Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων προσκαλεί όλους τους αθλητές-αθλήτριες του συλλόγου, καθώς και τους γονείς τους, στην ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Το Ψυχικό Σθένος στη ζωή και τον Αθλητισμό», η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος EMPOW3R FORW4RD by Stoiximan – Giannis Antetokounmpo.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου, στις 11:00 στο «Ι. Λεμονίδης» για τα Τμήματα Βόλεϊ και στις 13:30 στο ΔΑΚ Αμπελοκήπων για τα Τμήματα Μπάσκετ του συλλόγου, με ομιλητή τον Δρ. Νίκο Γεωργιάδη. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Το Empower Forward αποτελεί μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία Εταιρικής Υπευθυνότητας με στόχο την πρόκληση θετικής αλλαγής και την ενδυνάμωση ατόμων σε όλη την Ελλάδα, που υλοποιείται από την Stoiximan, σε συνεργασία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σκοπός της πρώτης δράσης του προγράμματος είναι η ενίσχυση και προστασία της Ψυχικής Υγείας Αθλητών, Γονέων και Προπονητών μέσω της δωρεάν παροχής από το πρόγραμμα Empower Forward by Stoiximan & Giannis Antetokounmpo εισηγήσεων κι ενημερωτικών συνεδριών από ειδικούς επαγγελματίες Ψυχικής
Υγείας σε αθλητές και αθλήτριες 12-18 ετών, στους προπονητές και προπονήτριές τους, καθώς και στους γονείς.

Σας περιμένουμε όλους!