Επιστροφή στις επιτυχίες για τις Γυναίκες της Ελπίδας, που μπήκαν νικηφόρα στον β' γύρο του πρωταθλήματος της Pre League επικρατώντας με 3-2 σετ, έπειτα από μεγάλη μάχη με τα Βριλήσσια σε μια αναμέτρηση με ανατροπές και πολλή ένταση.

Η φιλοξενούμενη ομάδα, που παρουσιάστηκε με ανανεωμένο ρόστερ στο "Ι. Λεμονίδης", προσπάθησε να πάρει το παιχνίδι μέσα από τα χέρια της Ελπίδας κερδίζοντας το 2ο και 3ο σετ, αλλά οι "πράσινες" κατάφεραν να αντιδράσουν και να κερδίσουν δύο σημαντικούς βαθμούς παρά την απουσία της Σάνια Κόγιτς-Τζούριτς και τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν τον τελευταίο καιρό.

Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την επιτυχία της, που θα της δώσει δύναμη ενόψει της δύσκολης συνέχειας, καθώς ακολουθεί η αναμέτρηση στην Πρέβεζα για το Κύπελλο Ελλάδας και το δυνατό εκτός έδρας παιχνίδι με τα Πεύκα.

Τα σετ: 3-2 (26-24, 15-25, 17-25, 25-22, 15-10).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Γεωργιάδης): Παντελίδου, Γουγούση, Σοφ. Κώστογλου, Τριανταφύλλου, Γαϊτανίδου, Ράντοβιτς / Ρουμπάκη (λ), Στεργιάκη (λ), Παπάζογλου, Σουπιώνη, Μπαλογιάννη.

ΦΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Τριανταφυλλόπουλος): Αναγνώστου, Μπακοδήμου, Μελετιάδη, Έρωτα, Σόουζα, Μπόκη / Καραβοκύρη (λ), Τριγωνίδου (λ), Μικρουδάκη, Στάθη.