Ενόψει του Final 4 Κ16 Κοριτσιών το οποίο θα διεξαχθεί στο Ε.Γ. Μίκρας το διήμερο 1-2 Ιουνίου, οι προπονητές των τεσσάρων ομάδων προχώρησαν στις ακόλουθες δηλώσεις στο σάιτ της ΕΠΕΣΘ.

Παπαδημητρίου Κώστας (Προπονητής ΑΣ Ελπίς): «Η ομάδα των Παγκορασίδων μας, κατάφερε να είναι φέτος στην γιορτή του βόλεϊ της πόλης μας! Αυτό από μόνο του αποτελεί πρόκληση, μια και συμμετέχουν πολύ καλές ομάδες, που κρατάνε πολύ ψηλά το επίπεδο στις μικρές ηλικίες. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον αυτό το F4 και σίγουρα το αποτέλεσμα θα αποτελέσει τροφή, ώστε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με σκοπό την τελειοποίηση των μικρών μας αθλητριών στο μέλλον. Εύχομαι να ολοκληρωθούν οι αγώνες με υγεία πρώτα από όλα και να απολαύσουμε και φέτος ακόμη περισσότερα high lights από τα κορίτσια όλων των ομάδων».

Ακριτίδου Δώρα (προπονήτρια ΔΕΚΑ): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για δεύτερη χρόνια συμμετέχουμε σε Final 4 παγκορασίδων. Εύχομαι να γίνει μια ωραία διοργάνωση, με ωραίο βόλεϊ και γεμάτες κερκίδες. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

Μποσταντζόγλου Ελένη (προπονήτρια Μυγδονιακού): «Είναι χαρά μου που βρίσκομαι στο Final 4 με αυτά τα κορίτσια, έκαναν πολύ καλή προσπάθεια μέσα στην χρονιά και αυτή θα είναι η ανταμοιβή τους. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε εντατικά και είμαστε αισιόδοξοι για την συνέχεια. Οι ομάδες είναι αρκετά ανταγωνιστικές και είμαι σίγουρη ότι θα δούμε ωραία παιχνίδια. Ελπίζουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Καλή επιτυχία χωρίς τραυματισμούς σε όλους μας.

Επιπλέον θα ήθελα να τονίσω απλά ότι με λυπεί ιδιαίτερα το γεγονός μη διεξαγωγής πανελλήνιου πρωταθλήματος, ενώ η χώρα μας εκπροσωπείται στις διεθνείς διοργανώσεις με αντίστοιχο τμήμα της εθνικής».

Κοτόρτσης Γιώργος (προπονητής Περσέα): «Μια πολύ επιτυχημένη χρονιά για τα αγωνιστικά τμήματα του Περσέα ολοκληρώνεται με την παρουσία της Κ16 στο F4 της ΕΠΕΣΘ. Ύστερα από μια κοπιαστική προσπάθεια, οι αθλήτριες κατάφεραν να κερδίσουν αξία την παρουσία τους. Ευχόμαστε να παίξουμε καλά αντάξια  του θεσμού και των αντιπάλων, να χαρούμε την συμμετοχή μας και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και να γίνει ένα συναρπαστικό τουρνουά χωρίς τραυματισμούς».