίδας από το Δημοτικό Γυμναστήριο Ιωνίας, όπου κέρδισαν τον γηπεδούχο Ιωνικό με 3-0 σετ και συνεχίζουν με περισσότερη αυτοπεποίθηση την πορεία τους.

Τα σετ: 0-3 (07-25, 18-25, 09-25).

ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ: Κυριάζεβ, Μ. Παπαδόπουλος, Καραμεσίνης, Κ. Παπαδόπουλος, Κουμπούς, Τακματζίδης, Τσομπανοχρήστος (λ), Ντώντης, Λαζίδης, Δημητριάδης (λ), Ψύλλος, Ίλτσιος, Κανής, Λέτσας.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Μανζιέρι, Καμπούρης, Μαργαρίτης, Κόντσος, Γκέρμπουρας, Μπέμπης, Πατσιάς, Αγγελακούδης (λ), Κοντογιάννης.

Τη γλυκιά γεύση της νίκης χάρηκαν οι Παμπαίδες της Ελπίδας, που κέρδισαν εντός έδρας την ΑΕΝ Πανοράματος (3-1) και πήραν το ροζ φύλλο στον δεύτερο αγώνα τους για το πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ. Οι "πράσινοι" έκαναν σοβαρή εμφάνιση, δεν τα παράτησαν παρά την απώλεια του πρώτου σετ και έφτασαν στην ανατροπή, αφήνοντας σημαντικές υποσχέσεις για το μέλλον.

Τα σετ: 3-1 (25-27, 26-24, 25-18, 25-17).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Μανζιέρι, Καμπούρης, Μαργαρίτης, Κόντσος, Γκέρμπουρας, Μπέμπης, Πατσιάς, Τσιτηρίδης, Αγγελακούδης (λ), Κοντογιάννης.

ΑΕΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ: Ασλανίδης, Γκατζάς, Μαρούδας, Βάρης, Μπινίκος, Γραφιαδέλλης, Βιταστάλης, Παντελίδης, Καλλιανίδης, Μιχαηλίδης, Τυμπανίδης (λ), Μακρυγιάννης (λ), Παπαδόπουλος, Καλτσάς.








Το «βάπτισμα του πυρός» στο φετινό πρωτάθλημα Παμπαίδων της ΕΠΕΣΘ πήραν οι παίκτες της Ελπίδας, που αναμετρήθηκαν εκτός έδρας με τον Ηρακλή και φάνηκαν αρκετά μαχητικοί και ανταγωνιστικοί, ιδιαίτερα στο δεύτερο σετ του αγώνα.

Τα σετ: 3-0 (25-14, 25-22, 25-15).

ΝΓΣΘ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908: Ελευθεριάδης, Βελισσαρίου, Θεοδοσούδης, Σιώης, Γιουβανούδης, Οσμανλλάρι, Παπαδόπουλος.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Μανζιέρι, Καμπούρης, Μαργαρίτης, Κόντσος, Γκέρμπουρας, Μπέμπης, Πατσιάς, Τσιτηρίδης, Κοντογιάννης, Αγγελακούδης (λ).


Με την καθιερωμένη κοπή της πίτας, που συνοδεύτηκε από χαμόγελα και ευχές για πολλές επιτυχίες μέσα στο 2024, μπήκαν οι Παμπαίδες της Ελπίδας στην τελική ευθεία για την έναρξη των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεών τους.

Η βασιλόπιτα ήταν χορηγία του ζαχαροπλαστείου Γλυκό & Φαντασία προς το τμήμα των Παμπαίδων, ενώ το φλουρί που κέρδισε ο Τηλέμαχος Κεφαλάς συνοδευόταν από ένα όμορφο δώρο, ευγενική προσφορά του καταστήματος ανδρικής ένδυσης και υπόδησης Cazelle Men Fashion.

Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και πολλές όμορφες στιγμές!



Ο ΑΣ Ελπίς θα έχει εκπροσώπηση στα διακλιμακιακά βόλεϊ της κατηγορίας Παμπαίδων, μέσα από την τιμητική παρουσία του Νίκου Κόντσου, ο οποίος επιλέχθηκε να συμμετάσχει στην Α’ Φάση της διαδικασίας αξιολόγησης που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης από τις 12 έως τις 20 Ιουλίου.

Πρόκειται για μία επιβράβευση της αξίας και της προσπάθειας του νεαρού αθλητή μας, αλλά και μία ακόμη αναγνώριση του έργου που επιτελείται στα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου μας, σε αγόρια και κορίτσια.

Στόχος του προγράμματος των διακλιμακιακών είναι η κατά έναν χρόνο νωρίτερα προεπιλογή και οργάνωση της Προεθνικής ομάδας Παμπαίδων. Οι αθλητές θα συνεχίσουν στα κατά τόπους κλιμάκια από τον Σεπτέμβριο, με προσθήκη αθλητών που δεν συμμετέχουν στην συγκεκριμένη συγκεντρωτική προετοιμασία. Επίσης, θα οργανωθεί διαδικασία τελικής επιλογής τον Απρίλιο του 2024.

Απευθύνουμε τα θερμά συγχαρητήριά μας στον Νίκο Κόντσο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προετοιμασία στο Ηράκλειο Κρήτης!

Με το εξ αναβολής παιχνίδι εναντίον του Περσέα ολοκλήρωσαν οι Παμπαίδες Κ16 της Ελπίδας την επιτυχημένη παρουσία τους στο τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ.

Το τελευταίο ματς, στο "Ι. Λεμονίδης", δεν συνοδεύτηκε από άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με 3-0 σετ, ωστόσο η πορεία των Παμπαίδων Κ16 σε ολόκληρο το τουρνουά είχε πολλές νίκες και όμορφες στιγμές, δυνατές συγκινήσεις και σημαντικά οφέλη για το μέλλον αυτής της ομάδας!

Τα σετ: 0-3 (19-25, 17-25, 25-27).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Κολεσιώτης): Αγγελακούδης (λ), Γεωργιάδης, Ελευθεριάδης, Γκερμπουράς, Κόντσος, Λέτσας, Μανζιέρι, Μπέμπης, Μαργαρίτης.

ΟΠΑΘ ΠΕΡΣΕΑΣ (Ποραβός): Αποστολίδης, Αλεξίου, Διβάνης (λ), Οικονομίδης, Βορδογιάννης, Βογιατζόγλου, Ισάκ, Πινδής, Τιφτικτζόγλου, Πολυχνιάτης, Δήμου.

















Δυνατή μάχη έδωσαν οι Παμπαίδες Κ16 της Ελπίδας στον Εύοσμο, όπου αναμετρήθηκαν με τον Αίαντα για την 9η αγωνιστική του τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ.

Η ομάδα μας ηττήθηκε με 3-1 σετ, αλλά έδειξε καλά στοιχεία και φάνηκε αρκετά ανταγωνιστική, απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο.

Οι «πράσινοι» θα ολοκληρώσουν την παρουσία τους στο τουρνουά τη Δευτέρα (29/05), υποδεχόμενοι στις 20:30 στο «Ι. Λεμονίδης» τον Περσέα σε εξ αναβολής παιχνίδι.



Άλλη μία επικράτηση, η τέταρτη στην σειρά, για τους Παμπαίδες Κ16 της Ελπίδας Αμπελοκήπων, που κέρδισαν εκτός έδρας τον Πήγασο Πολίχνης με 3-0 σετ για την 7η αγωνιστική του τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ, με τον κόουτς της ομάδας να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές.

Τα σετ: 0-3 (16-25, 18-25, 18-25).

ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ (Μαζιώτης): Παντόγλου (λ), Λαζαρίδης (λ), Καλτσάς, Νίκου, Πολυμενίδης, Χατζηαγόρου, Αποστολίδης, Τζουμάκης, Κολάτσος, Χατζής, Φλαμούρης, Μεντεσίδης.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Κολεσιώτης): Λέτσας, Μανζιέρι, Κόντσος, Ελευθεριάδης, Μπέμπης, Μαργαρίτης, Κοντογιάννης, Γκερμπούρας, Αγγελακούδης (λ).

Τρίτη συνεχόμενη νίκη των Παμπαίδων Κ16 της Ελπίδας στο τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ, με "θύμα" αυτή τη φορά τον Ιωνικό Ιωνίας, με 3-1 σετ στο "Ι. Λεμονίδης", στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Αύριο (Κυριακή 14/05) στις 16:00 η ομάδα μας θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με τον Πήγασο Πολίχνης.

Τα σετ: 3-1 (25-17, 25-13, 15-25, 25-13).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Κολεσιώτης): Αγγελακούδης, Γκερμπουρας, Κοντογιάννης, Λέτσας (λ), Μαργαρίτης, Γεωργιάδης, Ελευθεριάδης, Κόντσος, Μανζιέρι, Μπέμπης.

ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ: Ουσταμπασίδης, Τσάκος, Καραμεσίνης, Τσομπανοχρήστος, Ράντζα, Δημητριάδης, Γ. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Τακματζίδης, Ντώντης, Καλτσάς (λ).

 





Με τη δεύτερη διαδοχική νίκη τους έκλεισαν οι Παμπαίδες Κ16 της Ελπίδας το τριήμερο των συνεχόμενων αγώνων για το τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ, κερδίζοντας εκτός έδρας τη ΧΑΝΘ με 3-0 και αφήνοντας ξανά θετικές εντυπώσεις.

Τα σετ: 0-3 (17-25, 23-25, 18-25).

ΧΑΝΘ: Δημητρίου, Ραπτόπουλος, Κατιρτζής, Φωτιάδης, Δάλλας, Κουνταρδάς.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Αγγελακούδης, Μανζιέρι, Κόντσος, Ελευθεριάδης, Μπέμπης, Γεωργιάδης, Κοντογιάννης, Γκερμπουρας, Λέτσας (λ).

Εκτός έδρας νίκη πανηγύρισαν οι Παμπαίδες Κ16 της Ελπίδας στο Πανόραμα με 3-1 σετ, έπειτα από σπουδαία εμφάνιση, στον δεύτερο διαδοχικό αγώνα τους για το τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Τα σετ: 1-3 (17-25, 25-20, 08-25, 21-25).

ΑΕΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ: Γκάτζας, Μαρούδας, Βαρής, Μπινίκος, Κωνσταντινίδης, Καλλιανίδης, Μιχαηλίδης, Τυμπανίδης (λ), Παπαδόπουλος (λ).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Λέτσας, Μανζιέρι, Κόντσος, Ελευθεριάδης, Μπέμπης, Γεωργιάδης, Κοντογιάννης, Γκερμπουράς, Αγγελακούδης.


















Με όλες τις δυνάμεις τους πάλεψαν οι Παμπαίδες Κ16 της Ελπίδας στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική του τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με 3-0, αλλά και την ομάδα μας να κερδίζει το χειροκρότημα για την προσπάθειά της και στα τρία σετ.

Τα σετ: 0-3 (20-25, 20-25, 19,25).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Λέτσας, Μανζιέρι, Κόντσος, Ελευθεριάδης, Μπέμπης, Γεωργιάδης, Κοντογιάννης, Γκερμπουράς, Αγγελακούδης (λ).

ΠΑΟΚ: Γ.-Α. Ρήγας, Σαββίδης, Αγιομαμίτης, Τσάνταλης, Ν. Ρήγας, Γ. Τσιούρης, Μπαράκος, Βαδής, Δημητριάδης, Ε. Τσιουρής, Κυριακίδης, Κοτρωνιάς.




Σπουδαία προσπάθεια έκαναν οι Παμπαίδες της Ελπίδας στο τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ κόντρα στον Άρη, αφού μετά το άσχημο ξεκίνημα και την απώλεια των δύο πρώτων σετ βρήκαν το ψυχικό σθένος να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια και να κυνηγήσουν τη μεγάλη ανατροπή. Το τάι μπρέικ χάθηκε, τελικά, στις λεπτομέρειες έπειτα από πολλές εναλλαγές στο προβάδισμα, με τις δύο ομάδες να είναι άξιες συγχαρητηρίων για την αγωνιστικότητά τους και για το θέαμα που πρόσφεραν.

Τα σετ: 2-3 (16-25, 13-25, 25-23,27-25, 16-14).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Κολεσιώτης): Ελευθεριάδης, Μανζιέρι, Μπέμπης, Αγγελακούδης, Κοντογιάννης, Κόντσιος, Γκερμπουρας.

 

Το τελευταίο τους παιχνίδι για το Πρωτάθλημα Κ17 της ΕΠΕΣΘ έδωσαν οι Παμπαίδες της Ελπίδας, που αντιμετώπισαν σε εξ αναβολής αγώνα την ΑΕΝ Πανοράματος. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη στο «Ι. Λεμονίδης» με 3-1, αλλά η ομάδα μας έδειξε για άλλη μία φορά σημάδια προόδου, συνεχίζοντας την προσπάθειά της για διαρκή βελτίωση, καθώς πρόκειται για ένα εντελώς καινούργιο σύνολο, με παιδιά που απέκτησαν τις πρώτες τους αγωνιστικές εμπειρίες μέσα από αυτή τη διοργάνωση.

Η συλλογή εμπειριών θα συνεχιστεί μετά το Πάσχα για τους «πράσινους», αυτή τη φορά μέσα από την συμμετοχή τους στο τουρνουά εκτός συναγωνισμού Κ16 της ΕΠΕΣΘ!

















Άλλη μία σημαντική αγωνιστική εμπειρία πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι Παμπαίδες της Ελπίδας, που αναμετρήθηκαν στην Πολίχνη με τον Πήγασο για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ.

Τη νίκη πήραν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είναι πρωτοπόροι και αήττητοι στο πρωτάθλημα, παρόλα αυτά οι «πράσινοι» στάθηκαν αρκετά καλά, έδειξαν αγωνιστικό πνεύμα και αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους.

Τα σετ: 3-0 (25-16, 25-19, 25-08).

ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ (Μαζιώτης): Μεντεκίδης, Παντόγλου (λ), Παπαθανασίου, Τέλιος, Στέφος, Παπαλάμπρου, Πολυμενίδης, Θάνος, Παλαιοχωρινός, Σεμερτζίδης, Φλαμούρης, Τουραμάνογλου (λ).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Κολεσιώτης): Παπαστεργίου, Λέτσας, Μανζιέρι, Κόντσος, Καπουσούζης, Ελευθεριάδης, Μπακάλης, Αγγελακούδης, Γεωργιάδης, Κοντογιάννης, Γκερμπουρας, Μπέμπης (λ), Ιντσκιρβέλι (λ).









Έδωσαν τη μάχη τους οι Παμπαίδες της Ελπίδας κόντρα στον Άρη, με τον οποίο αναμετρήθηκαν για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΠΕΣΘ στο «Ι. Λεμονίδης» και παρότι ηττήθηκαν με 3-0 σετ παρουσιάστηκαν όσο ανταγωνιστικοί μπορούσαν και έδειξαν καλά στοιχεία κατά διαστήματα. 

Τα σετ: 0-3 (20-25, 21-25, 18-25).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Κολεσιώτης): Παπαστεργίου, Λέτσας, Μανζιέρι, Κόντσος, Καπουσούζης, Ελευθεριάδης, Μπακάλης, Αγγελακούδης, Γεωργιάδης, Κοντογιάννης, Γκερμπουράς, Μπέμπης (λ). 

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε η συναρπαστική αναμέτρηση των Παμπαίδων της Ελπίδας με τους αντίστοιχους του Περσέα, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ, με τους «πράσινους» να κυνηγούν επίμονα τη νίκη στο «Ι. Λεμονίδης» αλλά τελικά να γνωρίζουν την ήττα στο τάι μπρέικ, αξίζοντας πάντως συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους.

Τα σετ:
2-3 (25-18, 21-25, 22-25, 25-20, 13-15).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Κολεσιώτης): Λέτσας, Μανζιέρι, Κόντσος, Γκανέλας, Καπουσούζης, Ελευθεριάδης, Μπακάλης, Κοντογιάννης, Γκερμπουράς, Αγγελακούδης (λ). 

ΟΠΑΘ ΠΕΡΣΕΑΣ (Συμεωνίδης): Αποστολίδης, Καραδημητράς, Ίσακ, Πινδής, Διβάνης, Τιφτικτζόγλου, Πολυχνιάτης, Βογιατζόγλου.







 





Την προσπάθειά τους έκαναν στα Μουδανιά οι Παμπαίδες της Ελπίδας για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΠΕΣΘ και έδειξαν κάποια καλά στοιχεία παρότι ο γηπεδούχος ΠΟ Μουδανιών αναδείχθηκε νικητής με 3-0 σετ.

Τα σετ: 3-0 (25-14, 25-17, 25-10).

ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ: Παπαστεργίου, Γιαντάης, Κοτζάι, Καραπέτσας, Παυλίδης, Βαμβακόγλου, Παπαγιάννης, Κόκκαλης, Ζεϊλής-Βαλκάνης, Μαυρίδης (λ), Ροδοβίτης (λ), Ευγενίου. 

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Λέτσας, Μανζιέρι, Κόντσος, Καπουσούζης, Ελευθεριάδης, Μπακάλης, Μπέμπης, Κοντογιάννης, Γκερμπούρας, Αγγελακούδης (λ).





Στο κλειστό της ΧΑΝΘ ήρθε η πρώτη νίκη για τους Παμπαίδες της Ελπίδας στο πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ, με 3-0 σετ επί της γηπεδούχου ομάδας, για την 3η αγωνιστική, έπειτα από επιτυχημένη εμφάνιση.

Τα σετ: 0-3 (10-25, 18-25, 17-25).

ΧΑΝΘ: Καραΐσκος, Παπαγεωργίου, Γράνης (λ), Ραπτόπουλος, Τσαβδαρίδης, Κατιρτζής, Φωτιάδης, Δάλλας, Χουνταρδάς, Βασιλάκος.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Μανζιέρι, Λέτσας, Κόντσος, Γκανέλας, Καπουσούζης, Ελευθεριάδης, Μπακάλης, Αγγελακούδης, Παπαστεργιάδης, Γεωργιάδης, Μπέμπης (λ), Κοντογιάννης.



Την ήττα γνώρισαν οι Παμπαίδες της Ελπίδας από τον Ιωνικό Ιωνίας, με 3-0 σετ, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στο "Ι. Λεμονίδης" για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ.

Την παρουσία τους στο πρωτάθλημα Αγοριών Κ17 της ΕΠΕΣΘ ξεκίνησαν οι Παμπαίδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων, που αναμετρήθηκαν εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ στο βοηθητικό γήπεδο του PAOK Sports Arena.

Οι «πράσινοι» γνώρισαν την ήττα με 3-0, αλλά κρατούν τη θετική εικόνα που έδειξαν στο τρίτο σετ, με στόχο να συνεχίσουν τη βελτίωσή τους από αγώνα σε αγώνα, να παρουσιάζονται ανταγωνιστικότεροι κάθε φορά και να έχουν σταθερά ανοδική πορεία.

Τα σετ: 3-0 (25-08, 25-08, 25-18).

ΠΑΟΚ: Ευαγγελίδης, Σαρρίδης, Μαυρίδης, Τσουτάνης, Φ. Μαλετζίδης, Τσάνταλης, Παντζάκης, Μ. Μαλετζίδης, Μεταλλίδης, Χατζηεμμανουήλ, Αγιομαμίτης.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Χρυσοβέργης, Παστουρμάς, Κόντσος, Γκανέλας, Καπουσούζης, Ελευθεριάδης, Μπακάλης, Αγγελακούδης, Μαργαρίτης, Παπαστεργιάδης, Κοντογιάννης, Γκερμπούρας, Μπέμπης (λ), Μαντζιέρι (λ).
















 







Το πρώτο της παιχνίδι για το τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ έδωσε η ομάδα Παμπαίδων Κ16 της Ελπίδας, που αναμετρήθηκε με τον Αίαντα Ευόσμου στο «Ι. Λεμονίδης». Νικητές αναδείχθηκαν οι φιλοξενούμενοι με 3-0 σετ, αλλά κέρδη υπήρχαν και για τους Παμπαίδες της Ελπίδας, που δοκίμασαν τις δυνάμεις τους και θα προσπαθήσουν να αποδίδουν καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Τα σετ: 17-25, 21-25, 20-25.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Μπαλάσκας): Στέφος, Μαργαρίτης, Καπουσούζης, Γκανέλας, Ελευθεριάδης, Αραμπατζής, Λέτσας.

ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Φίνος): Γρ. Οικονόμου, Μουρατίδης, Αρ. Οικονόμου, Δούμας, Μαρμαρίδης, Μαρκόπουλος, Μπακιρτζής, Μπαμίδης.







Στα Μουδανιά ολοκληρώθηκε η παρουσία των Παμπαίδων της Ελπίδας Αμπελοκήπων στο πρωτάθλημα ΕΠΕΣΘ, μέσα από το οποίο οι μικροί αθλητές μας απέκτησαν σημαντικές εμπειρίες και θα μπορέσουν να παρουσιαστούν καλύτεροι και πιο έτοιμοι ν αντιμετωπίσουν τις επόμενες αγωνιστικές προκλήσεις.

Το τελευταίο παιχνίδι της Ελπίδας συνοδεύτηκε από ήττα 3-0 σετ από τον ΠΟ Μουδανιών, ωστόσο το αγωνιστικό αποτέλεσμα είχε δευτερεύουσα σημασία συγκριτικά με την συνολική προσπάθεια των νεαρών παικτών των δύο ομάδων.

Τα σετ: 25-13, 25-16, 25-11.

ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ: Κοτζάι, Λυδιανός, Τάκος, Πατσίκας, Καστραντώνης, Δαράκης, Γαβανίδης, Παυλίδης, Μπερίδης (λ), Παπαγιάννης, Μαυρίδης (λ).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Στέφος, Στάικος, Μαργαρίτης, Κλεανθίδης, Γκανέλης, Ελευθεριάδης, Κεφαλάς, Λέτσας.





Δεύτερη επικράτηση σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ για τους Παμπαίδες της Ελπίδας, που πέρασαν νικηφόρα από το κλειστό της ΧΑΝΘ με επιβλητικό τρόπο και με 3-0 σετ.

Τα σετ: 11-25, 10-25, 20-25. 

ΧΑΝΘ (Μελιδώνης): Καραΐσκος, Παπαγεωργίου, Σταμπολίεβ, Ραπτόπουλος, Μουστακίδης, Τσαβδαρίδης, Κατιρτζής.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Μπαλάσκας):
 Στέφος, Στάικος, Κλεανθίδης, Γκανέλας, Ελευθεριάδης, Τζιάφας, Κεφαλάς, Μαργαρίτης.




Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Πρωταθλήματος Αγοριών Κ17 της ΕΠΕΣΘ, το οποίο ξεκίνησε το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, με τους Παμπαίδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων να βρίσκονται μεταξύ τω συνολικά 11 ομάδων που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα Παμπαίδων 2021-22

 

 







Καλή αρχή έκαναν οι Παμπαίδες της Ελπίδας στο πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ, κερδίζοντας εντός έδρας την ΑΕΝ Πανοράματος με 3-1 σετ, για την 1η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» πήραν στις λεπτομέρειες το πρώτο σετ και έχασαν με ανάλογο τρόπο το δεύτερο, αλλά στην συνέχεια επιβλήθηκαν πλήρως και έφτασαν δικαιωματικά στη νίκη.

Τα σετ: 25-23, 22-25, 25-15, 25-15.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Στέφος, Στάικος, Κλεανθίδης, Γκανέλας, Ελευθεριάδης, Τζιάφας.

ΑΕΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ: Παπαδόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Μπινίκος, Μέλφος, Βασιλάκος, Γράνης, Ζώης, Ξεροσαββίδης.

Την τρίτη τους νίκη πανηγύρισαν οι παμπαίδες της ομάδας «ΑΣ Ελπίς 1» στο Πρωτάθλημα Αγοριών Κ17 της ΕΠΕΣΘ, υπερισχύοντας επί του Ηρακλή με 3-0 σετ στο «Ι. Λεμονίδης».

Τα σετ: 25-13, 25-20, 25-12.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 1: Μοσχοφίδης, Σειράς, Φανούλης, Ελευθεριάδης, Γκέρτσης, Ορφανόπουλος / Αντωνιάδης (λ), Ουργαντζίδης (λ), Σταμάτης.

ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ: Σιανίδης, Τζωρτζάτος, Τζιούτζιας, Παυλίδης, Τζαμουράνης, Γεράνης / Σιώης, Οσμανλλάρι, Ατματζίδης.



Η νίκη στο τάι μπρέικ αποτέλεσε την ιδανική επιβράβευση για την προσπάθεια της ομάδας Παμπαίδων «ΑΣ Ελπίς 2», που υπέταξαν εκτός έδρας την ΑΕΝ Πανοράματος με 3-2 σετ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ.

Τα σετ: 26-28, 25-20, 25-19, 19-25, 07-15.

ΑΕΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ: Καρατζιοβαλής, Χριστοφιλόπουλος, Χαλιμούρδας, Αστερίου, Παπακωνσταντίνου, Μέλφος / Μπινίκος (λ), Γράνης.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 2: Ζαπαρτάς, Κλεανθίδης, Κεφαλάς, Ιατρού, Τζιάφας, Γκανέλας / Παπαπέτρου (λ), Στάικος, Πάσχος, Ελευθεριάδης.

Δεύτερη νίκη για τους παμπαίδες της ομάδας «ΑΣ Ελπίς 1» στο Πρωτάθλημα Αγοριών Κ17 της ΕΠΕΣΘ, καθώς επικράτησαν εκτός έδρας επί του «Πήγασος Πολίχνης 2» με 3-0 σετ.

Τα σετ: 05-25, 10-25, 17-25.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ 2: Ουζούνης, Δημόκας, Χαραλαμπίδης, Σεμερτζίδης, Νικολαΐδης, Μπαρδής / Σδραυκάκης (λ), Τιλκερίδης (λ), Ευστρατίου, Βαλσαμούδης, Χρηστάκος.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 1: Μοσχοφίδης, Σειράς, Φανούλης, Ελευθεριάδης, Γκέρτσης, Ορφανόπουλος / Αντωνιάδης (λ), Ουργαντζίδης (λ), Σταμάτης.



Μία νέα προσπάθεια ξεκίνησαν οι παμπαίδες της ομάδας «ΑΣ Ελπίς 2» στο Πρωτάθλημα Αγοριών Κ17 της ΕΠΕΣΘ, στο οποίο μπήκαν με πρώτο αντίπαλο τον Πήγασο Πολίχνης. Παρότι οι μικροί μας αθλητές ηττήθηκαν με 3-0 σετ στο «Ι. Λεμονίδης» αποκόμισαν θετικές εμπειρίες και ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι, με την προσδοκία ότι μέσα από τη διαρκή προσπάθειά τους θα γίνονται καλύτεροι κάθε φορά.

Τα σετ: 06-25, 03-25, 04-25.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 2: Ιατρού, Κλοκίδης, Τζιάφας, Κεφαλάς, Κλεανθίδης, Κυζερίδης, Ζαπαρτάς, Στάικος, Παπαπέτρου, Γκανέλας, Ελευθεριάδης (λ).

ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ: Μαδεμτζίδης, Παλαιοχωρινός, Σδραυκάκης, Μελίτος, Καλαϊτζής, Στεφανίδης, Διονάς, Σιαμπλίδης, Αδαμίδης, Τέλιος, Μπαλούκας (λ), Αυγερινίδης (λ).







Με τον καλύτερο τρόπο, με μία άνετη εκτός έδρας νίκη επί του ΠΟ Μουδανιών στο κλειστό της Τρίγλιας με 3-0 σετ, ξεκίνησαν οι παμπαίδες της ομάδας «ΑΣ Ελπίς 1» την πορεία τους στο Πρωτάθλημα Αγοριών Κ17 της ΕΠΕΣΘ.

Τα σετ: 08-25, 13-25, 16-25.

ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ: Κοτζάι, Γαϊτανίδης, Μοσχόπουλος, Θεοδωρίδης, Αδάμος, Πατσίκας / Λυδιανός (λ), Μαστραντώνης (λ), Καραπέτσας, Γλαράκης, Λαυκίδης.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 1: Μοσχοφίδης, Σειράς, Φανούλης, Ελευθεριάδης, Γκέρτσης, Ορφανόπουλος,  Σταμάτης / Αντωνιάδης (λ), Ουργαντζίδης (λ).

br />






Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΕΣΘ η κλήρωση του πρωταθλήματος Κ17 Αγοριών (Παμπαίδων), με τους αγώνες της Α' φάσης να ξεκινούν το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου.

Δείτε ΕΔΩ το αγωνιστικό πρόγραμμα της Α' Φάσης του Πρωταθλήματος ΕΠΕΣΘ Αγοριών Κ17, σε μορφή PDF

Κοπή πίτας πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης (14/01) στο περιθώριο της προπόνησης, τα τμήματα βόλεϊ Παμπαίδων Β' και Κορασίδων εκτός συναγωνισμού με προπονητή τον κ. Θοδωρή Κολεσιώτη.

Τα παιδιά της Ελπίδας Αμπελοκήπων, σε γιορτινό κλίμα, έκαναν ένα ευχάριστο διάλειμμα και έκοψαν με τον προπονητή τους την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα, ανταλλάσσοντας ευχές για τη νέα χρονιά.

Η τύχη χαμογέλασε στον Νικόλα Ιατρού από τους Παμπαίδες ο οποίος έτυχε το φλουρί! Καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά!

Στιγμιότυπα από την κοπή πίτας των ομάδων βόλεϊ Παμπαίδων Β' και Κορασίδων εκτός συναγωνισμού:







Τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο για τους παμπαίδες μας, που νίκησαν στο μικρό τελικό τον Απόλλωνα με 3-0 (25-17, 25-6, 25-16).

Τα αγόρια μας αγωνίστηκαν στο μικρό τελικό μετά την ήττα στον ημιτελικό από τον ΠΟ Μουδανιών με 0-3 (23-25, 16-25, 21-25).

Ελπίς (Μαμάης): Σειράς, Αδάμος, Γκέρτσης, Κλεανθίδης Κ., Σταμάτης Ι., Ακριτίδης, Αντωνιάδης (λ), Θωμαΐδης, Κεφαλάς, Σταμάτης Μ. (λ) 
Απόλλων Καλαμαριάς (Μελιδώνης): Μελίτος, Τσουχνίκας, Κεφαλάς, Καπλάνης, Βαρσάμης, Τσιγάρας, Αποστολούδης (λ), Γραμμενόπουλος, Τσιώλης

Την ευκαιρία για ένα δυνατό τεστ κόντρα στο προπαιδικό τμήμα του Πρωτέα Κορδελιού είχε τη δυνατότητα να δώσει το προπαιδικό μας το Σάββατο 13/4 λόγο του ρεπό του.

Το φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων διεξήχθη στο ΔΑΚ Κορδελιού, με τους προπονητές των δύο ομάδων να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα και να «μοιράζουν» τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.

Αγωνιστική δράση μόνο για το τμήμα Μίνι της Ελπίς Αμπελοκήπων BC στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων.
Το προπαιδικό τμήμα δεν αγωνίστηκε με την αντίστοιχη ομάδα των Αμπελοκήπων-Μενεμένης διότι η ομάδα των Αμπελοκήπων δεν κατέβηκε να αγωνιστεί!! Πραγματοποιήθηκε φιλικό με το παιδικό τμήμα του Συλλόγου.
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 07/04
 
Ελπίς Αμπελοκήπων-ΓΑΣ Κουφαλίων 20 - 57
 
Καλή συνέχεια!!!

Άλλη μία νίκη για τους παμπαίδες, αυτή τη φορά μέσα στη ΧΑΝΘ με 0-3 (8-25, 7-25, 19-25).

Τα αγόρια μας δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο και συνεχίζουν την πορεία τους σταθερά.

ΧΑΝΘ (Ντινόπουλος): Νικολακάκης, Πλουμής, Φουντεδάκης, Ντιγκμπασάνης, Σινά, Σελεγγίδης

Ελπίς (Μαμάης): Κλεανθίδης, Θωμαΐδης, Αδάμος, Σειράς, Γκέρτσης, Σταμάτης, Αντωνιάδης (λ), Ουργαντζίδης, Ακριτίδης, Ιατρού

Εντός έδρας νίκης για τους παμπαίδες απέναντι στον Απόλλωνα. 

Τα πρώτα 2 σετ ήταν ντέρμπι και οι 2 ομάδες κονταροχτυπήθηκαν αρκετά για την κατάκτησή τους, σε αντίθεση με τα 2 επόμενα, όπου οι πράσινοι επιβλήθηκαν από νωρίς και τα κατέκτησαν με σχετική ευκολία.

Ελπίς (Μαμάης): Σταμάτης Ι., Σειράς, Ακριτίδης, Αδάμος, Κλεανθίδης, Γκέρτσης, Αντωνιάδης (λ), Σταμάτης Μ., Ουργαντζίδης, Ιατρού, Θωμαΐδης

Απόλλων (Μελιδώνης): Τσιγαράς, Κεφαλάς, Μοσχοφίδης, Μελίτος, Καπλάνης, Βαρσάμης, Αποστολούδης (λ), Γραμμενόπουλος, Τσουχνίκας, Τσιώλης

Ένα εύκολο βράδυ είχαν την Πέμπτη οι παμπαίδες μας στο Ι. Λεμονίδης κόντρα στην ΑΕΝ Πανοράματος. Οι πράσινοι νίκησαν με 3-0 (25-3, 25-7, 25-18), ενώ ο κόουτς Μαμάης είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους αθλητές του.

Ελπίς (Μαμάης): Αδάμος, Κλεανθίδης, Ακριτίδης, Σταμάτης Ι., Σειράς, Γκέρτσης, Αντωνιάδης (λ), Γαλεγανίδης, Ουργαντζίδης, Ιατρού, Σταμάτης Μ.

ΑΕΝ Πανοράματος (Μπινίκος): Χριστοφιλόπουλος, Μέλφος, Θεοδωρίδης, Νομικός, Χαλαμούρδας, Δάφτσιος Δ., Αραμπατζής (λ), Αστερίου, Δάφτσιος Κ., Παπακωνσταντίνου

Τον πρώτο της πανελλήνιο τίτλο στα αγόρια κέρδισε την Κυριακή η Ελπίδα, μετά τη νίκη της με 3-1 επί του Ολυμπιακού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος πανηγυρίστηκε όπως της άξιζε από τους νεαρούς αθλητές, τους γονείς τους και τους φίλους του συλλόγου, που είχαν δυναμική παρουσία στο γυμναστήριο της Πολίχνης.

Ολοκληρώθηκε έτσι μία μαγική χρονιά στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα των αγοριών, με ένα Πρωτάθλημα Ελλάδος, ένα χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Παίδων, δύο Πρωταθλήματα ΕΠΕΣΘ σε Παίδες και Παμπαίδες, καθώς και ένα χάλκινο μετάλλιο στους εφήβους. Επίσης, θα πρέπει να τονιστεί ότι η ομάδα των Παμπαίδων τερμάτισε τη χρονιά αήττητη, με 17 νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές, τον προπονητή τους Βαλάντη Μαμάη, καθώς και σε όσους βοήθησαν για να έρθει αυτή η επιτυχία.

Σε ότι αφορά τον αγώνα, η Ελπίδα ξεκίνησε με άγχος γνωρίζοντας ότι ήθελε μόνο τρίποντο. Η απώλεια του πρώτου σετ μεγάλωσε την αγωνία, αλλά το καλό ξεκίνημα στο δεύτερο σετ (6-1) και η ισοφάριση επανέφεραν την ηρεμία. Το τρίτο σετ ξεκίνησε επίσης καλά αλλά στο τέλος λίγο έλειψε να έρθει η ανατροπή, καθώς το 21-16 έγινε 21-21. Οι νεαροί "πράσινοι" όμως κατάφεραν να κάνουν το 2-1 και να πάρουν στη συνέχεια και το τέταρτο σετ, βάζοντας έτσι τέλος στον αγώνα.

Τα σετ: 16-25, 25-16, 25-23, 25-23

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Πέτρου, Τακματζίδης, Γιαμακίδης, Σαλταφερίδης, Γιαμούκογλου, Παπουλίδης, Αντωνιάδης (λ) - Σειράς, Ι. Σταμάτης.

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κυριακάκης): Σαπουτζής, Μπαραμπάτης, Μάρτος, Απ. Στράτος, Ρούσσας, Μπακοδήμος - Αθ. Στράτος, Χατζηκλημάνογλου.

* Στον άλλο αγώνα της ημέρας ο Πανερυθραϊκός νίκησε τον Μουδανιών με 3-1 και κατάκτησε την δεύτερη θέση.

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ελπίς 7
Πανερυθραϊκός 4
ΠΟ Μουδανιών 4
Ολυμπιακός 3

Άλλη μία αγχώδη νίκη στο τάι μπρέικ σημείωσε η Ελπίδα στο Final Four του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων στην Πολίχνη και κρατά πλέον την τύχη της στα χέρια της. Μετά το 3-2 επί του Πανερυθραϊκού, η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη χρειάζεται την Κυριακή (ώρα 12.00) νίκη με 3-0 ή 3-1 επί του Ολυμπιακού για να αναδειχτεί πρωταθλήτρια Ελλάδος, χωρίς να περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα ΠΟ Μουδανιών - Πανερυθραϊκού.

Το παιχνίδι του Σαββάτου έμοιαζε πολύ με εκείνο της πρεμιέρας, αφού η Ελπίδα προηγήθηκε με 1-0 αλλά δεν είχε συνέχεια. Στο δεύτερο σετ βρέθηκε πίσω με 11-20, ισοφάρισε 21-21 αλλά το έχασε, ενώ δεν μπόρεσε να τελειώσει το παιχνίδι μετά το 2-1. Το τάι μπρέικ πάντως κύλησε χωρίς μεγάλη δυσκολία, καθώς η Ελπίδα προηγήθηκε 6-1 και επέβαλε τον ρυθμό της.

Τα σετ: 25-19, 22-25, 25-17, 20-25, 15-11

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Πέτρου, Τακματζίδης, Γιαμακίδης, Σαλταφερίδης, Γιαμούκογλου, Παπουλίδης, Αντωνιάδης (λ) - Σειράς, Θωμαΐδης, Ακριτίδης, Ι. Σταμάτης.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Ρουσάκης): Ε. Ρέππας, Ζαρωτιάδης, Σουσούνης, Σταφυλοπάτης, Στόγιας, Χ. Ρεστέμης, Φώλιας (λ) - Παπαδόπουλος, Μ. Ρεστέμης, Μπαλίνης.

* Στον άλλο αγώνα της ημέρας ο ΠΟ Μουδανιών νίκησε τον Ολυμπιακό με 3-1.

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ελπίς 4
2. ΠΟ Μουδανιών 4
3. Ολυμπιακός 3
4. Πανερυθραϊκός 1

Το φετινό αήττητο των Παμπαίδων της Ελπίδας κινδύνεψε την Παρασκευή, καθώς η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, στην πρεμιέρα του Final Four του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην Πολίχνη. Η Ελπίδα νίκησε τελικά με 3-2, αφού χρειάστηκε να αποσοβήσει δύο ματς μπολ του ΠΟΜ στο τέταρτο σετ και να επικρατήσει εύκολα στο τάι μπρέικ.

Εύκολα πήραν οι «πράσινοι» και το πρώτο σετ, ενώ στο δεύτερο ήταν μπροστά με 22-19 πριν έλθει το… μπλακ άουτ. Η ομάδα της Χαλκιδικής προηγήθηκε με 2-1 και άγγιξε τη νίκη στο τέταρτο σετ, αλλά παραδόθηκε μετά την ισοφάριση.

Το Σάββατο η Ελπίδα αντιμετωπίζει τον Πανερυθραϊκό σε ένα ακόμη κρίσιμο ματς και για τις δύο ομάδες (16.00).

Τα σετ: 25-8, 23-25, 17-25, 29-27, 15-8

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Γιαμακίδης, Παπουλίδης, Σαλταφερίδης, Πέτρου, Τακματζίδης, Γιαμούκογλου, Αντωνιάδης (λ) - Σειράς, Ακριτίδης.

ΠΟΜ (Ροδοβίτης): Θωμαδάκης, Θ. Κλεπουσνιώτης, Τσάλας, Κασκανιώτης, Βαμβακάς, Μέγας, Μωραιτόπουλος (λ) - Οικονόμου (λ), Α. Κλεπουσνιώτης, Λεονταρίδης.

* Στον άλλον αγώνα της ημέρας ο Ολυμπιακός νίκησε τον Πανερυθραϊκό με 3-1.

Στη Θεσσαλονίκη θα ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος, με την Ελπίδα να συνδιοργανώνει μαζί με τον ΠΟ Μουδανιών τους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων και την ομάδα του Βαλάντη Μαμάη να διεκδικεί τον τίτλο. Η διοργάνωση, την οποία η ΕΟΠΕ ανέθεσε στα δύο σωματεία της ΕΠΕΣΘ, θα διεξαχθεί το τριήμερο 6-8 Ιουλίου στο ΔΑΚ Πολίχνης «Αλ. Νικολαΐδης» και θα πάρουν επίσης μέρος ο Ολυμπιακός και ο Πανερυθραϊκός.

Το ρόστερ της Ελπίδας αποτελούν οι Χρήστος Γιαμακίδης, Σωκράτης Πέτρου, Λευτέρης Γιαμούκογλου, Ασημάκης Αντωνιάδης, Χρήστος Σαλταφερίδης, Γιώργος Σειράς, Παύλος Θωμαΐδης, Ιωάννης Σταμάτης, Γιώργος Ακριτίδης, Τάσος Τακματζίδης, Βασίλης Παπουλίδης, Μάριος Σταμάτης και Κωνσταντίνος Γκέρτσης.

Το πρόγραμμα του Final Four έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/7
18.00 Ελπίς - ΠΟ Μουδανιών
20.00 Πανερυθραϊκός - Ολυμπιακός

ΣΑΒΒΑΤΟ 7/7
16.00 Ελπίς - Πανερυθραϊκός
18.00 ΠΟ Μουδανιών - Ολυμπιακός

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/7
12.00 Ολυμπιακός - Ελπίς
14.00 Πανερυθραϊκός - ΠΟ Μουδανιών

* Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων ξαναρχίζει έπειτα από διακοπή επτά χρόνων. Οι προηγούμενοι πρωταθλητές ήταν:

2000 Ηρακλής
2001 Αρης Νικαίας
2002 Ηρακλής
2003 Ηρακλής
2004 Ηρακλής
2005 Ολυμπιακός
2006 ΕΑ Πατρών
2007 Εθνικός Αλεξανδρούπολης
2008 Εθνικός Αλεξανδρούπολης
2009 Εθνικός Αλεξανδρούπολης
2010 Ηρακλής

Την πρόκρισή της σε ένα ακόμη Πανελλήνιο Final Four, το δεύτερο μέσα δεκαπέντε μέρες, πανηγύρισαν τα αγόρια της Ελπίδας. Την τελευταία μέρα των προκριματικών που διοργανώθηκαν στο «Ι. Λεμονίδης», η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη νίκησε εύκολα τον ΑΟ Πρέβεζας με 3-0 και πήρε το εισιτήριο για την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων.

Το Final Four θα γίνει στο τέλος αυτής της εβδομάδας και αναμένεται ο ορισμός της πόλης που θα το φιλοξενήσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα Παμπαίδων της Ελπίδας είναι αήττητη φέτος και σε 14 αγώνες έχει χάσει μόλις ένα σετ! Αντίπαλοι της Ελπίδας στους τελικούς θα είναι ο ΠΟ Μουδανιών, ο Ολυμπιακός και ο Πανερυθραϊκός.

Τα σετ: 25-7, 25-8, 25-21

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Γιαμακίδης, Παπουλίδης, Σαλταφερίδης, Πέτρου, Τακματζίδης, Γιαμούκογλου, Αντωνιάδης (λ) - Μ. Σταμάτης (λ), Ι. Σταμάτης, Σειράς, Θωμαΐδης, Ακριτίδης.

ΠΡΕΒΕΖΑ (Ρούσος): Κακαβούλης, Γκάλιος, Καζούκας, Ρούσος, Μαρυόπουλος, Μικρώνης, Μελίδης (λ).

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Final Four του Πανελληνίου Πρωταθλήματος έκανε η ομάδα Παμπαίδων, κερδίζοντας την Αμιλλά Τρικάλων με 3-0. Η πρεμιέρα των προκριματικών, που διεξάγονται στο «Ι. Λεμονίδης» δεν έκρυβε δυσκολίες για την Ελπίδα, παρά τις προσπάθειες της μαχητικής θεσσαλικής ομάδας και ο Βαλάντης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του.

Το Σάββατο 30/6 διεξάγεται η συνάντηση Αμιλλας - ΑΟ Πρέβεζας (15.00), ενώ η Ελπίδα ξαναπαίζει την Κυριακή με τον ΑΟ Πρέβεζας (12.00).

Τα σετ: 25-12, 25-9, 25-15

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Γιαμακίδης, Παπουλίδης, Σαλταφερίδης, Πέτρου, Τακματζίδης, Γιαμούκογλου, Αντωνιάδης (λ) - Μ. Σταμάτης (λ), Ι. Σταμάτης, Σειράς, Θωμαΐδης, Ακριτίδης.

ΑΜΙΛΛΑ (Γούλας): Ανδρεόπουλος, Πάνος, Πετσιάς, Κελεπούρης, Τέγος, Μαραγκός, Μπέγας (λ) - Χλωρός.

Πρωταθλήτρια Παμπαίδων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναδείχτηκε το Σάββατο η Ελπίδα, κερδίζοντας στον τελικό του Final Four της ΕΠΕΣΘ τον πολύ δυνατό ΠΟ Μουδανιών με 3-1. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως οι νεαροί αθλητές έδειξαν αυτοπεποίθηση και… καρδιά πρωταθλητή, στοιχεία που τους βοήθησαν να ξεπεράσουν τις αντιξοότητες.

Ο τίτλος ήρθε έπειτα από έναν αγχωτικό τελικό και μετά από μεγάλη προσπάθεια, κυρίως ψυχολογική, αφού η ομάδα παρουσιάστηκε στο Final Four ελλιπής και χρειάστηκε να αλλάξει σχήμα για πρώτη φορά στον ημιτελικό. Οι παίκτες του Βαλάντη Μαμάη, όμως, ξεπέρασαν την κακή εμφάνιση και την απώλεια του πρώτου σετ (του μοναδικού που έχασαν φέτος), έδειξαν σθένος και καρδιά πρωταθλητή και έφτασαν στην ολική ανατροπή.

Πολυτιμότερος παίκτης (MVP) του Final Four αναδείχτηκε ο Χρήστος Σαλταφερίδης, που αποτέλεσε τον ηγέτη της ομάδας στον τελικό. Πρέπει όμως να τονιστεί και η καθοριστική βοήθεια του 15χρονου Γιώργου Ακριτίδη, που μαζί με τον 14χρονο Γιώργο Σειρά κάλυψαν το κενό που υπήρχε στην ομάδα και την βοήθησαν να φτάσει στο θρίαμβο.

Πανευτυχής ο προπονητής Βαλάντης Μαμάης, που οδήγησε την Ελπίδα στον τρίτο αναπτυξιακό τίτλο της μέσα σε δώδεκα μήνες, δήλωσε: «Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά μου, που κατάφεραν να επιστρέψουν μετά το πρώτο χαμένο σετ και να αποδείξουν ότι έχουν καρδιά πρωταθλητή, απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Η χαρά μας κρατάει λίγο αφού από την Πέμπτη θα κυνηγήσουμε τον βασικό μας στόχο, που είναι η πρόκριση στα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος παίδων. Σήμερα δείξαμε ότι είμαστε ομάδα, καθώς παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής βοήθησαν όσο χρειάστηκε».

Τα σετ: 17-25, 25-18, 25-20, 25-20

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Γιαμακίδης, Σαλταφερίδης, Πέτρου, Γιαμούκογλου, Τακματζίδης, Σειράς, Αντωνιάδης (λ) - Θωμαΐδης (λ), Ακριτίδης.

ΠΟΜ (Ροδοβίτης): Μωραιτόπουλος, Θ. Κλεπουσνιώτης, Θωμαδάκης, Κασκανιώτης, Μέγας, Τσάλας, Λεονταρίδης (λ), Δ. Κλεπουσνιώτης, Βαμβακάς.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ REPEAT

Η Ελπίδα έκανε το πρώτο βήμα στο Final Four του Πρωταθλήματος Παμπαίδων, αφού νίκησε τον Αίαντα Ευόσμου με 3-0 και προκρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό. Οι νεαροί «πράσινοι» κατάφεραν να ξεπεράσουν την αναγκαστική αλλαγή σχήματος και έφτασαν στη νίκη, ωστόσο στον αποψινό τελικό με τον ΠΟ Μουδανιών (ώρα 20.00 στη Μίκρα) θα χρειαστεί σίγουρα μεγαλύτερη προσπάθεια.

Τα σετ: 25-11, 25-17, 25-9

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Σαλταφερίδης, Πέτρου, Γιαμούκογλου, Γιαμακίδης, Τακματζίδης, Σειράς, Αντωνιάδης (λ) - Γκέρτσης (λ), Θωμαΐδης, Ι. Σταμάτης, Σίσκος, Ακριτίδης.

ΑΙΑΣ (Σδραυκάκης): Σδραυκάκης, Τσαβδαρίδης, Σκαρλάτος, Καμαριώτης, Ζλατίντσης, Αφεντουλίδης - Ιασωνίδης, Βασιλείου, Πατσίδης.

Πριν από ένα χρόνο η Ελπίδα κατακτούσε στη Νεάπολη το πρωτάθλημα Παμπαίδων της ΕΠΕΣΘ, τον πρώτο αναπτυξιακό τίτλο της ιστορίας της και αύριο επιστρέφει στο Final Four της διοργάνωσης με στόχο να διατηρήσει τα… κεκτημένα. Ως «προίκα» κουβαλά την εντυπωσιακή πορεία στην Α’ φάση του πρωταθλήματος, όπου σε 11 αγώνες δεν έχασε ούτε σετ!

Αντίπαλος των νεαρών «πράσινων» στον ημιτελικό της Παρασκευής θα είναι ο Αίας Ευόσμου, τον οποίο είχαν κερδίσει στον περυσινό τελικό και ο τεχνικός της ομάδας Βαλάντης Μαμάης δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΕΠΕΣΘ: «Θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και να διεκδικήσουμε για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον τίτλο. Το αήττητο που έχουμε δεν σημαίνει κάτι. Εύχομαι να γίνουν όμορφοι αγώνες και να γεμίσει το γήπεδο».

Το τμήμα Παμπαίδων έχει μακράν το καλύτερο ρεκόρ από όλα τα τμήματα του συλλόγου, αφού δεν έχει γνωρίσει την ήττα εδώ και δύο χρόνια. Η ομάδα είχε ηττηθεί για τελευταία φορά στις 16 Απριλίου 2016, στον μικρό τελικό του Final Four και από τότε ακολούθησε η… εκτόξευση προς την κορυφή: κατάκτησε αήττητη το περυσινό πρωτάθλημα, με 13/13 νίκες και προκρίθηκε επίσης αήττητη στους φετινούς τελικούς με 11/11 ήττες, ενώ ενδιάμεσα αρκετοί από τους αθλητές της ομάδας αναδείχτηκαν πρωταθλητές Παίδων με 15/15 νίκες.

* Tο ρόστερ Ελπίδας αποτελούν οι Χρήστος Γιαμακίδης, Χρήστος Σαλταφερίδης, Σωκράτης Πέτρου, Λευτέρης Γιαμούκογλου, Τάσος Τακματζίδης, Βασίλης Παπουλίδης, Ασημάκης Αντωνιάδης, Παύλος Θωμαΐδης, Δημήτρης Σίσκος, Γιώργος Σειράς, Κωνσταντίνος Γκέρτσης, Ιωάννης Σταμάτης, Μάριος Σταμάτης, Γιώργος Ακριτίδης και Νίκος Ιατρού.

* Το πρόγραμμα του Final Four:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/4
18.00 Ελπίς - Αίας Ευόσμου
20.00 ΠΟ Μουδανιών - Πήγασος Πολίχνης

ΣΑΒΒΑΤΟ 28/4
18.00 Μικρός Τελικός
20.00 Τελικός

Διαδικαστικό χαρακτήρα είχε ο τελευταίος αγώνας της κανονικής περιόδου για τους Παμπαίδες της Ελπίδας, που νίκησαν με 3-0 και τον Αρη. Ο Βαλάντης Μαμάης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές του και οι νεαροί «πράσινοι» προκρίθηκαν στο Final Four με 10 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και χωρίς να χάσουν ούτε σετ.

Τα σετ: 25-16, 25-16, 25-10

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Πέτρου, Τακματζίδης, Γιαμακίδης, Σαλταφερίδης, Γιαμούκογλου, Παπουλίδης, Αντωνιάδης (λ) - Θωμαΐδης (λ), Σειράς, Ακριτίδης, Σίσκος, Σταμάτης, Ιατρού.

ΑΡΗΣ (Ματσέλα): Κατσιμάνης, Αναστασόπουλος, Νικολάρας, Τσελεντάκης, Παπαδημητρίου, Μυρωσίδης - Πετίκας, Νταϊλιάνης.

Aλλη μία πειστική εμφάνιση, έχοντας απέναντι τον βασικότερο αντίπαλό της στη μάχη για τον φετινό τίτλο, έκανε την Τετάρτη η ομάδα Παμπαίδων της Ελπίδας. Τα παιδιά του Βαλάντη Μαμάη, που σε εννέα αγώνες δεν έχουν χάσει ούτε σετ, νίκησαν με 3-0 τον ΠΟ Μουδανιών και προκρίθηκαν ως πρώτοι στο Final Four.

Η αναμέτρηση των δύο κορυφαίων ομάδων πρόσφερε καλό θέαμα στον κόσμο και ειδικά στο πρώτο σετ ήταν πραγματικό ντέρμπι. Στη συνέχεια όμως η Ελπίδα επέβαλε την ανωτερότητά της και έφτασε στη νίκη που την φέρνει για όγδοη φορά στους τελικούς.

Για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης απομένει ο αγώνας της Παρασκευής με τον Αρη, ενώ στον ημιτελικό οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τον τέταρτο της βαθμολογίας Αίαντα Ευόσμου, σε μία επανάληψη του περυσινού τελικού. Στον άλλο ημιτελικό ο ΠΟΜ θα παίξει με τον Πήγασο.

Τα σετ: 25-23, 25-19, 25-20

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Πέτρου, Τακματζίδης, Γιαμακίδης, Σαλταφερίδης, Γιαμούκογλου, Παπουλίδης, Αντωνιάδης (λ) - Ακριτίδης, Σειράς.

ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (Ροδοβίτης): Μέγας, Θωμαδάκης, Θ. Κλεπουσνιώτης, Τσάλας, Κασκανιώτης, Μωραϊτόπουλος, Λεονταρίδης (λ) - Οικονόμου (λ), Βαμβακάς, Δ. Κλεπουσνιώτης, Κουβράκης.

Εχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση σε ένα ακόμη Final Four, η ομάδα Παμπαίδων της Ελπίδας νίκησε εύκολα τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 3-0 και ετοιμάζεται για το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΟ Μουδανιών. Η αναμέτρηση των δύο καλύτερων και μονδαικών αήττητων ομάδων του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο «Ι. Λεμονίδης» (20.30) και θα κρίνει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.

Τα σετ: 25-12, 25-10, 25-10

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Πέτρου, Τακματζίδης, Παπουλίδης, Σαλταφερίδης, Γιαμούκογλου, Σίσκος, Αντωνιάδης (λ) - Γκέρτσης (λ), Θωμαΐδης, Ι. Σταμάτης, Σειράς, Γ. Σταμάτης, Ακριτίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Μελιδώνης): Μελίτος, Κουκουρίκος, Βαρσάμης, Σκουμπάκης, Καπλάνης, Αποστολούδης, Τσιγαράς (λ) - Κεφαλάς.

Εύκολη νίκη σημείωσαν οι Παμπαίδες της Ελπίδας επί του Παναθλητικού Συκεών με 3-0 και η διαφορά δυναμικότητας έδωσε την ευκαιρία στον Βαλάντη Μαμάη να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής στους νεαρότερους αθλητές της ομάδας. Ακολουθεί το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΟ Μουδανιών, το οποίο θα διεξαχθεί μετά το Πάσχα λόγω της συμμετοχής του Χρήστου Γιαμακίδη στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας Παίδων.

Τα σετ: 25-7, 25-8, 25-13

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Πέτρου, Τακματζίδης, Παπουλίδης, Σαλταφερίδης, Γιαμούκογλου, Σίσκος, Αντωνιάδης (λ) - Μ. Σταμάτης (λ), Θωμαΐδης, Σειράς, Ακριτίδης, Ιατρού, Κεφαλάς, Ι. Σταμάτης.

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Πούλος): Ακοπιάν, Παπαδόπουλος, Ευστρατίου, Ουργαντζίδης, Χατζηπροδρόμου, Εζανίδης - Σ. Σαμαράς, Π. Σαμαράς.

Ούτε η ΑΕΝ Πανοράματος κατάφερε να σταματήσει τους Παμπαίδες της Ελπίδας, που συνεχίζουν αήττητοι και στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη νίκησε την ομάδα του Πανοράματος με 3-0 και σημείωσε έτσι την έκτη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες.

Τα σετ: 25-14, 25-7, 25-15

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Παπουλίδης, Πέτρου, Τακματζίδης, Γιαμακίδης, Σαλταφερίδης, Γιαμούκογλου, Αντωνιάδης (λ) - Θωμαΐδης (λ), Σίσκος, Σταμάτης, Ιατρού, Ακριτίδης, Σειράς, Γκέρτσης.

ΑΕΝ (Αραμπατζής): Βασιλειάδης, Θεοδωρίδης, Αραμπατζής, Δεληγεωργάκης, Μπινίκος, Νομικός, Χριστοφιλόπουλος (λ) - Νάσσης, Κατσανεβάκης, Δραγόλιας.

Ακάθεκτη συνεχίζει η ομάδα Παμπαίδων την προσπάθεια να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι. Ετσι, δύο μέρες μετά την επικράτηση επί της ΧΑΝΘ, η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη πέρασε εύκολα και από τον Εύοσμο, όπου νίκησε τον περυσινό φιναλίστ Αίαντα με 3-0.

Τα σετ: 10-25, 14-25, 16-25

ΑΙΑΣ (Σδραυκάκης): Σδραυκάκης, Κλεανθίδης, Αφεντουλίδης, Καμαριώτης, Τσαβδαρίδης, Σκαρλάτος - Δρουμούζης, Βασιλείου, Ιασωνίδης.

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Παπουλίδης, Πέτρου, Τακματζίδης, Γιαμακίδης, Σαλταφερίδης, Γιαμούκογλου, Αντωνιάδης (λ) - Θωμαΐδης (λ), Σίσκος, Σειράς, Ι. Σταμάτης, Μ. Σταμάτης, Γκέρτσης.

Χωρίς να συναντήσει δυσκολίες η πρωταθλήτρια ομάδα Παμπαίδων της Ελπίδας νίκησε την ΧΑΝΘ με 3-0 και συνεχίζει την πορεία της προς το Final Four. Μετά από τέσσερις αγώνες η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη είναι, μαζί με τον ΠΟ Μουδανιών, οι μοναδικές αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος.

Τα σετ: 25-8, 25-16, 25-11

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Γιαμακίδης, Παπουλίδης, Σαλταφερίδης, Πέτρου, Γιαμούκογλου, Τακματζίδης, Αντωνιάδης (λ) - Γκέρτσης (λ), Σειράς, Θωμαΐδης, Σταμάτης, Ιατρού.

ΧΑΝΘ (Τσιάρας): Κουρτίδης, Δημητρίου, Ντιγκμπασάνης, Νικολακάκης, Φουντελάκης, Αδάμος.

Η ομάδα Παμπαίδων πέρασε νικηφόρα από την Πολίχνη με 3-0 και παρέμεινε αήττητη μετά από τρεις αγώνες. Η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη δυσκολεύτηκε από τους αντιπάλους της μόνο στο τρίτο σετ.

Τα σετ: 25-11, 25-14, 25-21

ΠΗΓΑΣΟΣ (Θεοδώρου): Μάγγος, Πασσάς, Πολιτίδης, Μπαρδούκας, Τζήκας, Σιαμπλίδης, Μπαλούκας (λ) - Τέλιος, Κωνσταντινίδης.

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Πέτρου, Γιαμούκογλου, Γιαμακίδης, Σαλταφερίδης, Τακματζίδης, Παπουλίδης, Αντωνιάδης (λ) - Μ. Σταμάτης (λ), Κεφαλάς, Σίσκος, Σειράς, Ι. Σταμάτης.

Με αρκετά νέα πρόσωπα στην εξάδα, σε σχέση με την ομάδα που κατέκτησε πέρυσι τον τίτλο, η Ελπίδα έδωσε τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της για το φετινό πρωτάθλημα Παμπαίδων. Οι «πράσινοι» του Βαλάντη Μαμάη νίκησαν την αξιόμαχη ομάδα του Περσέα με 3-0 και διπλασίασαν τις νίκες τους, καθώς ακολουθεί το πρώτο ντέρμπι της σεζόν με τον Πήγασο.

Tα σετ: 25-19, 25-8, 25-19

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Πέτρου, Τακματζίδης, Γιαμακίδης, Σαλταφερίδης, Γιαμούκογλου, Παπουλίδης, Αντωνιάδης (λ) - Θωμαΐδης (λ), Ακριτίδης, Σειράς, Σταμάτης, Κεφαλάς, Σίσκος.

ΠΕΡΣΕΑΣ (Δράμπας): Λαδάς, Σωτηρίου, Λυμπέρης, Μπάρμπας, Καρατζίβας, Παναγιωτίδης - Θεοδωρίδης, Μανδράου.

Με εύκολη νίκη επί της Β’ ομάδας του Πήγασου ξεκίνησε η ομάδα Παμπαίδων το φετινό πρωτάθλημα, όπου θα υπερασπιστεί τον τίτλο της. Οι περυσινοί πρωταθλητές έδειξαν και πάλι ότι είναι ένα από τα φαβορί και ο Βαλάντης Μαμάης είχε την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους όλους τους παίκτες του.

Τα σετ: 8-25, 7-25, 16-25

ΠΗΓΑΣΟΣ (Θεοδώρου): Καλαϊτζής, Κωνσταντάς, Τέλιος, Αδαμίδης, Διονάς, Κωνσταντινίδης - Ελευθεριάδης, Παπαχριστοδούλου, Μαδεμτζίδης, Πακερίδης.

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Γιαμούκογλου, Παπουλίδης, Σαλταφερίδης, Τακματζίδης, Γιαμακίδης, Πέτρου, Αντωνιάδης (λ) - Μ. Σταμάτης (λ), Παπαδόπουλος, Σίσκος, Ι. Σταμάτης, Σειράς, Θωμαΐδης, Ακριτίδης.

Tην ευκαιρία να απολαύσουν τους καρπούς της επιτυχίας τους είχαν οι νεαροί πρωταθλητές της ομάδας Παμπαίδων. Η ομάδα, συνοδευόμενη από τον προπονητή Βαλάντη Μαμάη και τον έφορο Δημήτρη Χατζηνάκο, πήγε στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων όπου τιμήθηκε από τον Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης κατά την διάρκεια της τελετής λήξης των αθλητικών τμημάτων του Δήμου. Ηταν ένα ευχάριστο διάλειμμα για τους αθλητές, που από την Τρίτη ρίχνονται στη μάχη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης».

Πρώτοι και καλύτεροι Ιστορία έγραψε χτες η ομάδα Παμπαίδων της Ελπίδας, καθώς έφερε στον σύλλογο τον πρώτο τίτλο σε ηλικιακό πρωτάθλημα αγοριών. Η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη νίκησε στον τελικό του Final Four τον Αίαντα Ευόσμου με 3-1 παρουσία πολλών φίλων της Ελπίδας και όπως ήταν αναμενόμενο πανηγύρισε την κούπα με έντονο τρόπο, μέσα και έξω από το ΕΑΚ Νεάπολης.

Η επικράτηση της Ελπίδας ήταν απόλυτα δίκαιη και θα μπορούσε να ήταν πιο εύκολη μετά το 2-0. Οι νεαροί «πράσινοι» κυριάρχησαν στο πρώτο σετ και έκαναν σπουδαία ανατροπή στο δεύτερο σετ, αφού έχαναν με 15-18 και το κατέκτησαν με σερί 10-2. Στο τρίτο η αντίδραση του Αίαντα ήταν πιο έντονη και το καλό σέρβις έφεραν τη μείωση του σκορ, αλλά η Ελπίδα μπήκε δυνατά στο τέταρτο, πήρε από την αρχή το προβάδισμα και τελείωσε το παιχνίδι.

Η μεγάλη βραδιά επισφραγίστηκε με την ανάδειξη του Ραφαήλ Σιμητού ως MVP του Final Four από τους προπονητές και ήταν η επιβράβευση για την εξαιρετική του απόδοση και στους δύο αγώνες. Ηταν ακόμη το τέλειο κλείσιμο σε μία καταπληκτική σεζόν, με 13 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και μόλις τρία χαμένα σετ. Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν στους πρωταθλητές μας Ραφαήλ Σιμητό, Χρήστο Γιαμακίδη, Χρήστο Σαλταφερίδη, Μιχάλη Ρετζέπη, Γιώργο Πούλο, Ιάσωνα Αθανασίου, Παναγιώτη Χατζηνάκο, Λευτέρη Γιαμούκογλου, Ασημάκη Αντωνιάδη, Παύλο Μαγδαλιανίδη, Σωκράτη Πέτρου και Βασίλη Παπουλίδη, τους προπονητές Βαλάντη Μαμάη, Γιώργο Καραβιδόπουλο και τους εφόρους Στράτο Φωτιάδη, Θεόφιλο Μάρτση και Δημήτρη Χατζηνάκο.

Τα σετ: 25-12, 25-20, 19-25, 25-20

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Σιμητός, Γιαμακίδης, Σαλταφερίδης, Ρετζέπης, Πούλος, Αθανασίου - Χατζηνάκος, Γιαμούκογλου, Αντωνιάδης, Μαγδαλιανίδης.

ΑΙΑΣ (Σδραυκάκης): Ζαχαρόπουλος, Καλαγασίδης, Ζλατίντσης, Καραολάνης, Πεντίδης, Ν. Σδραυκάκης - Γ. Σδραυκάκης, Καμαριώτης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρώτος τίτλος της Ελπίδας ήταν και ο πρώτος τίτλος στην προπονητική καριέρα του Βαλάντη Μαμάη και ο νεαρός κόουτς τον αφιέρωσε, μεταξύ άλλων, και στον αδικοχαμένο Γιώργο Περσιανλή. Ο τεχνικός της Ελπίδας δήλωσε μετά το τέλος του τελικού:

«Αυτός ο τίτλος σημαίνει ότι τώρα ξεκινάμε. Οταν χάσαμε στον τελικό του εφηβικού πρωταθλήματος, ο Γιώργος Καραβιδόπουλος προέβλεψε ότι τα καλύτερα έρχονται για τον σύλλογο. Κάναμε μία πολύ καλή ομάδα, δουλέψαμε πολύ, το θέλαμε πολύ και… το πήραμε. Η ομάδα του Αίαντα ήταν επίσης πολύ καλή και αντέδρασε, αλλά φανήκαμε σοβαροί και δεν αφήσαμε να οδηγηθεί το παιχνίδι στο τάι-μπρέικ.Θέλω να αφιερώσω αυτόν τον τίτλο στη διοίκηση που με έφερε εδώ πριν από τρία χρόνια, στους γονείς που μου εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους, στον Γιώργο Καραβιδόπουλο και στον Γιώργο Περσιανλή, με τον οποίο ήμασταν μαζί πολλά χρόνια».

Αντάξιοι του πρώτου τίτλου ήταν και οι πανηγυρισμοί για την κατάκτησή του, καθώς οι νεαροί πρωταθλητές έγιναν ένα με τους γονείς και τους υπόλοιπους αθλητές αθλήτριες του συλλόγου, που ήρθαν στο γήπεδο για να τους στηρίξουν. Το γλέντι άρχισε πριν από την απονομή, με σαμπάνια και μπουγέλα στα αποδυτήρια, συνεχίστηκε με καπνογόνα στο προαύλιο του γυμναστηρίου και αναμνηστικές φωτογραφίες και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ στο κέντρο της πόλης.

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στην πρεμιέρα του Final Four Παμπαίδων της ΕΠΕΣΘ, η Ελπίδα νίκησε τον Ηρακλή με 3-0 και προκρίθηκε για πρώτη φορά στον τελικό του πρωταθλήματος. Ετσι το Σάββατο, στις 7 το απόγευμα στο ΕΑΚ Νεάπολης, θα διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο με αντίπαλο τον Αίαντα Ευόσμου και μαζί τον πρώτο αναπτυξιακό τίτλο αγοριών στην ιστορία του συλλόγου.

Εχοντας «προίκα» τις 11 συνεχόμενες νίκες της κανονικής περιόδου, οι παίκτες του Βαλάντη Μαμάη μπήκαν στον ημιτελικό γεμάτοι αυτοπεποίθηση και επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους. Στα δύο πρώτα σετ εξασφάλισαν από την αρχή μεγάλες διαφορές και οι αντίπαλοι πήραν μονοψήφιο αριθμό πόντων, ενώ στο τρίτο υπήρξε μια μικρή φυσιολογική χαλάρωση αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε. Εξίσου όμορφη εικόνα είχαν και οι κερκίδες του ΕΑΚ Νεάπολης από τους φίλους της Ελπίδας, που στον τελικό αναμένεται να είναι περισσότεροι.

Τα σετ 25-9, 25-8, 25-12

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Πούλος, Γιαμακίδης, Ρετζέπης, Αθανασίου, Σιμητός, Σαλταφερίδης - Χατζηνάκος, Αντωνιάδης, Παπουλίδης, Μαγδαλιανίδης, Πέτρου.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μοσχοφίδης): Τσακίρης, Νικολουδάκης, Καλλιανίδης, Παπαδόπουλος, Γιοβανέκος, Λιούτας - Μάγγος, Καραμάνης, Καλπαξίδης, Χιζάρης.

* Το πανόραμα του Final Four:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/5
Ελπίς Αμπελοκήπων - Ηρακλής 3-0
Αίας Ευόσμου - Πήγασος Πολίχνης 3-0

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/5
17.00 Ηρακλής - Πήγασος (Μικρός Τελικός)
19.00 Ελπίς - Αίας (Τελικός)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πιστή στα ραντεβού της με τα Final Four, η Ελπίδα Αμπελοκήπων συμμετέχει την Παρασκευή και το Σάββατο στην τελική φάση του πρωταθλήματος Παμπαίδων που διεξάγεται στο ΕΑΚ Νεάπολης. Οι νεαροί «πράσινοι» συνεχίζουν έτσι μία εκπληκτική πορεία που τους έφερε αήττητους μέχρι εδώ, με 11 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και μόλις δύο σετ χαμένα στο διάστημα αυτό.

Ωστόσο, όπως είναι συνηθισμένο στον σύλλογο, όλοι κρατούν χαμηλούς τόνους και επικεντρώνονται στον αυριανό ημιτελικό με αντίπαλο τον περυσινό πρωταθλητή Ηρακλή. «Εύχομαι να γίνει ένα καλό τουρνουά, να γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο και να δούμε ωραίους αγώνες. Χαιρόμαστε που είμαστε εδώ και συμμετέχουμε σε ένα ακόμα Final Four. Ο καλύτερος ας κερδίσει», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΕΠΕΣΘ ο προπονητής Βαλάντης Μαμάης.

Στα δύο χρόνια της παρουσίας του, ο νεαρός τεχνικός έχει οδηγήσει την Ελπίδα σε τέσσερα Final Four παίδων και παμπαίδων, ενώ για τον σύλλογο είναι η έβδομη συμμετοχή σε τελική φάση παμπαίδων. Προηγήθηκαν ένα χάλκινο μετάλλιο το 2010 και πέντε τέταρτες θέσεις (1998, 2002, 2013, 2014, 2016).

Το ρόστερ της ομάδας αποτελούν οι Ραφαήλ Σιμητός, Χρήστος Γιαμακίδης, Σωκράτης Πέτρου, Λευτέρης Γιαμούκογλου, Χρήστος Σαλταφερίδης, Μιχάλης Ρετζέπης, Παύλος Μαγδαλιανίδης, Γιώργος Πούλος, Παναγιώτης Χατζηνάκος Ιάσων Αθανασίου, Βασίλης Παπουλίδης και Ασημάκης Αντωνιάδης.

Το πρόγραμμα του Final Four:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/5
18.00 Ελπίς Αμπελοκήπων - Ηρακλής
20.00 Αίας Ευόσμου - Πήγασος Πολίχνης

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/5
17.00 Μικρός Τελικός
19.00 Τελικός

Με μία ακόμη νίκη, την 11η σε ισάριθμους αγώνες, ολοκλήρωσαν οι παμπαίδες της Ελπίδας την πρώτη φάση του πρωταθλήματος. Κερδίζοντας στα Μουδανιά τον ΠΟΜ με 3-1, η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη τερμάτισε με παθητικό μόλις δύο σετ και προκρίθηκε… πανηγυρικά στο Final Four όπου έχει πλέον στόχο την πρώτη θέση.

Αντίπαλος στον ημιτελικό θα είναι ο περυσινός πρωταθλητής Ηρακλής, που τερμάτισε τέταρτος, ενώ το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό θα διεκδικήσουν ο Αίας και ο Πήγασος.

Τα σετ: 25-21, 22-25, 19-25, 13-25

ΠΟΜ (Ροδοβίτης): Ματθαίου, Θωμαδάκης, Πούλος, Ιατρού, Κασκανιώτης, Λεμονής - Μέγας, Μωραϊτόπουλος, Λεονταρίδης, Βαμβακάς, Καπόγλου.

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Πούλος, Σιμητός, Σαλταφερίδης, Αθανασίου, Γιαμακίδης, Ρετζέπης - Χατζηνάκος, Μαγδαλιανίδης, Αντωνιάδης, Παπουλίδης.

Κερδίζοντας με 3-0 και τον Αρη, οι Παμπαίδες της Ελπίδας εξασφάλισαν την πρώτη θέση στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος και θα πάνε στο Final Four ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Πριν από τους τελικούς η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη έχει να δώσει έναν ακόμη αγώνα στα Μουδανιά. Η Ελπίδα θα είναι παρούσα στο Final Four για τέταρτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια και έβδομη συνολικά, ενώ στους 10 μέχρι τώρα αγώνες της έχει χάσει μόλις ένα σετ.

Τα σετ: 25-8, 25-5, 25-12

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Πούλος, Γιαμακίδης, Ρετζέπης, Αθανασίου, Σιμητός, Σαλταφερίδης - Αντωνιάδης, Πέτρου, Γιαμούκογλου, Παπουλίδης, Μαγδαλιανίδης, Χατζηνάκος.

ΑΡΗΣ: Αναστασόπουλος, Νικολάρας, Καλογεράκης, Τσελεντάκης, Γκαλέτσας, Μυρωσίδης - Θεοδωρίδης, Πετίκας, Μπούρας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, οι Παμπαίδες της Ελπίδας σφράγισαν ουσιαστικά την πρώτη θέση και την πρόκρισή τους στο Final Four. Η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη νίκησε την Μ. Τρίτη τον Αίαντα Ευόσμου με 3-1 και έμεινε έτσι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος. Οι νεαροί αθλητές προηγήθηκαν στο σκορ αλλά χρειάστηκε η ισοφάριση του αντιπάλου για αφυπνιστούν και να κυριαρχήσουν στη συνέχεια.

Tα σετ: 25-22, 18-25, 25-15, 25-14

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Πούλος, Σιμητός, Σαλταφερίδης, Αθανασίου, Γιαμακίδης, Ρετζέπης - Χατζηνάκος, Μαγδαλιανίδης, Αντωνιάδης, Γιαμούκογλου, Πέτρου, Παπουλίδης.

ΑΙΑΣ (Σδραυκάκης): Ν. Σδραυκάκης, Καραολάνης, Καλαγασίδης, Ζλατίντζης, Ζαχαρόπουλος, Πεντίδης - Γ. Σδραυκάκης, Καμαριώτης.

Ακόμη μία σημαντική νίκη κατάφερε να πετύχει το παμπαιδικό τμήμα του μπάσκετ της Ελπίδας, αυτή τη φορά επί της Γέφυρας Κ.Σ. στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων με σκορ 70-33. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη δεν δυσκολεύτηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, όντας μπροστά από την αρχή μέχρι το τέλος, χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση από τους φιλοξενουμένους.

Το επόμενο παιχνίδι της ομάδας είναι στις 22/4 στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων, όπου η ομάδα θα αναμετρηθεί με τον Δημόκριτο για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τα δεκάλεπτα: 15-6, 37-15, 52-19, 70-33

Διαιτητής: Παραστατίδου

ΕΛΠΙΣ (Γεροντίδης): Δημητριάδης, Βεκηδημητριάδης, Τσουλφαίδης 2, Καραπαναγιωτίδης 2, Κουτσομήτρος 20, Κέλογλου 6, Στόικος 9, Κουτούλας 4, Στάμος 7, Καμπάνταης 20.

Εύκολο μεσημέρι είχε η ομάδα Παμπαίδων της Ελπίδας με αντίπαλο τον Ιωνικό. Αν και αγωνίστηκε με διαφορετικό σχήμα, η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη νίκησε την ομάδα των Διαβατών με 3-0 και περιμένει πλέον το ντέρμπι κορυφής με τον Αίαντα, το βράδυ της Μ. Τρίτης στο «Ι. Λεμονίδης».

Τα σετ: 25-9, 25-12, 25-15

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Μαγδαλιανίδης, Αθανασίου, Παπουλίδης, Σαλταφερίδης, Χατζηνάκος, Σιμητός - Πέτρου, Γιαμούκογλου, Αντωνιάδης, Πούλος.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Κολεσιώτης): Γρηγοριάδης, Ι. Δημητριάδης, Κηρόπουλος, Εζανίδης, Τακματζίδης, Αλεξόπουλος - Κακαζιάννης, Χορτοκονίδης, Αθανασιάδης, Γ. Δημητριάδης.

Ούτε στην Καλαμαριά συνάντησε αντίσταση η ομάδα Παμπαίδων του βόλεϊ. Επειτα από μία ακόμη σοβαρή εμφάνιση νίκησε εύκολα τον Απόλλωνα, παρέμεινε αήττητη για έβδομο αγώνα και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τα σετ: 25-10, 25-7, 25-9

ΑΠΟΛΛΩΝ: Α. Σκουμπάκης, Παπαγεωργίου, Γεωργακάκης, Καλμαζίδης, Κ. Σκουμπάκης, Βαρσαμής - Μελίτος, Μοσχοφίδης, Καρόπουλος, Τσιγαράς, Παναγιωτόπουλος, Κουκουρίκος, Ξανθόπουλος.

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Πούλος, Γιαμακίδης, Σαλταφερίδης, Αθανασίου, Σιμητός, Ρετζέπης - Χατζηνάκος, Αντωνιάδης, Γιαμούκογλου, Πέτρου.


 

Την ξέφρενη πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα Παμπαίδων συνεχίζει η Ελπίδα και την Τετάρτη πέτυχε την έκτη νίκη της με 3-0 επί του Πήγασου Πολίχνης. Η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη ξεκίνησε μουδιασμένα το ματς αλλά μετά τα μισά του πρώτου σετ ανέβασε την απόδοσή της και ήταν καταιγιστική στο δεύτερο σετ.

Τα σετ: 25-15, 25-4, 25-14

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Μαγδαλιανίδης, Γιαμακίδης, Σαλταφερίδης, Αθανασίου, Σιμητός, Ρετζέπης - Πούλος, Αντωνιάδης, Χατζηνάκος, Πέτρου, Γιαμούκογλου.

ΠΗΓΑΣΟΣ (Αγγελής): Παραφέστας, Μπαρδούκας, Παυλίδης, Κ. Κωνσταντινίδης, Παπάς, Χαραλαμπίδης - Ηλιάδης, Τζήκος, Μπαλούκας, Πασσάς, Διονάς, Σ. Κωνσταντινίδης.

* Μετά τον αγώνα μια τούρτα γενεθλίων περίμενε τον Μάρκο Καλλέργη, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 17 του χρόνια.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χωρίς να επηρεαστεί καθόλου από την αναγκαστική απραξία των τελευταίων ημερών, η ομάδα παμπαίδων της Ελπίδας νίκησε 3-0 εκτός έδρας την ΧΑΝΘ στον πρώτο από τους τρεις αγώνες αυτής της εβδομάδας. Η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη παραμένει αήττητη μετά από πέντε αγώνες και περιμένει το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Πήγασο για να σφραγίσει ουσιαστικά την είσοδό της στο Final Four.

Τα σετ: 12-25, 14-25, 16-25

ΧΑΝΘ (Τζανής): Παπαφυλάκης, Αδάμος, Μπουφίδης, Καρούσης, Κουρτίδης, Ρωσσιάδης - Δημητρίου, Φουντεδάκης.

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Μαγδαλιανίδης, Σαλταφερίδης, Γιαμακίδης, Αθανασίου, Σιμητός, Ρετζέπης - Πέτρου, Γιαμούκογλου, Πούλος, Χατζηνάκος, Παπουλίδης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με την πρώτη ομάδα των Παμπαίδων να μην αγωνίζεται το Σαββατοκύριακο, το ενδιαφέρον στράφηκε στην Β’ ομάδα. Οι νεαροί αθλητές του Βαλάντη Μαμάη σημείωσαν στην Πολίχνη την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα Εκτός Συναγωνισμού με 3-0 επί του Πηγασου (25-16, 25-8, 25-16). Αγωνίστηκαν οι Πέτρου, Αντωνιάδης, Γιαμούκογλου, Πέτρου, Παπουλίδης, Ηλιάδης, Σειράς, Καραμεσίνης, Σπορίδης, Θωμαΐδης και Κασαπίδης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με σπουδαία νίκη 3-0 επί του περυσινού πρωταθλητή Ηρακλή συνέχισε την αήττητη πορεία της η ομάδα βόλεϊ Παμπαίδων της Ελπίδας. Παρότι δεν απέφυγαν τα λάθη, οι αθλητές του Βαλάντη Μαμάη δεν έχασαν σε κανένα σημείο τον έλεγχο του αγώνα.

Τα σετ: 17-25, 14-25, 19-25

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μοσχοφίδης): Τσακίρης, Νικολουδάκης, Καλιανίδης, Παπαδόπουλος, Γιοβανέκος, Λιούτας - Καραμάνης, Μάγγος, Σαμαράς, Καλπαξίδης, Χιζάρης.

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Ρετζέπης, Γιαμακίδης, Αθανασίου, Σιμητός, Σαλταφερίδης, Μαγδαλιανίδης - Χατζηνάκος, Πέτρου, Πούλος, Γιαμούκογλου, Αντωνιάδης, Παπουλίδης.

* Στο πρωτάθλημα εκτός συναγωνισμού, δυναμικά ξεκίνησε και η Β’ ομάδα της Ελπίδας που νίκησε τον Αίαντα Ευόσμου με 3-0 (25-4, 25-12, 25-23). Ο Βαλάντης Μαμάης χρησιμοποίησε τους Παπαδόπουλο, Σειρά, Πέτρου, Γιαμούκογλου, Αντωνιάδη, Ηλιάδη, Σπορίδη, Κεφάλα, Θωμαΐδη, Κασαπίδη και Παπουλίδη.

ΦΩΤOΓΡΑΦΙΕΣ

Χωρίς να δυσκολευτεί η ομάδα Παμπαίδων της Ελπίδας σημείωσε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της επί της ΑΕΝ Πανοράματος με 3-0 και ετοιμάζεται για τον πρώτο δύσκολο αγώνα της με αντίπαλο τον Ηρακλή.

Τα σετ: 25-4, 25-8, 25-8

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Ρετζέπης, Γιαμακίδης, Σαλταφερίδης, Αθανασίου, Σιμητός, Μαγδαλιανίδης - Χατζηνάκος, Πέτρου, Πούλος, Γιαμούκογλου, Αντωνιάδης, Παπουλίδης.

ΑΕΝ (Αραμπατζής): Ρότα, Βασιλειάδης, Α. Καρακουλάκης, Π. Καρακουλάκης, Κιοκπάσογλου, Μπινίκος - Αραμπατζής, Νομικός, Νάσσης, Δεληγεωργάκης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με μία ακόμη εύκολη νίκη συνέχισε την πορεία της στο πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ η ομάδα των Παμπαίδων. Αυτή τη φορά επικράτησε με 3-0 του Μακεδονικού, που δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα της ομάδας του Βαλάντη Μαμάη.

Τα σετ: 25-10, 25-10, 25-6

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Γιαμακίδης, Σαλταφερίδης, Αθανασίου, Σιμητός, Μαγδαλιανίδης, Ρετζέπης - Πέτρου, Γιαμούκογλου, Αντωνιάδης, Πούλος, Παπουλίδης.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Οσσας): Φετώκης, Μαυρίδης, Τσακίρης, Ράπη, Καριώτης, Δάνας - Αλεξάκης, Μποζίκης, Μήτκος, Συμεωνίδης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εντυπωσιακό ξεκίνημα πραγματοποίησαν οι Παμπαίδες της Ελπίδας στο φετινό πρωτάθλημα κερδίζοντας τον Περσέα με 3-0. Με εξαίρεση το πρώτο σετ, στο οποίο ο αντίπαλος προέβαλε κάποια αντίσταση, η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη κυριάρχησε απόλυτα και επιβεβαίωση την δυναμική της.

Τα σετ: 25-13, 25-7, 25-3

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Ρετζέπης, Σιμητός, Μαγδαλιανίδης, Αθανασίου, Γιαμακίδης, Σαλταφερίδης - Πέτρου, Γιαμούκογλου, Αντωνιάδης, Χατζηνάκος, Πούλος, Παπουλίδης.

ΠΕΡΣΕΑΣ (Μανθάτης): Λυμπέρης, Σωτηρίου, Σελμίδης, Δ. Κλεπουσνιώτης, Καρατζίβας, Βογιατζόγλου - Μπαδέκας, Παναγιωτίδης, Θ. Κλεπουσνιώτης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την τέταρτη θέση κατέλαβε η ομάδα Παμπαίδων στο Final Four της Μηχανιώνας, αφού στον μικρό τελικό έχασε από τον περυσινό πρωταθλητή Αίαντα Ευόσμου. Οι αθλητές του Βαλάντη Μαμάη παρουσιάστηκαν επηρεασμένοι ψυχολογικά από την ήττα στον ημιτελικό, αλλά παρά το κακό ξεκίνημα κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Στο τρίτο σετ, όμως, δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν δύο σετ μπολ και έτσι ήλθε η ήττα.

Τα σετ: 25-20, 17-25, 27-25, 25-21

ΑΙΑΣ (Σδραυκάκης): Ν. Σδραυκάκης, Αθανασιάδης, Καλαγασίδης, Ζλατίντσης, Καραολάνης, Πεντίδης - Ασραδίνογλου, Ζαχαρόπουλος, Βαμβατήρας, Γ. Σδραυκάκης.

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Φελεκίδης, Σιμητός, Αθανασίου, Πούλος, Ρετζέπης, Μαγδαλιανίδης - Χατζηνάκος, Θ. Μυλωνάς, Θεοδ. Μυλωνάς.

Την ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό του πρωταθλήματος έχασε η ομάδα Παμπαίδων της Ελπίδας, στον ημιτελικό του Final Four που διεξάγεται στο γυμναστήριο «Αινείας» της Μηχανιώνας. Η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη ηττήθηκε με 3-0 από τον ΠΟ Μουδανιών και έτσι θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στον μικρό τελικό του Σαββάτου (18.00) με αντίπαλο τον Αίαντα Ευόσμου.

Η Ελπίδα έκανε «δώρο» δύο σετ στην ομάδα της Χαλκιδικής, αφού στο πρώτο ήταν μπροστά μέχρι το 21-18 και στη συνέχεια επιδόθηκε σε ρεσιτάλ λαθών, ενώ στο δεύτερο προηγήθηκε με 7-0 και ήταν μπροστά μέχρι το 21-19. Ακόμη και στο τρίτο σετ κατάφερε να ανατρέψει το προβάδισμα του αντιπάλου και να ισοφαρίσει 15-15, πριν δεχτεί ένα σερί 10-3.

Τα σετ: 25-23, 25-21, 25-18

ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (Ροδοβίτης): Τερτίρογλου, Μαυρόπουλος, Κοτζάι, Πελέκας, Τσαχλάρης, Κασκανιώτης - Ιατρού, Αθανασιάδης.

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Φελεκίδης, Σιμητός, Αθανασίου, Πούλος, Ρετζέπης, Μαγδαλιανίδης - Χατζηνάκος, Θ. Μυλωνάς, Θεοδ. Μυλωνάς, Πέτρου.

* Το πρόγραμμα του Σαββάτου:
18.00 Αίας Ευόσμου - Ελπίς Αμπελοκήπων (Μικρός Τελικός)
20.00 Ηρακλής - ΠΟ Μουδανιών (Τελικός)

Στο Final Four του πρωταθλήματος Παμπαίδων συμμετέχει σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο η ομάδα της Ελπίδας, με στόχο να ολοκληρώσει τη χρονιά κερδίζοντας ένα μετάλλιο. Το Final Four διεξάγεται στο γυμναστήριο «Αινείας», στον δρόμο Μηχανιώνας - Αγγελοχωρίου, και οι αθλητές του Βαλάντη Μαμάη αντιμετωπίζουν στον σημερινό ημιτελικό τον ΠΟ Μουδανιών (ώρα 20.00). Για την Ελπίδα είναι η πέμπτη συμμετοχή σε τελική φάση Παμπαίδων και μεγαλύτερη επιτυχία ήταν το χάλκινο μετάλλιο του 2013.

Το πρόγραμμα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/4
18.00 Ηρακλής - Αίας Ευόσμου
20.00 ΠΟ Μουδανιών - Ελπίς Αμπελοκήπων

ΣΑΒΒΑΤΟ 16/4
18.00 Μικρός Τελικός
20.00 Τελικός

Με ήττα από τον πρωτοπόρο Ηρακλή στο Κατσάνειο με 3-0 έκλεισε την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος η ομάδα Παμπαίδων. Ωστόσο η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη διατήρησε την τρίτη θέση και προκρίθηκε στο Final Four, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΟ Μουδανιών. Το Final Four θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Απριλίου και αναμένεται η ανακοίνωση της έδρας και του προγράμματος.

Τα σετ: 25-19, 25-17, 25-17

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μανθάτης): Βαρβεσιώτης, Στεφανίδης, Καλαϊτζίδης, Κονιόρδος, Φραγκουλίδης, Αθανασίου - Μαδίτσης, Σαλταφερίδης.

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Φελεκίδης, Ρετζέπης, Χατζηνάκος, Αθανασίου, Σιμητός, Μαγδαλιανίδης - Παλάζης, Χατζηνάκος, Θεοδ. Μυλωνάς, Θ. Μυλωνάς.

Την πρόκρισή της στο Final Four του πρωταθλήματος Παμπαίδων σφράγισε και μαθηματικά η Ελπίδα, κερδίζοντας τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 3-0. Η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη είχε εύκολο έργο και με τη νίκη της αυτή θα είναι σίγουρα στην πρώτη τριάδα της κανονικής περιόδου, ενώ ακολουθεί το ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Ηρακλή.

Τα σετ: 25-10, 25-10, 25-8

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Μαγδαλιανίδης, Πούλος, Ρετζέπης, Αθανασίου, Φελεκίδης, Σιμητός - Χατζηνάκος, Πέτρου, Θ. Μυλωνάς, Θεοδ. Μυλωνάς, Παλάζης, Κοτζιαμπουγιού.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Γκιτζέκος): Βουλκόπουλος, Αικατερινάρης, Τσάκος, Τσιγαράς, Κ. Σκουμπάκης, Εξηνταβελώνης - Αβραμίδης, Καλμαζίδης, Παπαγεωργίου, Βαρσαμής, Α. Σκουμπάκης, Μελίτος.

* Νίκη σημείωσε την Κυριακή και η Β ομάδα Παμπαίδων του Γιάννη Κυλίτση. Μετά από εντυπωσιακό αγώνα επικράτησε του Ιωνικού με 3-2.

Β ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ: ΕΛΠΙΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 3-2

 

Ντέρμπι μόνο για ένα σετ ήταν ο αγώνας της ομάδας Παμπαίδων στα Μουδανιά, όπου έχασε από τον ΠΟΜ με 3-0. Η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη προηγήθηκε με μεγάλες διαφορές στο πρώτο σετ, έφτασε μέχρι το 20-16, αλλά ένα σερί 8-0 των γηπεδούχων τους επέτρεψε να πάρουν το σετ και στη συνέχεια να κυριαρχήσουν. Με το αποτέλεσμα αυτό ο ΠΟ Μουδανιών παρέμεινε αήττητος, ενώ για την Ελπίδα ήταν η πρώτη απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα. Την επόμενη αγωνιστική οι "πράσινοι" υποδέχονται τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Τα σετ: 25-21, 25-20, 25-16

ΠΟΜ (Ροδοβίτης): Οικονόμου, Πελέκας, Μαυρόπουλος, Τσαχλάρης, Κοτζάι, Τερτίρογλου - Φυλάττος, Αθανασιάδης, Μιχαλάκης, Θωμαδάκης.

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Πούλος, Ρετζέπης, Αθανασίου, Φελεκίδης, Σιμητός, Μαγδαλιανίδης - Θ. Μυλωνάς, Θεοδ. Μυλωνάς, Χατζηνάκος, Κοτζιαμπουγιού.

* Την ήττα με 3-0 γνώρισε και η Β ομάδα Παμπαίδων στα Μουδανιά. Με εξαίρεση το πρώτο σετ, οι νεαροί αθλητές της Ελπίδας πάλεψαν τα άλλα δύο, ωστόσο δεν κατάφεραν να κερδίσουν ούτε ένα. Επόμενος αντίπαλος ο Ιωνικός στους Αμπελόκηπους.

Τα σετ: 25-12, 25-22, 25-23

Αγωνίστηκαν οι Ακριτίδης, Γιαμούκογλου, Παπουλίδης, Γκέρτσης, Πέτρου, Σειράς, Κεφαλάς, Αντωνιάδης, Ηλιάδης.

Β ΟΜΑΔΕΣ: ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - ΕΛΠΙΣ 3-0

 

 

Σε χρονιά επιτυχιών για τα αγόρια εξελίσσεται η φετινή στο βόλεϊ της Ελπίδας, αφού μετά τους έφηβους και τους παίδες στο Final Four της κατηγορίας τους προκρίθηκαν και οι Παμπαίδες. Η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη νίκησε εύκολα τον Αίαντα Ευόσμου και εξασφάλισε διαφορά ασφαλείας, αφού παραμένει στην κορυφή με έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες χωρίς να έχει χάσει ούτε σετ.

Στις αγωνιστικές που μένουν η Ελπίδα θα αντιμετωπίσει τις άλλες τρεις ομάδες της πρώτης τετράδας, αρχής γενομένης από το ντέρμπι κορυφής του επόμενου Σαββάτου στην Χαλκιδική με τον επίσης αήττητο ΠΟ Μουδανιών.

Τα σετ: 25-14, 25-15, 25-17

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Πούλος, Σιμητός, Αθανασίου, Φελεκίδης, Ρετζέπης, Μαγδαλιανίδης - Χατζηνάκος, Παπαδόπουλος, Θ. Μυλωνάς, Θεοδ. Μυλωνάς, Παλάζης, Κοτζιαμπουγιού.
ΑΙΑΣ (Σδραυκάκης): Ν. Σδραυκάκης, Νάκος, Καλαγασίδης, Ζλατίντσης, Καραολάνης, Ζαχαρόπουλος, Σουλεϊμάνογλου, Ασπαδήμογλου, Γ. Σδραυκάκης, Καμαριώτης, Δρουμούζης, Τσαβδαρίδης.

 

Πέμπτη νίκη χωρίς απώλεια σετ για τους Παμπαίδες, που οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ. Η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη νίκησε και τον Πήγασο στην Πολίχνη με 3-0 και περιμένει τώρα τα ντέρμπι με Αίαντα και ΠΟ Μουδανιών για να μετρήσει τις δυνάμεις της. Το επόμενο Σάββατο υπάρχει ρεπό λόγω… Αποκριάς.

Τα σετ: 25-19, 25-9, 25-11

ΠΗΓΑΣΟΣ (Γεωργιάδης): Π. Παυλίδης, Τσαγρέλης, Νεόπουλος, Θ. Παυλίδης, Παπάς, Χατζηγιάννογλου - Πασσάς, Ντωνές, Σαββόπουλος, Κωνσταντινίδης.

EΛΠΙΣ (Μαμάης): Πούλος, Σιμητός, Χατζηνάκος, Φελεκίδης, Ρετζέπης, Αθανασίου - Θ. Μυλωνάς, Θεοδ. Μυλωνάς, Μαγδαλιανίδης, Παπάζης, Κοτζιαμπουγιού.

* Η Β Ομάδα Παμπαίδων έδωσε μεγάλη μάχη με τον Ηρακλή και ύστερα από συναρπαστικό αγώνα ηττήθηκε με 3-2.

ΕΛΠΙΣ Β - ΗΡΑΚΛΗΣ 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΕΣΘ ΑΓΟΡΙΩΝ Κ17 (πρώην ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ) 2023-2024

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό αγωνιστικό πρόγραμμα της Α’ Φάσης Αγοριών Κ17

 

 

Τέταρτη νίκη με 3-0 σημείωσαν οι Παμπαίδες επί της ΧΑΝΘ, που συνεχίζουν αήττητοι στο πρωτάθλημα με στόχο το Final Four. Η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη είχε πολύ καλή απόδοση και ετοιμάζεται πλέον για τον αγώνα με την Πήγασο, την επόμενη αγωνιστική.

Τα σετ: 25-17, 25-11, 25-12

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Μαγδαλιανίδης, Ρετζέπης, Παλάζης, Φελεκίδης, Σιμητός, Αθανασίου – Χατζηνάκος, Θ. Μυλωνάς, Θεοδ. Μυλωνάς, Κοτζιαμπουγιού.

ΧΑΝΘ (Χρυσάφης): Μπουφίδης, Ρωσσιάδης, Κουρτίδης, Καλλέργης, Μπουζούδης, Γιαμακίδης – Αδάμος, Ιωαννίδης, Δημητρίου, Στεφανίδης, Φουντεδάκης, Καρούσης.

Τρίτη νίκη για τους Παμπαίδες της Ελπίδας, που ξεκίνησαν εντυπωσιακά το φετινό πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ. Η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη νίκησε στο Πανόραμα την τοπική ΑΕΝ και έχει στόχο την πρόκριση στο Final Four. Επόμενος αντίπαλος η ΧΑΝΘ στους Αμπελόκηπους.

Τα σετ: 25-10, 25-10, 25-21

ΑΕΝ (Αραμπατζής): Α. Καρακουλάκης, Ιωακειμίδης, Μπόζος, Π. Καρακουλάκης, Τερζής, Ρότα - Καπλανίδης, Βασιλειάδης.

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Μαγδαλιανίδης, Σιμητός, Παλάζης, Φελεκίδης, Ρετζέπης, Αθανασίου - Θ. Μυλωνάς, Θεοδ. Μυλωνάς, Χατζηνάκος, Κοτζιαμπουγιού, Πούλος.

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Β

Tην πρώτη της νίκη σημείωσε την Κυριακή η Β ομάδα των Παμπαίδων, που επικράτησε στα Διαβατά με 1-3 (8-25, 25-17, 14-25, 20-25) του Ιωνικού. Για την ομάδα του Γιάννη Κυλίτση αγωνίστηκαν οι Γκέρτσης, Πέτρου, Σειράς, Κεφαλάς, Αντωνιάδης, Ηλιάδης, Παπουλίδης, Ακριτίδης, Νικολακάκης, Παπαδόπουλος, Γιαμούκογλου, Καραμεσίνης.

Την δεύτερη νίκη της, ξανά με 3-0, σημείωσαν οι Παμπαίδες της Ελπίδας επί του Περσέα. Ο αγώνας κύλησε χωρίς προβλήματα για την ομάδα του Βαλάντη Μαμάη, που έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες. Την επόμενη εβδομάδα η Ελπίδα αντιμετωπίζει στο Πανόραμα την τοπική ΑΕΝ.

Τα σετ: 25-10, 25-12, 25-19

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Πούλος, Μυλωνάς, Ρετζέπης, Φελεκίδης, Μαγδαλιανίδης, Αθανασίου - Χατζηνάκος, Σιμητός, Παπαδόπουλος, Θεοδ. Μυλωνάς, Παλάζης, Κοτζιαμπουγιού.

* Η Β ομάδα των Παμπαίδων, παρά την καλή της απόδοση, ηττήθηκε από τον ΠΟ Μουδανιών με 3-0, χάνοντας δύο σετ στις λεπτομέρειες. Επόμενος αντίπαλος ο Ιωνικός στα Διαβατά.

Τα σετ: 23-25, 14-25, 22-25

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Σπορίδης, Γκέρτσης, Πέτρου, Κεφαλάς, Αντωνιάδης, Ηλιάδης, Ακριτίδης, Γιαμούκογλου, Παπουλίδης.

Β ΟΜΑΔΕΣ: Ελπίς - ΠΟ Μουδανιών 0-3

 

Με νίκη άνοιξε την αυλαία του πρωταθλήματος η ομάδα Παμπαίδων στην Τούμπα, όπου νίκησε την Ενωση Τούμπας με 3-0. Η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη δυσκολεύτηκε μόνο στο τρίτο σετ, αφού προηγουμένως είχε χρειαστεί μόλις 35 λεπτά για να κερδίσει τα δύο πρώτα. Επόμενος αντίπαλος ο Περσέας, στον πρώτο εντός έδρας αγώνα.

Tα σετ: 12-25, 11-25, 24-26

ΕΝ. ΤΟΥΜΠΑΣ (Αντωνιάδης): Μπαρδούκας, Κάνιουρας, Μπαντάς, Γιοβανέκος, Τσεπεντάκης, Κατσιμάνης - Μυρωσίδης, Καρατσιώρης.

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Μαγδαλιανίδης, Πούλος, Σιμητός, Αθανασίου, Φελεκίδης, Ρετζέπης - Θωμ. Μυλωνάς, Παλάζης, Θεοδ. Μυλωνάς, Παπαδόπουλος, Χατζηνάκος, Κοτζιαμπουγιού.

* Στον πρώτο της αγώνα η Β ομάδα των παμπαίδων ηττήθηκε στους Αμπελόκηπους από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 2-3.

Παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν, οι Παμπαίδες του βόλεϊ δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Αίαντα στο «Ι. Λεμονίδης» και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ. Οι νεαροί αθλητές «πλήρωσαν» ουσιαστικά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον ΠΟ Μουδανιών και έμειναν έξω στην τριπλή ισοβαθμία με την ομάδα της Χαλκιδικής και τον Πήγασο.

Τα σετ: 8-25, 27-25, 16-25, 14-25

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Βίττης, Ρετζέπης, Σκλόπης, Γεωργακούδης, Καρακόλιας, Χατζηνάκος - Αντωνιάδης, Μαγδαλιανίδης, Φελεκίδης, Καραμούτσας, Αμανατίδης, Σιμητός

ΑΙΑΣ (Νανάς): Γαβαλάς, Αρτακιανός, Νικολαΐδης, Κωνσταντίνου, Ζαΐμης, Κερτικίδης - Πεντίδης, Καραολάνης, Ζλατίντσης, Ζδραυκάκης, Ζαχαρόπουλος.

Την τέταρτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες σημείωσε η ομάδα Παμπαίδων της Ελπίδας, που καλπάζει αήττητη προς την β’ φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ. Η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη είχε εύκολο απόγευμα και δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε όλους τους αθλητές. Το Σάββατο 14/3 η Ελπίδα έχει ρεπό.

Τα σετ: 25-14, 25-12, 25-16

ΧΑΝΘ: Γιαμακίδης, Μπουφίδης, Καλλέργης, Στεφανίδης, Φουντουλάκης, Κουρτίδης, Γεωργιάδης.

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Αμανατίδης, Βίττης, Σιμητός, Κ. Χατζηνάκος, Γεωργακούδης, Καραμούτσας - Αντωνιάδης, Πέτρου, Α. Χατζηνάκος, Μαγδαλιανίδης, Ρετζέπης, Καρακόλιας.

Το πολύ καλό Σαββατοκύριακο των τμημάτων υποδομής ολοκλήρωσε η νίκη των Παμπαίδων, που επικράτησαν την Κυριακή του Ηρακλή 2 με 3-0 και συνεχίζουν αήττητοι στο πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΧΑΝΘ.

Τα σετ: 25-17, 25-9, 25-6

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Βίττης, Σιμητός, Σκλόπης, Καραμούτσας, Καρακόλιας, Χατζηνάκος - Μαγδαλιανίδης, Κοτζαμπουγιού, Αντωνιάδης, Γεωργακούδης, Φελεκίδης, Ρετζέπης.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Βουγιούκα): Γελαμλίδης, Ζέρβας, Καρανταΐδης, Καρατσάλης, Βάβουρας, Κόρρος - Θεμελής, Χιζάρης, Δάρλας.

 

Mε τον πιο εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε το πρωτάθλημα η ομάδα Παμπαίδων, κερδίζοντας τον περυσινό πρωταθλητή Πήγασο Πολίχνης με 3-2. Ο αγώνας στο «Ι. Λεμονίδης» ήταν συναρπαστικός, αφού ο Πήγασος προηγήθηκε με 2-0, αλλά οι νεαροί αθλητές του Βαλάντη Μαμάη κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι.

Τα σετ: 19-25, 24-26, 25-19, 25-22, 17-15.

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Βίττης, Καρακόλιας, Χατζηνάκος, Γεωργακούδης, Σιμητός, Σκλόπης - Μαγδαλιανίδης, Παπουλίδης, Ηλιάδης, Πέτρουμ, Ρετζέπης, Φελεκίδης.

 

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε ένα σχολικό γυμναστήριο των Αμπελοκήπων, ο Γιάννης Κυλίτσης ετοιμάζει τους μελλοντικούς αθλητές της Ελπίδας. Ο έμπειρος τεχνικός, που διανύει την δέκατη χρονιά του στον σύλλογο, δεν έχει μόνο την ευθύνη της ανδρικής ομάδας στην Α2, αλλά προετοιμάζει και ένα γκρουπ νεαρών αθλητών της ομάδας Παμπαίδων.

«Στόχος δικός μου και της ομάδος είναι να φέρουμε στο γήπεδο περισσότερα αγόρια που να έχουν όρεξη να αθληθούν και να παίξουν βόλεϊ, στην προσπάθειά μας να ετοιμάσουμε παίκτες για τις μεγαλύτερες ομάδες, λέει ο Γιάννης Κυλίτσης, που δεν κρύβει ότι απολαμβάνει την προπόνηση με τα μικρά παιδιά: «Είναι μια ευχάριστη και διασκεδαστική εμπειρία, αλλά με σημαντική ευθύνη, κάτι που γνωρίζω πολύ καλά από το πέρασμά μου από την Ορεστιάδα».

Οσον αφορά τα προβλήματα, αυτά εστιάζονται στην έλλειψη προπονητικών χώρων: «Η έλλειψη γυμναστηρίων στην περιοχή είναι σοβαρό πρόβλημα, αν και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από τη διοίκηση της ομάδος, σε συνεργασία με τον Δήμο, για την αναβάθμιση του γυμναστηρίου που στεγάζει τις ακαδημίες μας».

Μεγάλη μάχη έδωσε η Ελπίδα, αλλά δεν τα κατάφερε στο final 4 που διεξήχθη στο Κατσάνειο, σε παμπαιδικό επίπεδο. Η διασταύρωση με τον Ηρακλή στον ημιτελικό, ήταν εξ' αρχής δύσκολη και η ομάδα μας είχε δύσκολο έργο. Με νύχια και με δόντια οι μικροί των Ροδοπαίου- Κυλίτση δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν απέναντι στην εξαιρετική ομάδα του Ηρακλή και ηττήθηκαν 3-0 στον ημιτελικό (25-12, 25-19, 25-19). Μετά από ένα κακό πρώτο σετ, η Ελπίδα βελτίωσε την απόδοσή της στα δύο επόμενα αλλά δεν κατάφερε να βρει κατάλληλο ρυθμό και να μείνει κοντά στη διεκδίκηση της νίκης, έτσι και ηττήθηκε για να συναντήσει στον μικρό τελικό τον Μέγα Αλέξανδρο (ηττήθηκε από τον Επίκουρο στον άλλο ημιτελικό με 3-0).

Ήταν ένας συγκλονιστικός μικρός τελικός απέναντι σε δύο ομάδες που πάλεψαν για το μετάλλιο και την τιμητική τρίτη θέση. Ο Μέγας Αλέξανδρος χαμογέλασε και κατάφερε να κερδίσει με 3-2 (21-25, 25-18, 25-22, 23-25, 15-07). Η Ελπίδα χωρίς άγχος ξεκίνησε δυνατά και κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ. Στο δεύτερο ο Μέγας ανέβασε την απόδοσή του και σε συνδυασμό με κάποια λάθη της ομάδας μας ισοφάρισε. Τα επόμενα δύο σετ κρίθηκαν στην κόψη του ξυραφιού, στις λεπτομέρειες, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα σετ, ώσπου φτάσαμε στο τάι μπρέικ. Σε εκείνο το σημείο, η αντίπαλος ομάδα είχε περισσότερα αποθέματα ενέργειας στον αγωνιστικό χώρο και καθαρό μυαλό για να καταφέρει να περάσει μπροστά στο σκορ και να επικρατήσει με 3-2.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στο τεχνικό τιμ για την προσπάθεια. Η Ελπίδα βρίσκετε σε καλό δρόμο και θα συνεχίσει να βελτιώνετε ώστε να βγάλει από τα σπλάχνα της καλούς αθλητές και χαρακτήρες, με τις επιτυχίες φυσικά να είναι σε παράλληλο πλάνο, με υπομονή και επιμονή.

 

Ελπίς (Ροδοπαίος): Φωτιάδης, Παπάς, Γιαμούκογλου, Σταυρίδης, Καρακόλιας, Τέκελης, Σιμητός, Λορκίδης, Αμανατίδης, Αντωνιάδης, Ρετζέπης

Με τη σύμφωνη γνώμη των τεσσάρων φιναλίστ, το Final Four του πρωταθλήματος Παμπαίδων της ΕΠΕΣΘ θα διεξαχθεί την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Μαΐου στο γυμναστήριο "Γ. Κατσάνης", με συνδιοργανωτή τον ΓΣ Ηρακλή. Μετά την ολοκλήρωση της Β Φάσης του πρωταθλήματος, ο κάτοχος του τίτλου Ηρακλής προκρίθηκε αήττητος στο Final Four και θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την Ελπίδα Αμπελοκήπων, ενώ το άλλο εισιτήριο για τον τελικό θα διεκδικήσουν ο περυσινός δευτεραθλητής Μ. Αλέξανδρος και ο Επίκουρος Πολίχνης. Το αναλυτικό πρόγραμμα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/5
17.00 Επίκουρος - Μ. Αλέξανδρος
19.00 Ηρακλής - Ελπίς

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/5
17.00 Μικρός Τελικός
19.00 Τελικός

Ήττήθηκε η Ελπίδα, στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου, από τον Μέγα Αλέξανδρο με 3-1 (24-26, 25-22, 25-21, 25-16). Αυτή η ήττα έφερε την ομάδα μας στην 4η θέση του ομίλου, όπου θα διασταυρωθεί με τον 1ο Ηρακλή, την ώρα που ο Μέγας τερμάτισε 3ος και θα παίξει με τον 2ο Επίκουρο.

Ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες ίδιου επιπέδου με την Ελπίδα να ξεκινάει δυνατά και να κατακτά το πρώτο και συγκλονιστικό σε εξέλιξη σετ. Στη συνέχεια τα πράγματα άλλαξαν, οι μικροί δεν είχαν καλά επίπεδα απόδοσης, για την ακρίβεια τα απαιτούμενα για να κερδίσουν το παιχνίδι. Λίγο η απροσεξία, λίγο η έλλειψη καθαρού μυαλού και χάθηκαν τα επόμενα δύο κρίσιμα σετ, για να επικρατήσει εύκολα ο Μέγας στο τέταρτο και τελευταίο και να πάρει τη νίκη, ξεπερνώντας την ομάδα μας στη βαθμολογία. Όλα τα βλέμματα πλεόν στρέφονται στο final 4 εκεί όπου η Ελπίδα θα κυνηγήσει τη διάκριση και τον τίτλο του πρωταθλητή ΕΠΕΣΘ για τη φετινή σεζόν.

 

Μέγας (Καλπάκης): Στουμένος, Σιούτης, Καλλέργης Μαρ, Καλλέργης Μαξ, Βαρβεσιώτης, Νάκος, Παπαγεωργίου, Αρτακιανός, Καραλής

 

Ελπίδα (Ροδοπαίος- Κυλίτσης): Σταυρίδης, Τεκελής, Φωτιάδης, Λορκίδης, Καρακόλιας, Παππάς, Αμανατίδης, Σιμήτος, Ρετζέπης, Γιαμούκογλου, Χατζηνάκος, Μαγδαλιανίδης

Ήττα από τον Επίκουρο για την Ελπίδα, στο Λεμονίδης με 1-3 (14-25, 14-25, 25-20, 18-25). Ένα παιχνίδι που πάντως, άφησε γλυκιά γεύση στο τέλος του καθώς οριστικοποιήθηκε η είσοδος στο final 4 παμπαίδων για την ομάδα μας! Ο στόχος επετεύχθη παρότι δεν τα κατάφεραν οι μικροί μας, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με την οποία μέχρι αυτή την αγωνιστική ήμασταν ισόβαθμοι. 

Κακό ξεκίνημα για την Ελπίδα που έχασε εύκολα τα δύο πρώτα σετ και μπήκε με την πλάτη στον τοίχο στο τρίτο. Τα παιδιά των Ροδοπαίου- Κυλίτση σε εκείνο το σημείο ανταποκρίθηκαν και έπαιξαν πολύ καλά με αποτέλεσμα να κάμψουν τη σθεναρή αντίσταση του Επίκουρου και να μειώσουν το σκορ. Οι ελπίδες για ένα ακόμα συγκλονιστικό παιχνίδι με ανατροπή και νίκη στο τάι μπρέικ για την ομάδα μας αναζοπυρώθηκαν, αλλά η ποιότητα της ομάδας της Πολίχνης, "μίλησε" στο τελευταίο σετ όπου επικράτησαν με 18-25. Πιο ψύχραιμοι οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη και είναι πλέον μόνοι δεύτεροι στη βαθμολογία με την Ελπίδα να βρίσκεται στην 4άδα με τον Μέγα Αλέξανδρο. Με πρώτο τον Ηρακλή, αυτή είναι και η τετράδα που θα συμμετέχει στο final 4 παμπαίδων, ότι κι αν συμβεί την τελευταία αγωνιστική όπου η Ελπίδα πηγαίνει να παίξει μέσα στον Μέγα Αλέξανδρο, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στη θέση κατάταξης στον όμιλο.

 

Ελπίδα (Ροδοπαίος): Σταυρίδης, Τεκελής, Φωτιάδης, Λορκίδης, Καρακόλιας, Παππάς, Αμανατίδης, Σιμήτος, Ρετζέπης, Γιαμούκογλου, Χατζηνάκος Κ., Μαγδαλιανίδης

 

Επίκουρος (Παναγιώτου): Κουτουνίδης, Τζιάβρας, Χρηστάκος, Μάμαλης, Τίγκος, Μαυρίδης, Πετρίδης, Ανδιανίδης, Μιχαλήτσος, Τρούμπαλος, Δημητρακούλης, Ριζόγλου

Άλλο ένα παιχνίδι για τους παμπαίδες με συγκλονιστική εξέλιξη, άλλη μια νίκη στην κόψη του ξυραφιού. Η ομάδα μας τα κατάφερε απέναντι στα Μουδανιά και νίκησε με 2-3 σετ (25-15, 16-25, 25-22, 24-26, 08-15) σε έναν αγώνα για γερά νεύρα.

 

Το ξεκίνημα ήταν δυσάρεστο για τους μικρούς καθώς έμειναν εύκολα πίσω στο σκορ αλλά στη συνέχεια ήρθε η ισοφάριση με σαφή ανωτερότητα. Το τρίτο και το τέταρτο σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες με την Ελπίδα να μένει πίσω με 2-1 αλλά τελικά ισοφάρισε με 26-24 σε 2-2 και έστειλε το ματς στο τάι μπρέικ. Εκεί, πιο ψύχραιμη η ομάδα του Νίκου Ροδοπαίου και του Γιάννη Κυλίτση, κατόρθωσε να επιβληθεί και τελικά να πετύχει μια υπερπολύτιμη νίκη, απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα που πραγματικά πίεσε πολύ την Ελπίδα και η νίκη απέναντί της αποτέλεσε το καλύτερο για την ψυχολογία των μικρών. Μετά από αυτή τη νίκη η ομάδα μας έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την είσοδο στο final 4 καθώς είναι ισόβαθμη στη δεύτερη θέση με τον Επίκουρο στους 5 βαθμούς, ενώ πλέον αυτός είναι ο επόμενός μας αντίπαλος, εντός έδρας.

 

Π.Ο.Μουδανιών (Ροδοβίτης): Μπουλάκης, Θωμασούλης, Πελέκας, Μαυρόπουλος, Τσαχλάρης, Παπαδόπουλος Μ., Παπαδόπουλος Σ., Τσαλούκας, Κοτζάι, Τερτίρογλου, Κουβράκης, Αθανασιάδης

 

Ελπίς (Ροδοπαίος): Σταυρίδης, Τεκελής, Φωτιάδης, Λορκίδης, Καρακόλιας, Παππάς, Αμανατίδης, Γιαμούκογλου, Ρετζέπης, Χατζηνάκος Π., Χατζηνάκος Κ., Μαγδαλιανίδης

Ελπίς- Άρης 3-2 (25-11, 20-25, 24-26, 25-18, 15-13)

Συγκλονιστικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο "Λεμονίδης" με τους παμπαίδες να κερδίζουν τον Άρη με 3-2 σετ. Μεγάλα αποθέματα ψυχής επέδειξαν οι μικροί μας που κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών και να κατακτήσουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Διαχειρίστηκαν σωστά τις απαιτήσεις και τη δυσκολία του παιχνιδιού που ήταν μεγάλη, με σωστή αγωνιστική συμπεριφορά στις κρίσιμες στιγμές όπως στο σημείο που έχασαν το προβάδισμα των σετ. Η ομάδα μας προηγήθηκε εύκολα 1-0 αλλά δεν κατάφερε να πάρει τα υπόλοιπα 2 σετ και έμεινε πίσω. Βελτιώνοντας την απόδοσή της ισοφάρισε ενώ στο τάι μπρέικ έσπασαν καρδιές με την Ελπίδα τελικά να τα καταφέρνει στην κόψη του ξυραφιού με 15-13. Σημαντικό το βήμα στην προσπάθεια για συμμετοχή σε ένα ακόμη final 4 ενώ την επόμενη αγωνιστική το μενού περιλαμβάνει παιχνίδι εντός έδρας με τον Επίκουρο.

 

Ελπίς (Ροδοπαίος): Σταυρίδης, Τεκελής, Φωτιάδης, Μαγδαλιανίδης, Καρακόλιας, Παππάς, Αμανατίδης, Σιμήτος, Γιαμούκογλου, Αντωνιάδης, Ιακωβίδης, Χατζηνάκος Κ.

 

Άρης (-): Περιστερόπουλος, Βίττης, Τασιούρας, Λειβαδίτης, Καλλέμης, Μπούτος, Βιλδηρίδης, Παπακαρμεζής

Ηττήθηκαν οι παμπαίδες στην πρώτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος, από τον Ηρακλή με 0-3 σετ (25-27, 20-25, 13-25), στο εντός έδρας παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο "Ι. Λεμονίδης".

Το συγκρότημα του Νίκου Ροδοπαίου αν και πάλεψε το παιχνίδι, δεν τα κατάφερε. Πολύ καλή εμφάνιση από όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν όσο καλύτερα μπορούσαν και παρά την απουσία του Καρακόλια, έχασαν τα δύο πρώτα σετ στις λεπτομέρειες. Το τρίτο σετ κρίθηκε πιο εύκολα αφού υπήρχε και σαφής διαφορά ενέργειας και ψυχολογίας, υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας. Καλύτερος ο Ηρακλής, πήρε τη νίκη, ενώ για την ομάδα μας κέρδος ήταν ότι κόντραρε στα ίσια τον αντίπαλο, έχοντας καλή απόδοση, πραγματοποιώντας μια αξιόλογη προσπάθεια που αφήνει θετικούς οιωνούς για τη συνέχεια. Αυτή, περιλαμβάνει εκτός έδρας παιχνίδι στα Μουδανιά, με τον Π.Ο.Μ.

 

Ελπίδα (Ροδοπαίος- Κυλίτσης): Σταυρίδης, Τεκελής, Φωτιάδης, Λορκίδης, Παππάς, Αμανατίδης, Σιμήτος, Ρετζέπης, Τοσουνίδης, Γιαμούκογλου, Χατζηνάκος Κωνσταντίνος, Μαγδαλιανίδης

 

Ηρακλής (Τσιάρας): Κονιόρδος, Στεφανίδης, Λαντζούρης, Τζουμάκας, Καλαϊτζίδης, Τατσούλας, Μπουράκης, Καπετανίδης, Δάρλας, Γελαμαϊδης

 

Ελπίς- ΧΑΝΘ 3-0 (25-12, 25-16, 25-18)

 

Νίκησε το παμπαιδικό και πέρασε στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος. Πολύ καλή απόδοση από τα παιδιά που δεν άφησαν περιθώριο στη ΧΑΝΘ, να διεκδικήσει το παιχνίδι. Με ένα δυνατό ξεκίνημα οι μικροί προηγήθηκαν με 25-12 ενώ ανάλογη ήταν η συνέχεια. Στο τρίτο σετ η φιλοξενούμενη ομάδα προσπάθησε περισσότερο στο γήπεδο αλλά η Ελπίδα δεν είχε πολλά προβλήματα και κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι, αφού η απόδοσή της συνέχισε να κυμαίνετε σε καλά επίπεδα.

 

Ελπίς (Κυλίτσης): Σταυρίδης, Τεκελής, Παππάς, Αμανατίδης, Σιμήτος, Ρετζέπης, Τοσουνίδης, Γιαμούκογλου, Χατζηνάκος Π, Αντωνιάδης, Χατζηνάκος Κ, Μαγδαλιανίδης

 

ΧΑΝΘ (Δράμπας): Κάρρος, Αγγελίδης, Φουντεδάκης, Τσαβδάρης, Γιαμακίδης, Σδραυκάκης Ν, Σδραυκάκης Γ

Επίκουρος 2- Ελπίδα 1 1-3 (25-18, 19-25, 14-25, 18-25)

 

Μεγάλη νίκη σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τους παμπαίδες, απέναντι στον Επίκουρο. Οι μικροί της Ελπίδας κατάφεραν να πετύχουν την ανατροπή και να γυρίσουν υπέρ τους την κατάσταση σε αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι, όπου έμειναν πίσω στο σκορ με 1-0 και δεν είχαν καλή απόδοση στο πρώτο σετ. Είχαν όμως στη συνέχεια, τον τρόπο και τα ψυχικά αποθέματα να βελτιωθούν και να καταφέρουν να ελέγξουν το ρυθμό του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να πετύχουν την ανατροπή και να κάνουν για τρία σετ, μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση, περνώντας μόνοι στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τελευταίο παιχνίδι για την πρώτη φάση, με τη ΧΑΝΘ στο "Λεμονίδης".

 

Επίκουρος (Κουτουνίδης): Κουτουνίδης, Δημητρακούδης, Σουρίδας, Τάττος, Άθυρος, Ανδριανίδης, Γρούμπαλος, Μακρογιάννης, Μίμμης, Τραυλίδης, Σπυριδονίδης, Χαραλαμπίδης

 

Ελπίδα (Ροδοπαίος): Σταυρίδης, Τεκελής, Φωτιάδης, Καρακόλιας, Παππάς, Σιμήτος, Ρετζέπης, Αμανατίδης, Κοτζαμπουγιού, Γιαμούκογλου, Μαγδαλιανίδης, Αντωνιάδης

ΑΙΑΣ- ΕΛΠΙΔΑ 3-0 (25-21, 25-23, 25-13)

 

Ήττα για τους παμπαίδες 2 από τον Αίαντα, στον Εύοσμο. Καλή προσπάθεια για τα παιδιά που πάλεψαν απέναντι στους γηπεδούχους, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα. Η προσπάθεια συνεχίζετε στο "Ι. Λεμονίδης" απέναντι στους παμπαίδες των Μουδανιών.

 

Αίας (-): Σεϊτανίδης, Κερτικίδης, Γαβαλάς, Καλαγασίδης, Ζαϊμης, Τσαβδαρτζής, Ζλατίντσης, Κρότκας, Ιακώβου, Καραολάνης, Ζαχαρόπουλος, Κωνσταντίνου

 

Ελπίδα (Ροδοπαίος): Σταυρίδης, Λορκίδης, Παππάς, Αμανατίδης, Ρετζέπης, Φελεκίδης, Παπαδόπουλος, Χατζηνάκος Π, Αντωνιάδης, Χατζηνάκος Κ, Μαγδαλιανίδης, Παππουλίδης

 

Φωτογραφίες του αγώνα εδώ: Οι τρεις τελευταίες http://as-elpis.gr/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=5&Itemid=218

 

 

ΜΕΝΤ- ΕΛΠΙΔΑ 0-3 (17-25, 16-25. 21-25)

 

Νίκη για την πρώτη ομάδα των παμπαίδων, απέναντι στη ΜΕΝΤ με 0-3 σετ. Ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα μας είχε την υπεροχή και κατόρθωσε να πετύχει μια σημαντική νίκη. Οι νεαροί αθλητές της Ελπίδας, έδειξαν διάθεση να αγωνιστούν πάνω σε σωστές βάσεις και το πέτυχαν δείχνοντας πως είναι σε καλό δρόμο. Επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο το Πανόραμα εντός έδρας.

 

ΜΕΝΤ (Χρυσάφης): Μουράτης, Μπουρούδης, Λολίδης, Κατσιμπαράκης, Κατσιούρας, Μπαξεβανάκης, Βασιλακάκης, Μπαρδούκας

 

Ελπίδα (Ροδοπαίος): Σταυρίδης, Τεκελής, Φωτιάδης, Καρακόλιας, Παππάς, Σιμήτος, Ρετζέπης, Τοσουνίδης, Παπαδόπουλος, Χατζηνάκος Π, Χατζηνάκος Κ, Μαγδαλιανίδης

 

Φωτογραφίες από την αναμέτρηση εδώ: οι δύο πρώτες http://as-elpis.gr/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=5&Itemid=218

ΕΛΠΙΔΑ 2 -ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 0-3

Μια ακόμη εμπειρία κέρδισαν οι αθλητές της ομάδας στο παιχνίδι με το Μακεδονικό, παρά το ότι ηττήθηκαν με 0-3. Η βελτίωση είναι συνεχής και ένα καλό αποτέλεσμα ίσως αποβεί καθοριστικό για να έρθουν και άλλες επιτυχίες. Επόμενο παιχνίδι στον Εύοσμο με τον Αίαντα.

Ελπίδα (Ροδοπαίος): Αντωνιάδης, Καρακόλιας, Παππάς, Παπουλίδης, Σιμήτος, Ρετζέπης, Φελεκίδης, Κοτζαμπουγιού, Χατζηνάκος, Ηλιάδης, Τοσουνίδης, Μαγδαλιανίδης

 

 

ΕΛΠΙΔΑ 1- ΗΡΑΚΛΗΣ 0-3 (18-25, 20-25, 23-25)

Ήττα για την πρώτη ομάδα των μικρών από τον Ηρακλή με 0-3. Τα παιδιά του Ροδοπαίου προσπάθησαν απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη ή κάποιους βαθμούς, παρά την θετική εικόνα που παρουσίασαν στο γήπεδο. Πρωτοπόρος ο Ηρακλής, στη μέση της βαθμολογίας η ομάδας μας με 4 βαθμούς και επόμενο αντίπαλο τη ΜΕΝΤ, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής.

 

Ελπίδα (Ροδοπαίος): Σταυρίδης, Τεκελής, Φωτιάδης, Λορκίδης, Καρακόλιας, Παππάς, Αμανατίδης, Σιμήτος, Παπαδόπουλος, Χατζηνάκος Π, Χατζηνάκος Κ, Αντωνιάδης

Επίκουρος 1- Ελπίδα 2 0-3 (25-12, 25-10, 25-14)

 

Δεύτερη ήττα για τους παμπαίδες 2 της Ελπίδας με 3-0, από τον Επίκουρο. Παρά την ήττα τα παιδιά του Ροδοπαίου, άφησαν καλές εντυπώσεις, απέναντι στο φαβορί του ομίλου δείχνοντας πως μπαίνουν σιγά σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Συνέχεια για την ομάδας μας, την επόμενη αγωνιστική με αντίπαλο τον Μακεδονικό στο "Ι. Λεμονίδης".

 

Ελπίδα (Ροδοπαίος): Αντωνιάδης, Λορκίδης, Αμανατίδης, Σιμήτος, Ρετζέπης, Φελεκίδης, Κοτζαμπουγιού, Παπαδόπουλος, Παπουλίδης, Ηλιάδης, Χατζηνάκος Κ, Μαγδαλιανίδης

Άρης- Ελπίδα 3-2 (23-25, 25-27, 25-22, 25-20, 16-14)

 

Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε στο Χαριλάου, με τους παμπαίδες μας να χάνουν από τον Άρη στο τάι μπρέικ. Λίγο τα λάθη, λίγο η απειρία, λογικό γεγονός γι' αυτές τις μικρές ηλικίες, στοίχισαν από την ομάδα μας τη νίκη, ενώ μάλιστα προηγούταν με 0-2 σετ. Πολύ καλό παιχνίδι έγινε, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν θέαμα και σασπένς, με ένα φινάλε για γερά νεύρα, αποσπώντας το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων που παρακολούθησαν το παιχνίδι. Σημαντικό το επόμενο παιχνίδι, απέναντι στον Ηρακλή την επόμενη βδομάδα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

 

Ελπίδα (Ροδοπαίος): Σταυρίδης, Τεκελής, Φωτιάδης, Λορκίδης, Καρακόλιας, Παππάς, Αμανατίδης, Σιμήτος, Παπαδόπουλος, Χατζηνάκος Π, Χατζηνάκος Κ, Αντωνιάδης

Ελπίδα Αμπελοκήπων 2- Μέγας Αλέξανδρος 0-3

 

Με ήττα ξεκίνησε η δεύτερη ομάδα της Ελπίδας, στο πρωτάθλημα παμπαίδων στον δεύτερο όμιλο της ΕΠΕΣΘ. Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ο νικητής της αναμέτρησης με 0-3. Η ομάδα μας έκανε την προσπάθειά της αλλά δεν τα κατάφερε και θα συνεχίσει με το παιχνίδι εκτός έδρας στην Πολίχνη, εναντίον του Επίκουρου, την επόμενη βδομάδα.

 

Περσέας- Ελπίδα 0-3

 

Νίκη στην πρώτη αγωνιστική, για τους παμπαίδες της Ελπίδας, με 0-3, απέναντι στον Περσέα. Δίκαια οι μικροί μας ξεκίνησαν με θετικές εντυπώσεις και άφησαν χαμόγελα στους ανθρώπους της Ελπίδας μετά το τέλος του παιχνιδιού, με την όρεξη και την ωριμότητα που αντιμετώπισαν το παιχνίδι και τον αντίπαλό τους.

 

 

ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΤΣΑΚΗΣ»

 

Τέταρτη θέση για την Ελπίδα

 

 elpispampaidesfinal1

 

Την τέταρτη θέση στο φάιναλ φορ των παμπαίδων της ΕΠΕΣΘ που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του «Θόδωρου Τσιμπουκτσάκη» κατέλαβε η Ελπίδα Αμπελοκήπων. Στον μικρό τελικό η Ελπίδα Αμπελοκήπων ηττήθηκε με 3-0 (25-13, 25-14, 25-17) από την ομάδα του Αίαντα Ευόσμου που μέσα στην έδρα της έδειξε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο έχοντας στις τάξεις και πιο έμπειρους αλλά και μεγαλύτερους ηλικιακά αθλητές.

pp-final5