14-03-2012

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΝΩΡΙΣΕ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Διασκέδασαν με τη ψυχή τους

choros 12

Για μία ακόμα χρονιά, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που περνάει η χώρα μας , ο χορός της Ελπίδας Αμπελοκήπων που έλαβε χώρα στο κέντρο δεξιώσεων «Έναστρος» , γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Μενεμένης –Αμπελοκήπων Λάζαρος Κυρίζογλου ο οποίος για μία ακόμα εξέφρασε τη συμπαράσταση του στην προσπάθεια που κάνουν εδώ και πολλά χρόνια οι άνθρωποι του Α.Σ Ελπίς Αμπελοκήπων για να κρατήσουν ζωντανό το σύλλογο που αποτελεί ένα μεγάλο κύτταρο του αθλητισμού στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

 

Για μία ακόμα χρονιά, παράγοντες, γονείς, αθλητές , αθλήτριες , προπονητές και φίλοι του συλλόγου ήταν πιστοί στο κάλεσμα της διοίκησης. Η διασκέδαση κράτησε μέχρι αργά με τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου να αποδεικνύουν πως εκτός από το βόλεϊ έχουν ταλέντο και στο χορό.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Α.Σ.  Ελπίς Αμπελοκήπων τίμησε τον κ. Χρυσόστομο Ιακωβίδη  για την 25ετη παρουσία του στα διοικητικά της Ελπίδας. Την αναμνηστική πλακέτα στον κ.Ιακωβίδη απένειμε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου .

choros 15

Επίσης το δ.σ του Α.Σ Ελπίς Αμπελοκήπων βράβευσε για την πολυετή προσφορά του και την άριστη συνεργασία τους τον προπονητή του ανδρικού και του παιδικού τμήματος κ.Ιωάννη Κυλίτση. Την βράβευση πραγματοποίησε ο επικεφαλής του κινήματος «Πολίτες σε δράση» Γιώργος Κυριλλίδης.

choros 14

Σταυρίδης : «Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Α.Σ Ελπίς Αμπελοκήπων  κ.Απόστολος Σταυρίδης , ο οποίος αφού πρώτα τους  καλωσόρισε όλους στο χορό είπε: «Σας ευχαριστούμε όλους που για μία ακόμα χρονιά μας τιμήσατε με την παρουσία σας, με την οποία μας δίνετε κουράγιο να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρήσουμε αυτό που κληρονομήσαμε από τους παλιότερους θεμελιωτές του συλλόγου. Με προσπάθεια και ομαδική δουλειά, με τη βοήθεια και τη στήριξη όλων, γονιών προπονητών και τοπικών παραγόντων να διατηρήσουμε αυτόν τον σύλλογο, να διατηρήσουμε τον αθλητισμό. Έχει νόημα και αξία ειδικά αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Είναι μεγάλη ευθύνη να ασχολείσαι με παιδιά σε τόσο ευαίσθητες ηλικίες αλλά είναι επίσης και μεγάλη χαρά να προσφέρεις ελπίδα και διάθεση στους αθλητές  για να βάζουν στόχους και να τους επιτυγχάνουν. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να έχουμε υγιή και χαρούμενα παιδιά με στόχους, ιδέες και με διάθεση για ζωή. Και ας τους περάσουμε το μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το Δήμαρχο μας κ.Κυρίζογλου που όλα αυτά τα χρόνια μας συμπαραστέκεται και αναγνωρίζει το έργο μας».

choros5

ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

choros 1

choros 2

choros 3

choros 4

choros 6

choros 7

choros 8

choros 9

choros 10

choros 11

choros 16