Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων θα έχει στο πλευρό του ως Χορηγό του συλλόγου το κέντρο Φροντιστηριακής Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και ειδικότερα το νέο φροντιστήριο του ομίλου, στους Αμπελοκήπους!

Τα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ προσφέρουν στους μαθητές και τις μαθήτριες της περιοχής μας τη δυνατότητα να έχουν φροντιστηριακή εκπαίδευση κορυφαίου επιπέδου, στηρίζοντας παράλληλα τη νεολαία μέσα από την συνεργασία με την Ελπίδα Αμπελοκήπων, τον μεγαλύτερο αθλητικό «πνεύμονα» των Αμπελοκήπων!

Η ιδιοκτήτρια και Διευθύντρια Σπουδών του Φροντιστηρίου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ στους Αμπελοκήπους, Λίνα Μιρζογιάν, εξέφρασε τη χαρά της για την ανανέωση της συνεργασίας με την Ελπίδα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:
«Στο φροντιστήριο Διακρότημα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεχίζουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη συνεργασία μας με τον ΑΣ Ελπίς Αμπελόκηπων. Πρώτο μέλημά μας είναι η στήριξη που παρέχουμε στους μαθητές μας αλλά και σε κάθε μέλος του συλλόγου! Και αυτό γιατί οφείλουμε να παρέχουμε τις ιδανικότερες συνθήκες μάθησης στα παιδιά ώστε να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα τους, αλλά και να αναπτύξουν τις δυνατότητες τους. Χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην ποιότητα, προσπαθούμε να προσφέρουμε σε όλους τους μαθητές την καλύτερη εκπαίδευση».


ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 76
Τηλ.: 2310 738188
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιnstagram: @diakrotima.ampelokipoi
Facebook: https://www.facebook.com/diakrotima.ampelokipoi.thessalonikis
Website (κεντρική σελίδα): https://www.diakrotima.gr/

Ο Όμιλος Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ δημιουργήθηκε το 1997 και έχει ως σταθερή φιλοδοξία την παροχή μαθημάτων φροντιστηριακής υποστήριξης στους μαθητές του, με μοναδικό στόχο τη μελλοντική τους επιτυχία! Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 24.500 μαθητές των Φροντιστηρίων έχουν διαβεί την πόρτα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε ανώτερες και ανώτατες σχολές και έχουν γίνει καταξιωμένοι επιστήμονες και επιτυχημένοι επαγγελματίες.

Σήμερα, ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ διαθέτει 93 φροντιστήρια σε λειτουργία, 1.027 καθηγητές και διευθυντές σπουδών όλων των ειδικοτήτων και περίπου 12.500 μαθητές σε μέση ετήσια βάση, αποτελώντας τη μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα.