Το Bad HabitCoffee Drinks & More, το αγαπημένο στέκι της Δυτικής Θεσσαλονίκης, στηρίζει για άλλη μια χρονιά την Ελπίδα Αμπελοκήπων, ως χορηγός του συλλόγου μας, ο οποίος εκφράζει το ομορφότερο, νεανικότερο και πιο δυναμικό κομμάτι των Αμπελοκήπων!

Σε ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες που δεν αφήνουν ανεπηρέαστο κανέναν, το Bad Habitσυνεχίζει να επενδύει σταθερά στην Ελπίδα και στην περιοχή μας, παραμένοντας για άλλη μία χρονιά στο πλευρό μας.
Η φανέλα των «πράσινων» θα συνεχίσει να «ταξιδεύει» τον λογότυπο του Bad Habit σε όλη την Ελλάδα, αλλά ακόμα και σε μακρινές ξένες χώρες, μέσα από αυτή την σχέση βαθιάς φιλίας που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον σύλλογό μας και τον ιδιοκτήτη του επιτυχημένου καφέ-μπαρ, Κοσμά Καγκάνη.

To Bad Habit αποδεικνύει άλλωστε με κάθε ευκαιρία ότι αποτελεί κάτι παραπάνω από ένα επιτυχημένο καφέ-μπαρ, δείχνοντας ενσυναίσθηση και «αγκαλιάζοντας» ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, με πρωτοβουλίες όπως η πρόσφατη συγκέντρωση τροφίμων και νερών για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, αλλά και μέσα από τη διαρκή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο της περιοχής μας.

Ως σταθερός υποστηρικτής του συλλόγου μας, ο Κοσμάς Καγκάνης, αναφέρθηκε στην ανανέωση της σχέσης με τον σύλλογό μας, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχές του προς τα αγωνιστικά τμήματα της Ελπίδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που με την υποστήριξή του είναι βέβαιο ότι θα γνωρίσουν νέες επιτυχίες:
«Τέσσερα χρόνια τώρα, παρ’ όλες τις δυσκολίες, το “Bad Habit” μπορεί και στηρίζει την Ελπίδα Αμπελοκήπων και ενισχύει την προσπάθειά της να ωθήσει τους νέους προς τον αθλητισμό. Θα είμαστε και φέτος εκεί για να βοηθήσουμε, παραμένοντας σταθεροί στη φιλοσοφία μας και στην επιθυμία μας να προσφέρουμε στις οικογένειες και στο κοινωνικό σύνολο όπως και όπου μπορούμε. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματα της Ελπίδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με υγεία και με πολλές διακρίσεις».

Η
 ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ “BAD HABIT” COFFEE DRINKS & MORE

Ένας παλιός αχυρώνας μετατράπηκε σε έναν πλήρως ανανεωμένο χώρο με industrial ύφος στοχεύοντας να γίνει η πιο αγαπημένη “κακή συνήθεια” όλης της πόλης. Ένα σύγχρονο "μπαρ - σπίτι" διαμορφωμένο από άκρη σε άκρη να θυμίζει κάτι ανάμεσα σε βαγόνι τρένου και urban διαμέρισμα τριαντάρη σε ευρωπαϊκή μητρόπολη. Ιδανικό από το πρωί για καφέ και πρωινό, για ένα διάλειμμα από τη δουλειά ή ένα επαγγελματικό ραντεβού, ακόμα και για να διαβάσεις το βιβλίο σου συνοδεία με ένα αμερικανικό ή γαλλικό breakfast basket και μία κούπα εσπρέσο από την εξαιρετική ιδιωτική ποικιλία Illy, μέχρι αργά το βράδυ για ποτό.

Το “Bad Habit”, που διαθέτει ιδιωτικό πάρκινγκ, ξεχωρίζει πλέον και για τη βραβευμένη γκάμα πρωινών / brunch που προσφέρει και τα οποία καλύπτουν όλες τις γευστικές απαιτήσεις, ενώ κατά τη φετινή σεζόν πρόκειται να προστεθούν ακόμα περισσότερα ξεχωριστά πιάτα στον κατάλογο φαγητού, ολοκληρώνοντας ιδανικά την εμπειρία της επίσκεψης στον υπέροχο χώρο του!

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 18-20, στον παλιό Ερωτικό, Σταυρούπολη

Τηλ. επικοινωνίας: 2310 668330

Ακολουθήστε το Bad Habit στο Facebook: https://www.facebook.com/badhabitskg/