Μαθήματα παρέδωσαν στην Κόρινθο οι Γυναίκες της Ελπίδας, που έκαναν την κορυφαία φετινή εμφάνιση και νίκη τους στο σημαντικότερο εκτός έδρας παιχνίδι, το οποίο μετέτρεψαν σε "πράσινη" γιορτή, θριαμβεύοντας με 3-0 σετ! Οι αθλήτριές μας αντεπεξήλθαν πλήρως στην κρισιμότητα και στις δύσκολες συνθήκες του παιχνιδιού και κατέκτησαν ένα πολύτιμο "τρίποντο", ίσως το σημαντικότερο ολόκληρης της πορείας τους στη φετινή Pre League.

Έπειτα από αυτόν τον θρίαμβο, η ομάδα μας είναι πλέον 7η με διαφορά τεσσάρων βαθμών από την σημερινή της αντίπαλο και τη ζώνη των πλέι άουτ, ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της ομάδας, συνεχίζουμε δυνατά για να κρατηθούμε ψηλά και να κλείσουμε την χρονιά όπως μας αρμόζει!

Τα σετ: 0-3 (17-25, 22-25, 18-25).

ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Γεωργιάδου, Μαργαρίτη (λ), Μούγιου, Ελευθερίου, Χάτσινσον, Μαρινοπούλου, Μανάι, Κυπαρίσση, Αντότσι, Ασημακοπούλου, Αγγιστριώτη (λ), Τσαμπάι.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Κώστογλου, Παπάζογλου, Αθανασιάδου, Ρουμπάκη (λ), Σιάκη (λ), Παπαδοπούλου, Γαργάλα, Σουπιώνη, Παπαθανασίου, Τριανταφύλλου, Λαμπριανίδου, Γουγούση, Γκόγκου.