Η μεγάλη προσπάθεια των Παγκορασίδων της Ελπίδας απέναντι στον Μυγδονιακό δεν στάθηκε αρκετή για να τους δώσει την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ16 της ΕΠΕΣΘ, αλλά τους χάρισε το χειροκρότημα, παρά την ήττα με 3-1 σετ στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας. Οι νεαρές "πράσινες" έδειξαν δείγματα της αξίας τους στο τρίτο σετ, όπου είχαν σημαντικό προβάδισμα σε αρκετά σημεία (4-0, 11-5) και παρότι ισοφαρίστηκαν βρήκαν τον τρόπο να κερδίσουν το σετ και να μειώσουν προσωρινά σε 2-1, έστω και αν τελικά υπέκυψαν και δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν σε μία σπουδαία ανατροπή.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το τέλος του πρώτου σετ, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΕΣΘ, Κώστας Χαριτωνίδης, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον προπονητή του ΠΟ Μουδανιών, Μανώλη Ροδοβίτη, στη μνήμη της αδικοχαμένης Χρυσούλας Κατριλιώτη.

Η Ελπίδα θα αντιμετωπίσει αύριο, Παρασκευή (02/06) στις 17:30 τον Περσέα στον αγώνα για την 3η θέση, ενώ ο Μυγδονιακός θα αναμετρηθεί στις 19:30 στον τελικό με την ομάδα του ΔΕΚΑ.

Τα σετ: 3-1 (25-16, 25-16, 23-25, 25-17).

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ (Μποσταντζόγλου): Αλεξόγλου, Πιθαμούδη, Χατζησακούλα, Ιορδανίδου, Ζουμπούλη, Μαγλουσίδη, Λάκη Β. (λ), Λάκη Ε., Βαβάτσουλα.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Παπαδημητρίου): Παπαθανασίου, Καϊτεζίδου, Φαρσακίδη, Παράσχου, Σεπέρα, Γκιζάρη, Περγαντοπούλου (λ), Τσορλίνη, Χαραλαμπίδου, Κατσαούνη, Σφακιανάκη (λ).