Με ψηλά το κεφάλι ολοκλήρωσε η ανδρική ομάδα βόλεϊ τη φετινή παρουσία της στην Α2 Ανδρών, κερδίζοντας εκτός έδρας τον Ερμογένη Ξάνθης και καταλαμβάνοντας την 5η θέση στην τελική κατάταξη του Βορείου Ομίλου.

Οι «πράσινοι» έκαναν το χρέος τους και νίκησαν στην Ξάνθη τον ουραγό Ερμογένη με 3-1 σετ, αλλά έμειναν έξω από την τετράδα των πλέι οφ για μόλις έναν βαθμό, αφού ο Έβρος Σουφλίου πήρε επίσης το «τρίποντο» και κατέλαβε τη διεκδικούμενη 4η θέση.

Αξίζουν πάντως συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την συνολική προσπάθειά της, σε μια χρονιά με αρκετές ατυχίες, τραυματισμούς και δυσκολίες, που όμως δεν εμπόδισαν τους παίκτες της Ελπίδας να παλέψουν μέχρι τέλους για το καλύτερο!

Τα σετ: 1-3 (25-17, 18-25,18-25, 14-25).

ΑΣ ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ (Παρασκευόπουλος): Μπουντουλίδης, Ματθαίου, Γρηγοράκης, Παπαβασιλείου, Μαντζουράκης, Ρετζέπης / Τσατσούλης (λ), Μπακόπουλος (λ), Πολιτίδης, Σεμερτζίδης.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Γεωργιάδης): Κουτουνίδης, Σιμητός, Γαλτσίδης, Διβάρης, Παχιαδάκης, Σκλόπης / Σταυρίδης (λ), Δημητρακούδης (λ), Χρηστάκος, Κωνσταντινίδης, Όσσας, Μάρτσης.