Το περίπτερο της Arcus Real Estate στην έκθεση Real Estate Expo North 2022 επισκέφθηκε αντιπροσωπεία αθλητών και αθλητριών της Ελπίδας Αμπελοκήπων, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της εταιρείας που αποτελεί Χορηγό του συλλόγου και βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-HELEXPO.

Τα μέλη της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας βόλεϊ των «πράσινων», μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του συλλόγου Άγγελο Ταλαμπίρη, ευχαρίστησαν τον ιδιοκτήτη του γραφείου Νεάπολης (διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 88) και Διευθυντή της Arcus Real Estate κ. Χρήστο Μπουρνουξούζη για την πρόσκληση αλλά και για την σημαντική υποστήριξη που προσφέρει η εταιρεία του προς την Ελπίδα, ως Χορηγός της για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Από την πλευρά του, ο κ. Μπουρνουξούζης υποδέχθηκε με χαρά την αντιπροσωπεία του συλλόγου μας, τόνισε ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του και εξέφρασε την ευχή να συνοδευτεί η φετινή αγωνιστική περίοδος με νέες επιτυχίες, διακρίσεις και πρωτιές!

Ευχαριστούμε θερμά την Arcus Real Estate, η οποία συμβάλλει και φέτος στην προσπάθεια των αγωνιστικών μας τμημάτων να φτάσουν ακόμα ψηλότερα!

Δείτε εδώ βίντεο από την επίσκεψη της Ελπίδας στο περίπτερο της Arcus Real Estate στη ΔΕΘ