ΕΛΠΙΔΑ- ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 3-0 (25-18, 25-22, 25-14)

 

Στο εξ αναβολής παιχνίδι που έγινε για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών  η Ελπίδα Αμπελοκήπων  πανηγύρισε εύκολη εντός έδρας νίκη με 3-0 (25-18,25-22, 25-14) επί της Νίκης Αλεξανδρούπολης . Ανώτερη σε όλους τους τομείς η Ελπίδα δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στις φιλοξενούμενες που αν και προσπάθησαν φιλότιμα να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από τον αγώνα δεν τα κατάφεραν.

Σοβαρές και αποφασιστικές καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα οι αθλήτριες του Γιώργου Χρυσομαλλίδη δεν επέτρεψαν να φανούν οι ελλείψεις των Δρακουλίδου και Δέμπη και με πιεστικό σερβίς και πολύ καλή υποδοχή έκαναν να φαίνεται θέμα χρόνου η κατάκτηση της νίκης. Στο τρίτο σετ τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή της Ελπίδα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες.

Την πρώτη της συμμετοχή στην Α2 κατηγορία των γυναικών έκανε η πασαδόρος από τις κορασίδες Χριστίνα Πανταζή. Ένας ακόμη δύσκολος κύκλος με συνεχόμενα παιχνίδια σε κορασίδες , νεάνιδες και γυναίκες θα κλείσει με το εκτός έδρας παιχνίδι στα Γιάννενα με τον ΑΓΣ το Σάββατο και με τις κορασίδες του Βότση την Κυριακή.

Ελπίδα Αμπελοκήπων (Χρυσομαλλίδης): Καραμούτσα, Ιακωβίδου, Μπολέτου Μ., Μπολέτου Αικ., Παπάζογλου, Καλαντάτζε, Χατζηελευθερίου (λ)/ Νώτη, Ντολοπούλου, Μπιλιούρη,Πανταζή

 

Νίκη Αλεξανδρούπολη (Τεκτονίδης): Λαμπροπούλου, Καραμπαλή, Λαμπρίδου, Τσιογκίδου, Καλογεροπούλου, Βαρέλα, Λυμπεροπούλου (λ)