Αρωγός της Ελπίδας Αμπελοκήπων θα είναι και φέτος, ως Χορηγός του συλλόγου και των αγωνιστικών τμημάτων του, η εταιρεία ΒΙΚΟΣ, η οποία στηρίζει σταθερά όλα αυτά τα χρόνια την Ελπίδα αλλά και τον ελληνικό αθλητισμό συνολικά.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.) είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην ελληνική αλλά και ξένη αγορά. Επιπλέον, το 2014 η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών, λανσάροντας 8 διαφορετικές γεύσεις και δημιουργώντας, παράλληλα, μία νέα κατηγορία προϊόντων, τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος».

Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ευχαριστεί θερμά την εταιρεία ΒΙΚΟΣ για την έμπρακτη και διαρκή στήριξή της, χάρη στην οποία ο σύλλογός μας καταφέρνει και συνεχίζει τη δράση του με περισσότερη δύναμη, διδάσκοντας στους νέους αθλητές και αθλήτριες τις αξίες του αθλητισμού και πρωταγωνιστώντας πάντοτε στους αγωνιστικούς χώρους!