Το Σάββατο 27/5 το τμήμα των Γαλανόλευκων Αστεριών(Μίνι) στο τελευταίο παιχνίδι του στο Τουρνουά της ΕΚΑΣΘ έχασε απο τον ανώτερο Αίαντα Ευόσμου στο ΔΑΚ Αμπελοκήπων, ενώ πιο νωρίς οι Παμπαίδες δεν αγωνίστηκαν λόγω μη προσέλευσης της αντίπαλης ομάδας του Ασβεστοχωρίου.

Την Δευτέρα 29/5 το τμήμα JR NBA, για την πρόκρισή του στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Τουρνουά, ηττήθηκε εκτός έδρας απο την ΜΕΝΤ μετά απο ένα συναρπαστικό αγώνα που κρίθηκε στην παράταση.

💪💯👏Αξίζουν Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές-τριες όλων των τμημάτων της Ελπίδας αγωνιστικών και μη για την αγωνιστικότητά τους, την ομαδικότητα και την αυτοπεποίθησή τους, που αποτελούν παράδειγμα για το τι μπορούμε να επιτύχουμε με συστηματική δουλειά, επιμονή και προσήλωση στην επίτευξη των στόχων μας. ♥️💯🏀

Συνεχίζουμε με πολλά φιλικά παιχνίδια με όλα τα τμήματα υποδομής μπάσκετ, φιλικά τα οποία αποσκοπούν στην ατομική και ομαδική βελτίωση των αθλητών και αθλητριών, την απόκτηση εξοικείωσης με την μπάλα, το ομαδικό πνεύμα, την ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας και του αλληλοσεβασμού.

Τα καλύτερα έρχονται!💯💪👏