Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την απόκτηση της Δέσποινας Λαμπριανίδου, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα μας στην προσπάθειά της στην Pre League Γυναικών την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένη στις 9 Φεβρουαρίου 2004, η ύψους 1,94 μ. βολεϊμπολίστρια που αγωνίζεται σε θέση κεντρικού, ξεκίνησε από τον ΓΣ Κοζάνης και παρέμεινε εκεί μέχρι το 2019. Στην συνέχεια μεταπήδησε στον Άρη, με τον οποίο αγωνίστηκε την τελευταία τετραετία, για να φορέσει πλέον τα πράσινα της Ελπίδας!

Στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια της ομάδας μας, η 19χρονη κεντρικός ανέφερε:
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη μου θα είμαι μέλος της Ελπίδας Αμπελόκηπων τη φετινή αγωνιστική σεζόν! Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη και είμαι σίγουρη ότι θα έχουμε μια πολύ όμορφη συνεργασία. Με δουλειά, προπόνηση και ομαδικότητα θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει και εγώ θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να συμβάλω σε αυτό το αποτέλεσμα».

Καλωσορίζουμε τη Δέσποινα στην οικογένεια της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και κάθε επιτυχία!