Ο ΑΣ Ελπίς ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Φαρμάκη, ο οποίος θα αποτελέσει τον προπονητή φυσικής κατάστασης (strength and conditioning coach) της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του συλλόγου μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Ο Γιώργος Φαρμάκης, ο οποίος είναι προπονητής κλασικού αθλητισμού, έχει εργαστεί στο παρελθόν ως προπονητής φυσικής κατάστασης στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΑΣ Πανόραμα, στο ανδρικό τμήμα του ΓΑΣ Βασιλικών και στον Ηρακλή ΚΑΕ 2023 μαζί με τον Γιάννη Ντάγιο.

Επιπλέον, έχει φτάσει σε αρκετές επιτυχίες ως προπονητής ρίψεων, όπως μία 3η θέση σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στο άθλημα της σφαιροβολίας, καθώς και σε ευρωπαϊκούς τίτλους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Μεταμοσχευμένων Αθλητών.

Αναφερόμενος στη νέα σελίδα που ανοίγει με την ένταξή του στην Ελπίδα, ο Γιώργος Φαρμάκης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στη μεγάλη οικογένεια της Ελπίδας Αμπελοκήπων, ελπίζω να έχουμε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες».

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ελπίδας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και πολλές όμορφες στιγμές!