Πιστός στρατιώτης της Ελπίδας θα παραμείνει για άλλη μία σεζόν ο Θανάσης Σκλόπης, που θα συνεχίσει να αποτελεί μέλος της ανδρικής ομάδας βόλεϊ ενόψει του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας 2024-2025.

Ο γεννημένος στις 22 Σεπτεμβρίου 1999 κεντρικός, που έχει ύψος 1,96μ., ανήκει στον σύλλογό μας εδώ και σχεδόν μία δεκαετία και έκανε το ντεμπούτο του με τους άνδρες το 2017, ενώ έζησε μαζί τους μεταξύ άλλων την πορεία της ιστορικής ανόδου στη VolleyLeague το 2019.

«Είμαι πολύ χαρούμενος καθώς και η φετινή αγωνιστική περίοδος θα με βρει στο σπίτι μου και στη δεύτερη οικογένειά μου, όπως έχει εξελιχθεί η Ελπίδα στα εννέα αυτά χρόνια που βρίσκομαι στο σύλλογο. Η περσινή σεζόν ήταν για μένα αρκετά ιδιαίτερη επειδή παράλληλα βρισκόμουν στον στρατό και δεν κατάφερα να αποδώσω τα μέγιστα για την ομάδα. Ευελπιστώ η φετινή χρονιά να είναι παραγωγική, να επιτύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε στην αρχή της σεζόν και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της ομάδας που μας αγκαλιάζει κάθε χρόνο. Καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες και πάνω από όλα υγεία σε όλους τους αθλητές!», υπογράμμισε ο Θανάσης Σκλόπης με το βλέμμα στις νέες προκλήσεις της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Του ευχόμαστε μία επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά, με υγεία και πολλές όμορφες στιγμές!