ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Ηττήθηκε η Ελπίδα στο Ι. Λεμονίδης από τη ΜΕΝΤ με 0-3 σετ. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο φάνηκε η διαφορά εμπειρίας, καθώς σε κρίσιμα σημεία οι φιλοξενούμενοι είχαν τον τρόπο να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στην αντίπερα όχθη, η Ελπίδα το πάλεψε, με δύο σημαντικές απουσίες, των βασικών Βουλγαρέλη και Παράσχου, οι οποίες αντικαταστάθηκαν από τους νεαρούς, Μάρτση και Νικολακάκη. Το πρώτο και το τρίτο σετ ήταν αμφίρροπα, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ. Πολύ πάθος από τη γηπεδούχο Ελπίδα, που προδόθηκε από τις αδυναμίες στην υποδοχή, την ώρα που η ΜΕΝΤ κατάφερε να διαχειριστεί με ψυχραιμία τις κρίσιμες στιγμές του αγώνα, βγάζοντας άμυνες και τελειώνοντας φάσεις. Μεγάλο σερί για τους μπλε στο δεύτερο σετ, όταν προηγήθηκαν 11-19 από 10-10. Σε αυτό το σημείο η ομάδα του Γιάννη Κυλίτση, έπαθε μπλακ άουτ, δεν κατάφερε να σταθεί στην υποδοχή και με άσχημη ψυχολογία, δέχθηκε άσσους. Παρόλα αυτά δεν παράτησε το παιχνίδι αφού στο τρίτο σετ, προηγήθηκε στους τελευταίους πόντους, αλλά τελικά δεν κατάφερε να μειώσει το σκορ και να προσπαθήσει για την ανατροπή.

 

Ελπίδα (Κυλίτσης): Πρώιος, Νικολακάκης, Μάρτσης, Βασιλειάδης, Κοντογιάννης, Καρασαρλίδης, Αλμαλής (λ)/ Μπατσαράς

 

ΜΕΝΤ (Γκολίτσης): Μποζίδης, Βέλο, Σακόγλου, Παπαιακώβου, Κωσταρέλλης, Χατζηλιάδης, Κνάπεκ (λ)/ Δημητριάδης, Παραδεισιανός, Χρυσάφης

 

 

 

 

Γιάννης Κυλίτσης (Προπονητής Ελπίδας) ¨ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ¨

«Το νεαρό της ηλικίας θεωρώ πως επηρέασε την έκβαση του αγώνα. Επίσης είχαμε σημαντικές ελλείψεις, ο τραυματισμός του Βουλγαρέλη που είναι βασικός και σημαντικός ακραίος για την ομάδα καθώς και ο Παράσχος ο κεντρικός. Παίξαμε με νέα παιδιά. Ο Νικολακάκης είναι παίδας όπως και ο Μάρτσης που μπήκαν να αγωνιστούν σήμερα. Το πρώτο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Στο δεύτερο σετ κολλήσαμε σε ένα σημείο στην υποδοχή. Στο τρίτο σετ έγινε μάχη. Νομίζω πως χάσαμε από μια πολύ καλύτερη ομάδα που είναι πλήρης σε όλους τους τομείς, είναι οργανωμένη και πηγαίνει για την άνοδο. Εμείς ήμαστε λίγο πιο αδύναμοι φέτος αλλά είμαι ικανοποιημένος γιατί τα παιδιά αγωνίστηκαν».

 

Σπύρος Γκολίτσης (Προπονητής ΜΕΝΤ) ¨ΦΥΓΑΜΕ ΜΕ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΑΠΟ ΚΑΛΗ ΕΔΡΑ¨

 

 «Η Ελπίδα είναι σκληροτράχηλη ομάδα, έχει καλή έδρα. Καταφέραμε να φύγουμε αλώβητοι και συνεχίζουμε. Κάθε παιχνίδι θέλει ιδιαίτερη προσοχή και θέλουμε να φεύγουμε με το τρίποντο για να πετύχουμε το στόχο μας. Από τεχνικής άποψης, υπερτερήσαμε επάνω στο φιλέ, στο μπλοκ. Σε κάποιο σημείο μας πίεσε η Ελπίδα στο σερβίς και διεκδίκησε το παιχνίδι επί ίσοις όροις αλλά θεωρώ ότι όταν η ομάδα, κρατάει στην υποδοχή δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα γιατί πάνω στο φιλέ ήμαστε αρκετά δυνατοί».