Σε τροχιά πλέι οφ συνέχισε το ανδρικό βόλεϊ της Ελπίδας, που πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Καβάλα στην αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών.

Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για τους «πράσινους», που είδαν τον Παχιαδάκη να βγαίνει από πολύ νωρίς νοκ άουτ λόγω τραυματισμού και έχασαν το πρώτο σετ, στην συνέχεια όμως κατάφεραν να επιβάλουν την ανωτερότητά τους και να φτάσουν σε νίκη με ανατροπή.

Παράλληλα, στο περιθώριο του αγώνα, οι άνθρωποι της Ελπίδας έφτιαξαν μία φανέλα της ομάδας με το όνομα του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού και την κρέμασαν στο «Ι. Λεμονίδης», τιμώντας τη μνήμη του και στέλνοντας το ηχηρό μήνυμα ότι ο αθλητισμός πρέπει να είναι γιορτή, μακριά από κάθε έκφραση βίας.

Τα σετ: 3-1 (23-25, 25-18, 25-19, 25-17).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Χρηστάκος, Σιμητός, Σκλόπης, Διβάρης, Παχιαδάκης, Μάρτσης / Δημητρακούδης (λ), Σταυρίδης (λ), Όσσας, Κουτουνίδης, Κωνσταντινίδης.

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ: Ταμοζνίκοφ, Γεωργιάδης, Πετρίδης, Αλεξάκης, Κατσιαφλάκας, Κλεπουσνιώτης / Ρέμμος (λ), Κονσούλας (λ), Σαράφης, Καλανταρίδης, Σαχινίδης, Παπαδόπουλος.