Έτοιμη για το φετινό πρωτάθλημα της Pre League Γυναικών είναι η νεανική ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων, που θα έχει αρκετά καινούργια πρόσωπα, χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και μεγάλο ενθουσιασμό!

Οι «πράσινες» ξεκινούν την προσπάθειά τους αύριο, Σάββατο (21/10) στις 17:00 υποδεχόμενες στο «Ι. Λεμονίδης» τον Πανιώνιο και θα περιμένουν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου για να πάρουν ώθηση!

Ο προπονητής της ομάδας Στέλιος Κουτουνίδης τόνισε χαρακτηριστικά: «Δουλέψαμε πολύ καλά στην προετοιμασία και έχουμε μια “γεμάτη” ομάδα, με κορίτσια που διαθέτουν ταλέντο, φιλοδοξίες και όνειρα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πετύχουμε τους στόχους που θα βάλουμε σ’ αυτή τη νέα σεζόν. Ο χρόνος θα είναι σύμμαχός μας, ώστε να βρίσκουμε λύσεις και να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Παράλληλα, επισήμανε την σημασία της παρουσίας των φιλάθλων στο πλευρό της ομάδας: «Κάθε χρόνο η Ελπίδα έχει την στήριξη του κόσμου, που πιστεύουμε ότι θα σταθεί και φέτος αρωγός στην προσπάθεια των κοριτσιών και θα τους δώσει ενέργεια, αρχής γενομένης από αυτό το Σάββατο. Τον θέλουμε κοντά μας και τον ευχαριστούμε προκαταβολικά, όπως και τη διοίκηση, η οποία φροντίζει να έχουμε τις κατάλληλες συνθήκες και τις προϋποθέσεις ώστε να κάνουμε τη δουλειά μας με τον καλύτερο τρόπο».

Από την πλευρά της, η αρχηγός της ομάδας Ιωάννα Σουπιώνη, υπογράμμισε: «Χαιρόμαστε πολύ που ξεκινάει άλλη μια αγωνιστική σεζόν. Ήταν μια γεμάτη προετοιμασία με φιλικά και προπονήσεις, δουλέψαμε αρκετά, αλλά σίγουρα έχουμε να δούμε ακόμα πολλά πράγματα παιχνίδι με το παιχνίδι. Θα χαρούμε πολύ να έχουμε τον κόσμο της Ελπίδας στο πλευρό μας το Σάββατο. Έχουμε μπροστά μας ένα απαιτητικό πρωτάθλημα και χρειαζόμαστε την στήριξη του. Καλή χρόνια να έχουμε, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς!»