Στην κοπή πίτας των αθλητικών τμημάτων του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης παρέστη ο ΑΣ Ελπίς με αντιπροσωπεία του, επικεφαλής της οποίας ήταν ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου Άγγελος Ταλαμπίρης, το μεσημέρι της Κυριακής 12/02 στο κατάμεστο ΔΑΚ Αμπελοκήπων «Μέγας Αλέξανδρος».
 
Δείτε ΕΔΩ το Δελτίο Τύπου του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης για την εκδήλωση:

"Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023, στις 12:00π.μ. στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ Αμπελοκήπων «Μέγας Αλέξανδρος», πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας των αθλητικών τμημάτων του Δήμου μας. Ο Δήμαρχος κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Φουκίδης Απόστολος χαιρέτησαν την εκδήλωση και έκαναν κάλεσμα στους δημότες να συμμετέχουν στα αθλητικά μας προγράμματα.
 
Η ποικιλία των προγραμμάτων (Αερόμπικ – Ορθοσωμική – Pilates – Zumba – Μυϊκή ενδυνάμωση – Μπάσκετ – Βόλεϊ – Ποδόσφαιρό – Τένις – Tae Kwon Do – Ενόργανη – Ρυθμική – Μουσικοκινητική Αγωγή – Άθληση Ενηλίκων), η οργάνωση με αθλητικό υλικό των γυμναστηρίων αλλά και η άρτια εκπαίδευση των καθηγητών Φυσικής Αγωγής που δουλεύουν σε αυτά, ανταποκρίνονται σε κάθε ηλιακή ομάδα των δημοτών και μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες τους για άθληση. Πληροφορίες για τα προγράμματα μπορούν να βρουν οι δημότες στη σελίδα του Γραφείου Αθλητισμού & Νέας Γενιάς στο Facebook και στο site του Δήμου μας".