Σημαντικό «τρίποντο» πήρε η Ελπίδα ως φιλοξενούμενη του Αίαντα Ευόσμου, αποτέλεσμα που την ανεβάζει στην 6η θέση της βαθμολογίας της Pre League Γυναικών μετά την 9η αγωνιστική.

Παρά τις δυσχερείς συνθήκες που βιώνει αυτή την περίοδο η ομάδα μας λόγω τραυματισμών, οι ετοιμοπόλεμες παίκτριες κατάφεραν να την οδηγήσουν στην επικράτηση με 3-0 σετ στον Εύοσμο, καλύπτοντας αποτελεσματικά το μεγάλο κενό της πασαδόρου Μελίνας Παντελίδου και της κεντρικής Σοφίας Κώστογλου.

Στα κέρδη της αναμέτρησης ήταν για τις «πράσινες» και η συμμετοχή της 13χρονης κορασίδας Δήμητρας Παπαθανασίου, η οποία πήρε το «βάπτισμα του πυρός» σε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος με τη γυναικεία ομάδα.

Τα σετ: 21-25, 17-25, 21-25

ΑΠΣ ΑΙΑΣ (Χρήστος Μπαλάσκας): Χατζίκου, Στάικου, Καντίδου, Τσιούπα, Παπαδοπούλου, Μπίτση / Σαουλίδου (λ), Γεωργιάδου (λ), Ηλιάδη, Σαχανίδου, Γερομίχαλου.  

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Γιώργος Γεωργιάδης): Μπαλογιάννη, Γουγούση, Ράντοβιτς, Κόγιτς-Τζούριτς, Γατανίδου, Παπάζογλου / Ρουμπάκη (λ), Στεργιάκη (λ), Κώστογλου, Τριανταφύλλου, Παπαθανασίου, Σουπιώνη.