Τη δεύτερη νίκη της πανηγύρισε η Ελπίδα στο πρωτάθλημα της Pre League Γυναικών, με την ομάδα μας να κερδίζει την Κόρινθο στο τάι μπρέικ και να κατακτά δύο σημαντικούς βαθμούς, γεμίζοντας ικανοποίηση τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο «Ι. Λεμονίδης».

Το νικηφόρο αποτέλεσμα, που ήρθε έπειτα από τεράστια προσπάθεια σ’ έναν αγώνα για πολύ γερά νεύρα, σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για το νεανικό σύνολό μας και στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας για την συνέχεια, αφού πλέον η δουλειά των κοριτσιών έχει αρχίσει να αποδίδει και να έχει βαθμολογικό αντίκρισμα.

Η επιτυχία των «πράσινων» συνδυάστηκε μάλιστα με μία επιπλέον αφορμή για χαμόγελα, αφού η Ευαγγελία Αθανασιάδου γιόρτασε τα 22α γενέθλιά της με την τούρτα που της πρόσφεραν οι συμπαίκτριές της, ενώ ευχές δέχθηκαν και οι Άννα Παπάζογλου και Άννα Ταυλίκου για την ονομαστική γιορτή τους.

Τα σετ: 3-2 (23-25, 26-24, 15-25, 25-18, 16-14).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Κουτουνίδης - Παραφέστας): Παπάζογλου, Αθανασιάδου, Σιάκη (λ), Γαργάλα, Σουπιώνη, Αρχοντή, Παπαθανασίου, Τριανταφύλλου, Λαμπριανίδου, Γκόγκου, Σκουλούδη, Κεραμιτσοπούλου, Παπαδοπούλου (λ), Ταυλίκου.

ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΥ (Κις): Γεωργιάδου, Μαργαρίτη (λ), Τσιγαρίδα, Ελευθερίου, Μαρινοπούλου, Χάτσινσον, Μανάι, Κυπαρίσση, Τσαμπάι, Ασημακοπούλου, Αγγιστριώτη (λ).