Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Α' Φάσης του Πρωταθλήματος Αγοριών Κ18 (Παίδων) της ΕΠΕΣΘ, με το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελπίδας να έχει ως εξής:

1η αγωνιστική (21/10): Ιωνικός - ΑΣ Ελπίς
2η αγωνιστική (04/11): Ρεπό
3η αγωνιστική (11/11): ΑΣ Ελπίς - Άρης
4η αγωνιστική (18/11): Πήγασος Πολίχνης - ΑΣ Ελπίς
5η αγωνιστική (25/11): ΑΣ Ελπίς - Αίας Ευόσμου
6η αγωνιστική (02/12): Περσέας - ΑΣ Ελπίς
7η αγωνιστική (09/12): ΑΣ Ελπίς - ΧΑΝΘ
8η αγωνιστική (16/12): Ηρακλής - ΑΣ Ελπίς
9η αγωνιστική (13/01): ΑΣ Ελπίς - Μουδανιά
10η αγωνιστική (20/01): Πανόραμα - ΑΣ Ελπίς
11η αγωνιστική (27/01): ΑΣ Ελπίς - ΠΑΟΚ



Εκτός έδρας ήττα για τους Παμπαίδες της Ελπίδας, που ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στο τρίτο σετ απέναντι στον Αίαντα Ευόσμου αλλά τελικά έχασαν με 3-0, στην αναμέτρησή τους για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ.

Τα σετ: 3-0 (25-16, 25-10, 26-24).

ΑΠΣ ΑΙΑΣ: Μουρατίδης, Γώγος, Δούμας, Μπακιρτζής, Κοτσοπόδης, Σ. Σπατοβάλης, Μαρκόπουλος, Οικονόμου, Ρασπάσκος, Γ. Σπατοβάλης, Ποζατζίδης.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Ιντσκιρβέλι, Πέτσας, Κόντσος, Ελευθεριάδης, Μπακάλης, Μπέμπης, Ιμανιμίδης, Γκερμπούρας, Αγγελακούδης.

Πάλεψαν αλλά έχασαν από τον Ηρακλή με 0-3 σετ οι Παίδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΕΠΕΣΘ.

Τα σετ: 19-25, 21-25, 14-25.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Κολεσιώτης): Κεφαλάς, Πάσχος, Στάικος, Παστουρμάς, Γκανέλας, Γεωργουλέτης, Καπουσούζης, Ελευθεριάδης, Μπακάλης, Μανζιέρι, Παπαστεργιάδης, Αγγελακούδης, Τζιάφας, Μπέμπης (λ), Μαργαρίτης (λ).

ΝΓΣΘ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 (Γιαμακίδης): Παρασκευάς, Ατματζίδης, Ράπτης, Σταματίου, Παπαδημητρίου, Παρασκευάς, Βελισσαρίου, Σιώης, Μακρογιάννης, Ναβροζίδης, Οσμανλλάρι (λ), Σαράτσης.




















Με την εξ αναβολής εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη για τη 10η αγωνιστική ολοκλήρωσαν οι Παίδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων την παρουσία τους στην προκριματική φάση του πρωταθλήματος ΕΠΕΣΘ, στο οποίο κατέλαβαν την 9η θέση με συνολικό απολογισμό τέσσερις νίκες και επτά ήττες.

Το νεανικό σύνολο του Θοδωρή Κολεσιώτη, παρά την ήττα με 3-0, έδειξε καλά στοιχεία απέναντι στον Άρη και έστειλε ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον, με δεδομένο ότι η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των παικτών θα συμμετάσχει στις αρχές του 2023 και στο αντίστοιχο πρωτάθλημα Παμπαίδων, έχοντας περισσότερα εφόδια για ακόμα καλύτερες εμφανίσεις.

Τα σετ: 3-0 (25-18, 25-19, 25-22).

Το πολύ καλό ξεκίνημα των Παίδων στην Πολίχνη δεν στάθηκε αρκετό για να τους χαρίσει ένα θετικό αποτέλεσμα, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πήγασο για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ. 

Οι "πράσινοι" προηγήθηκαν με 17-22 στο 1ο σετ, αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην κατάκτησή του, καθώς οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή με ένα ράλι 8-0 (25-22), ενώ στα επόμενα σετ η ομάδα μας δεν κατάφερε να φανεί εξίσου δυνατή.

Παρόλα αυτά, αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας, που δείχνουν κάθε φορά μεγαλύτερο μέρος των δυνατοτήτων τους!

Τα σετ: 25-22, 25-14, 25-15.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ (Κ. Μαζιώτης): Σεμερτζίδης, Τέλιος, Τσαλκιτζίδης (λ), Θάνος, Αυγερινίδης, Μ. Σδραυκάκης, Τουραμάνογλου (λ), Σαββίδης, Παπαλάμπρου, Δημόκας, Κλεανθίδης, Ευστρατίου, Α. Σδραυκάκης, Ουζούνης.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Θ. Κολεσιώτης): Κεφαλάς, Πάσχος, Στάικος, Παστουρμάς, Κόντσος, Γκανέλας, Καπουσούζης, Ελευθεριάδης, Μπακάλης, Μανζιέρι, Γεωργιάδης, Τζιάφας, Μπέμπης (λ), Μαργαρίτης (λ).

















 

 

 

 

 

Πολλαπλά κέρδη είχε για τους Παίδες της Ελπίδας η αναμέτρηση με τον Μακεδονικό, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΠΕΣΘ, καθώς συνοδεύτηκε από νίκη με 3-0 σετ, αλλά και από την αγωνιστική ευκαιρία που πήραν οι ηλικιακά μικρότεροι παίκτες, που είναι γεννημένοι το 2010.

Τα σετ: 3-0 (25-18, 25-12, 25-21).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Κεφαλάς, Πάσχος, Παστουρμάς, Κόντσος, Γκανέλας, Γεωργουλέτης, Καπουσούζης, Ελευθεριάδης, Μπακάλης, Παπαστεργιάδης, Τζιάφας, Μανζιέρι (λ), Αγγελακούδης (λ).

ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Σίβης, Φωτιάδης, Χασάν-Σουκριόγλου, Καλαϊτζίδης, Καϊόπουλος, Κοκάρας, Αζάς.





Το δυνατό ξεκίνημα δεν αποδείχθηκε αρκετό για τους Παίδες της Ελπίδας, που προηγήθηκαν στα σετ απέναντι στον Ιωνικό, έφτασαν πολύ κοντά στο να κάνουν το 2-0, αλλά τελικά δεν άντεξαν και ηττήθηκαν με 1-3 σετ, στην εντός έδρας αναμέτρησή τους για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ.

Τα σετ: 25-23, 25-27, 14-25, 14-25.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Κεφαλάς, Πάσχος, Στάικος, Παστουρμάς, Κόντσος, Γκανέλας, Καπουσούζης, Ελευθεριάδης, Μπακάλης, Αγγελακούδης, Μανζιέρι, Τζιάφας, Μπέμπης (λ), Μαργαρίτης (λ).

ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουμπούς, Μουραντιάν, Καλτσάς, Δημητριάδης, Αβραμίδης, Ανδριανίδης, Ρουσάκης, Καράογλου (λ).




Επανήλθαν στα νικηφόρα αποτελέσματα οι Παίδες της Ελπίδας, που κέρδισαν εντός έδρας τον Περσέα με 3-0 σετ για την 9η αγωνιστική και άφησαν θετικές εντυπώσεις με το αγωνιστικό πνεύμα που έδειξαν από την αρχή μέχρι το τέλος, ενώ συγχαρητήρια αξίζουν και στους παίκτες του Περσέα για την προσπάθειά τους.

Τα σετ: 25-19, 25-14, 27-25.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Κεφαλάς, Πάσχος, Λέτσας, Παστουρμάς, Γκανέλας, Γεωργουλέτης, Καπουσούζης, Ελευθεριάδης, Μπακάλης, Μανζιέρι, Γεωργιάδης, Τζιάφας, Μπέμπης (λ), Μαργαρίτης (λ).

ΟΠΑΘ ΠΕΡΣΕΑΣ: Καραδημητράς, Ιλιονίου, Χελιδόνης, Ισάκ, Τιφτικτζόγλου, Κάμπο, Βαβαρούτας.

















Νικηφόρα πέρασαν οι Παίδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων από το Πανόραμα, όπου αναμετρήθηκαν με την τοπική ΑΕΝ για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ και επικράτησαν με 3-0. Ο κόουτς της ομάδας μας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.

Τα σετ: 18-25, 21-25, 19-25. 

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Κολεσιώτης): Τηλέμαχος Κεφαλάς, Θοδωρής Τζιάφας, Σωτήρης Παστουρμάς, Δημήτρης Γκανέλας, Δημήτρης Μαργαρίτης, Δημήτρης Λέτσας, Άγγελος Στάικος, Άγγελος Ελευθεριάδης, Νίκος Κόντζιος, Γιώργος Μπέμπης, Γιάννης Πάσχος, Γιάννης Μπακάλης.



Άλλη μία χρήσιμη αγωνιστική εμπειρία πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ανανεωμένη ομάδα των Παίδων της Ελπίδας, που αναμετρήθηκε εκτός έδρας με τα Μουδανιά για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ. Νικήτρια αναδείχθηκε η γηπεδούχος ομάδα με 3-0 σετ, ωστόσο οι παίκτες του Θοδωρή Κολεσιώτη έδειξαν καλά στοιχεία και προσπάθησαν να φανούν ανταγωνιστικοί, ιδιαίτερα στο πρώτο σετ.

Τα σετ: 25-20, 25-09, 25-18.

ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ: Παπαστεργίου, Ζλατίντσης, Κοτζάι, Καραπέτσας, Βαμβακόγλου, Γαϊτανίδης, Κόκκαλης, Τάκος, Σαμώλης, Λυδιανός, Ροδοβίτης, Μαυρίδης (λ).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Κεφαλάς, Πάσχος, Παστουρμάς, Κόντσος, Γκανέλας, Καπουσούζης, Ελευθεριάδης, Μπακάλης, Τζιάφας, Μαργαρίτης (λ).

 

 











Σημαντική προσπάθεια κατέβαλαν για άλλη μια φορά οι Παίδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων, χωρίς ωστόσο να συνοδευτεί με ένα θετικό αποτέλεσμα στον Εύοσμο, όπου ηττήθηκαν με 3-0 σετ για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Αγοριών Κ18 της ΕΠΕΣΘ. Άλλη μία χρήσιμη εμπειρία για την ανανεωμένη ομάδα μας, που δουλεύει με στόχο την σταδιακή βελτίωση και με το βλέμμα στο μέλλον.

Τα σετ: 25-22, 25-17, 25-16.

ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Φίνος): Γ. Οικονόμου, Κεπεσίδης, Μουρατίδης, Δούμας, Μαρμαρίδης, Μπακιρτζής (λ), Μπαργιώτης, Α. Οικονόμου.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Κολεσιώτης): Κεφαλάς, Πάσχος, Στάικος, Παστουρμάς, Κόντσος, Γκανέλας, Καπουσούζης, Ελευθεριάδης, Μπακάλης, Αγγελακούδης, Μπέμπης (λ), Μαργαρίτης (λ).