Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του Στέλιου Κουτουνίδη με την ανδρική ομάδα βόλεϊ του συλλόγου μας, την οποία καθοδήγησε τα δύο τελευταία χρόνια, και τον ευχαριστεί θερμά για την συνεισφορά του σε όλο αυτό το διάστημα, καθώς επίσης και για την παρουσία του στην τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας στα πλέι άουτ της φετινής Pre League.

Ο Στέλιος Κουτουνίδης τόνισε από την πλευρά του:
«Έπειτα από δύο χρόνια, ήρθε η στιγμή να κλείσει ο κύκλος της παρουσίας μου στο ανδρικό βόλεϊ της Ελπίδας Αμπελοκήπων. Θέλω να ευχαριστήσω τους διοικητικούς παράγοντες που στάθηκαν κοντά στην ομάδα σ’ αυτό το διάστημα, βοηθώντας μας πολύ στο έργο μας και δίνοντας λύσεις σε ό,τι χρειαζόμασταν. Ευχαριστώ, επίσης, τον συνεργάτη μου Ζήση Παραφέστα και φυσικά όλους τους αθλητές με τους οποίους δουλέψαμε αυτά τα δύο χρόνια, για να έχουμε την ομάδα της Ελπίδας όσο ψηλά μπορούσαμε. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους και να πετύχουν τόσο ο καθένας προσωπικά όσο και η ομάδα τους στόχους που θα θέσουν».

Παράλληλα, ο έμπειρος τεχνικός κατέληξε αναφερόμενος στην προοπτική μίας νέας συνεργασίας: «Η σχέση που δημιουργήθηκε ανάμεσα σ’ εμένα και στους ανθρώπους της Ελπίδας είναι μία σχέση δυνατή. Βοήθησα μετά χαράς τη γυναικεία ομάδα στα πλέι άουτ, όπως μου ζητήθηκε, έχοντας το θετικό αποτέλεσμα που όλοι θέλαμε. Εκτίμησα ιδιαίτερα αυτά που συνάντησα στον σύλλογο και εύχομαι μελλοντικά να συνεργαστούμε ξανά».