Άλλο ένα σπουδαίο βήμα στην πορεία της θα κάνει η αθλήτρια του συλλόγου μας Δήμητρα Παπαθανασίου, η οποία κλήθηκε να συμμετάσχει στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Παγκορασίδων (Κ17) στο Σουφλί, από τις 2 έως 16 Ιανουαρίου, με την προοπτική να διεκδικήσει μία θέση στην ομάδα ενόψει του Βαλκανικού Πρωταθλήματος / 1ου Γύρου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Τουρκία (Άγκυρα) στις 17 έως 23 Ιανουαρίου 2023.

Η κλήση της Δήμητρας Παπαθανασίου, όπως και κάθε αντίστοιχη συμμετοχή μίας αθλήτριάς μας στις προπονήσεις ή την προετοιμασία των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων, είναι κάτι που μας γεμίζει με ικανοποίηση και περηφάνεια. Η συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, χαροποιεί διπλά όλους εμάς στην Ελπίδα Αμπελοκήπων, επειδή είναι γεννηθείσα το 2009 και θα αποτελέσει μία από τις μικρότερες -αν όχι τη μικρότερη- στην Εθνική Παγκορασίδων Κ17.

Η Δήμητρα ήδη έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά της και μας κάνει να πιστεύουμε ότι το μέλλον της ανήκει. Ήδη έχει κάνει το ντεμπούτο της με τη γυναικεία ομαδα στην Pre League και προσεχώς θα τη δούμε στο φάιναλ φορ των Νεανίδων, όπου μαζί με τις συμπαίκτριές της θα κυνηγήσει μία διάκριση.
Κάτι παρόμοιο αναμένεται να συμβεί και στο πρωτάθλημα των Κορασίδων, όπου η Ελπίδα παραμένει αήττητη και έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκρισή της στην επόμενη φάση, ενώ οι προσδοκίες θα είναι εξίσου υψηλές και για την ομάδα των Παγκορασίδων, της οποίας περιμένουμε να ηγηθεί.

Το ταλέντο της, σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα της, τη σεμνότητα και τη σκληρή δουλειά που κάνει καθημερινά, ακολουθώντας υποδειγματικά τις αρχές του συλλόγου, είναι τα συστατικά που μας κάνουν να πιστεύουμε ότι η 13χρονη αθλήτριά μας έχει όλο το μέλλον δικό της και ότι μπορεί να χαρίσει πολλά στο ελληνικό βόλεϊ!