Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την απόκτηση της 14χρονης Μαριάνας Παμπαλιάρη, η οποία θα στελεχώσει τη γυναικεία ομάδα καθώς και τις αντίστοιχες ομάδες των νεανίδων και κορασίδων, αποτελώντας ένα μεγάλο ταλέντο που με σωστή δουλειά και αφοσίωση μπορεί να αφήσει εποχή!

Η ανερχόμενη αθλήτρια, που γεννήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2008, έχει ύψος 1,89μ. και αγωνίζεται σε θέση κεντρικού, ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το βόλεϊ το 2019 συνεχίζοντας την επιτυχημένη οικογενειακή παράδοση, αφού είναι κόρη του παλαιού πρωταθλητή του δεκάθλου Θανάση Παμπαλιάρη και της βολεϊμπολίστριας Σίσσυς Τζέκου, η οποία έκανε σπουδαία καριέρα στον Αίαντα Ευόσμου. Μητέρα και κόρη αγωνίστηκαν μάλιστα μαζί στον Εθνικό Πυλαίας την περυσινή σεζόν και κατέκτησαν την άνοδο στη Β' Κατηγορία της ΕΠΕΣΘ.

Η νεαρή αθλήτρια είναι διεθνής με την Εθνική Παγκορασίδων, αφού κλήθηκε για πρώτη φορά στο κλιμάκιο της Εθνικής το 2021 και από τότε είχε σταθερή παρουσία στο διακλιμακιακό, ενώ από τον Αύγουστο του 2022 και μετά συμμετείχε σε όλες τις προετοιμασίες της Εθνικής Παγκορασίδων, πλην αυτής που βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη.

Πλέον, η Μαριάνα θα υπερασπίζεται την πράσινη φανέλα της ομάδας μας και ευχαριστούμε θερμά τον Εθνικό Πυλαίας για την παραχώρησή της.

Την καλωσορίζουμε με χαρά στην οικογένεια της Ελπίδας και της ευχόμαστε να έχει μία επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν, με υγεία και πολλές όμορφες στιγμές!