Άλλαξαν σελίδα και ψυχολογία οι Γυναίκες της Ελπίδας, που πανηγύρισαν μία μεγάλη νίκη απέναντι στον ΖΑΟΝ και κατέκτησαν τρεις πολύτιμους βαθμούς, που τους επιτρέπουν να δουν με διαφορετικό τρόπο την συνέχεια του πρωταθλήματος της Pre League.

Με την Σοφία Κώστογλου να επιστρέφει στα πράσινα, όπως έκανε και η Σία Γουγούση, η ομάδα μας έδειξε βελτιωμένο πρόσωπο και επικράτησε με 3-1, απέναντι σ' έναν μαχητικό αντίπαλο που έδειξε τη δύναμή του στο δεύτερο σετ ισοφαρίζοντας προσωρινά σε 1-1, αλλά τελικά υποτάχθηκε στη θέληση και στην ικανότητα των αθλητριών μας.

Το αποτέλεσμα αυτό ήταν το καλύτερο τονωτικό για την Ελπίδα πριν από την προσωρινή διακοπή των υποχρεώσεών της, αφού θα ξαναμπεί στη μάχη της Pre League σε δύο εβδομάδες με αντίπαλο την Πρέβεζα στο "Ι. Λεμονίδης", με δεδομένο ότι ο εκτός έδρας αγώνας της 27/01 με το Αιγάλεω μετατέθηκε για τις 14/02.

Τα σετ: 3-1 (25-23, 20-25, 25-23, 25-16).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Κώστογλου, Παπάζογλου, Αθανασιάδου, Ρουμπάκη (λ), Σιάκη (λ), Παπαδοπούλου, Γαργάλα, Σουπιώνη, Παπαθανασίου, Τριανταφύλλου, Λαμπριανίδου, Γουγούση, Σκουλούδη, Κεραμιτσοπούλου.

ΖΑΟΝ: Χατζηχαραλάμπους, Κάβουρα, Γιοβάνη, Βαϊοπούλου, Νίκα, Ζερβούδη, Σπυροπούλου (λ), Κουμπούνη, Χάνσον, Φωτοπούλου, Παπαδοπούλου, Μερκουριάδη.