🏀Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο 6-7/5 γεμάτο δράση, χαρούμενα πρόσωπα και πολλά καλάθια για τα τμήματα της Ακαδημίας και τα προαγωνιστικά τμήματα της Ελπίδας με τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές να δείχνουν το πλούσιο ταλέντο τους εντός παρκέ.
🏀Το Σάββατο 6/5 το τμήμα Προμίνι της Ακαδημίας μας αγωνίστηκε σε φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Καλοχωρίου στο ΕΠΑΛ Αμπελοκήπων αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.
⛹️Για τα προαγωνιστικά τμήματα το Σάββατο 6/5 το Προπαιδικό τμήμα αντιμετώπισε την Νεάπολη εκτός έδρας και παρ' ότι πάλεψε όσο μπορούσε στο πρώτο ημίχρονο στο τέλος δεν τα κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.
⛹️Το γεμάτο δράση πρόγραμμα του Σαββάτου συνεχίστηκε με τις αναμετρήσεις της Ελπίδας με τον Αστέρα Σίνδου για τα Γαλανόλευκα Αστέρια που μετά το καλό ξεκίνημα η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη και έχασε στις λεπτομέρειες και το τμήμα των Παγκορασίδων που αν και δεν έπαιξε ανάλογα με τις δυνατότητες του τελικά νίκησε την ομάδα της ΜΕΝΤ στο ΔΑΚ Αμπελοκήπων.
⛹️Οι αγώνες του Σαββάτου ολοκληρώθηκαν με τον αγώνα του JR NBA με τον Μακεδονικό!
Η ομάδα μας στον τελευταίο αγώνα του ομίλου της έχασε από τον αντίπαλο της αλλά έδειξε ότι το μέλλον της ανήκει!
Να σημειώσουμε ότι το τμήμα του JR NBA έχει προκριθεί στις δεκαέξι καλύτερες ομάδες του Τουρνουά!
⛹️Την Κυριακή 7/5 το τμήμα του Μίνι Κοριτσιών το περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, ενώ κατέβηκε κανονικά στο γήπεδο (15 κοριτσάκια - ο διαιτητής με την γραμματεία - και πενήντα γονείς) δεν προσήλθε η αντίστοιχη ομάδα του Ιωνικού Διαβατών!
Είναι κρίμα να ταλαιπωρούνται άδικα τόσοι άνθρωποι Κυριακάτικα χωρίς καμία ειδοποίηση από κανένα αρμόδιο του Συλλόγου της Ιωνίας!
💪💯👏Αξίζουν Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές-τριες της Ελπίδας για την αγωνιστικότητά τους, την ομαδικότητα και την αυτοπεποίθησή τους, που αποτελούν παράδειγμα για το τι μπορούμε να επιτύχουμε με συστηματική δουλειά, επιμονή και προσήλωση στην επίτευξη των στόχων μας ♥️💯🏀