Στα χρώματα της Ελπίδας Αμπελοκήπων θα βρει και η προσεχής σεζόν την Σοφία Κώστογλου, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Pre League Γυναικών 2024-2025.

Η γεννημένη στις 22 Ιουλίου 2003 αθλήτρια, που παίζει σε θέση κεντρικού και έχει ύψος 1,83 μ., θα βρεθεί στον σύλλογό μας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αφού ήταν παρούσα σε ολόκληρη την πρώτη σεζόν της Ελπίδας στην Pre League (2021-2022), αλλά και στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, έπειτα από ένα σύντομο πέρασμα από τη Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου. Παλαιότερα είχε επίσης φορέσει τη φανέλα του Αίαντα Κιλκίς, από τον οποίο ξεκίνησε την πορεία της, καθώς και του Μυγδονιακού.

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την ανανέωσή μου στην ομάδα της Ελπίδας. Φέτος ήταν μια δύσκολη χρονιά, με τα θετικά και τα αρνητικά της, η οποία όμως τελείωσε με χαμόγελα και νέες βλέψεις για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Εύχομαι η ερχόμενη χρονιά να είναι μια χρόνια χωρίς τραυματισμούς και με ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες για τον σύλλογο!», υπογράμμισε η 20χρονη αθλήτρια με την επισημοποίηση της παραμονής της στην ομάδα.

Ευχόμαστε στην Σοφία Κώστογλου καλή αγωνιστική σεζόν, με υγεία και με πολλές όμορφες στιγμές!