Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την απόκτηση της Ελευθερίας Γαργάλα, η οποία θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας στην Pre League Γυναικών την ερχόμενη σεζόν.

Η 19χρονη βολεϊμπολίστρια, που αγωνίζεται ως ακραία και έχει ύψος 1,80 μ., ξεκίνησε σε ηλικία εννιά ετών από τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό, όπου παρέμεινε μέχρι το περασμένο καλοκαίρι. Την σεζόν 2022-2023 έπαιξε στον ΠΑΟΚ, ενισχύοντας κατά κύριο λόγο την ομάδα των νεανίδων και έχοντας επίσης συμμετοχές με τις γυναίκες.

Επιπλέον, έχει αποτελέσει μέλος των Εθνικών ομάδων Κορασίδων και Παγκορασίδων και πέρσι κλήθηκε σε προετοιμασία της Εθνικής Νεανίδων.

Αναφερόμενη στο νέο βήμα της καριέρας της και στην ένταξή της στον σύλλογό μας, η Ελευθερία Γαργάλα δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι μέλος της ομάδας της Ελπίδας. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον υπεύθυνο της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους και για την ευκαιρία που μου δίνουν να συμμετέχω σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εύχομαι να έχουμε μια χρόνια με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες!»

Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ελπίδας και της ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και όμορφες στιγμές!