Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Στέλιο Κουτουνίδη και τον συνεργάτη του Ζήση Παραφέστα, οι οποίοι θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως τεχνικό δίδυμο στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου μας, στοχεύοντας ακόμα ψηλότερα ενόψει της Pre League Γυναικών 2024-2025.

Ο κ. Κουτουνίδης, που μετρά σχεδόν 40 χρόνια στους πάγκους, βρίσκεται στην Ελπίδα από το καλοκαίρι του 2021 μαζί με τον κ. Παραφέστα, αρχικά στην ανδρική ομάδα για μία διετία και κατόπιν στο γυναικείο τμήμα, το οποίο οδήγησαν στην εξασφάλιση της παραμονής της Pre League τόσο την άνοιξη του 2023 μέσα από τα πλέι άουτ όσο και στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε πρόσφατα με εντυπωσιακή πορεία στον β' γύρο.

Ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, που θα φέρει νέες προκλήσεις και νέους στόχους, ο Στέλιος Κουτουνίδης τόνισε:
«Θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε πάνω σε όσα πετύχαμε την περσινή χρονιά, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους του συλλόγου. Η τελευταία σεζόν έκλεισε με θετικό πρόσημο, είχαμε πολύ καλή συνεργασία με τη διοίκηση και πλέον έχουμε ξεκινήσει την ενίσχυση της ομάδας, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί με την έναρξη του πρωταθλήματος. Οι κινήσεις που γίνονται μας επιτρέπουν να είμαστε αισιόδοξοι για την ερχόμενη σεζόν και να προσδοκούμε ότι θα έχουμε επιτυχημένη πορεία».


Από την πλευρά του, ο Ζήσης Παραφέστας ανέφερε: «Η ομάδα μας θα στηριχθεί και πάλι σε νέα παιδιά, που παρά τη μικρή ηλικία τους έχουν αποκτήσει ήδη σημαντική εμπειρία μέσα από την συμμετοχή τους στο τελευταίο πρωτάθλημα. Η σεζόν 2023-2024 ήταν δύσκολη, αλλά οι αθλήτριές μας ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Φέτος θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το κάτι παραπάνω. Οι πολύ καλές προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό μπορούν να μας βοηθήσουν να πάμε καλύτερα. Μέσα από τη δουλειά θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα και το πιο σημαντικό θα είναι να έχουμε μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς».

Ευχόμαστε στο έμπειρο προπονητικό δίδυμο καλή επιτυχία στο έργο του και καλή πορεία στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Pre League!