Με εντυπωσιακό τρόπο, έπειτα από ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, ήρθε η πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη για τις Γυναίκες της Ελπίδας, που πέτυχαν τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στον Ναύαρχο Βότση και επικράτησαν με 3-2 σετ, στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Pre League.

Οι «πράσινες» βρέθηκαν να χάνουν με 0-2, αλλά βρήκαν τον τρόπο να επιστρέψουν στο παιχνίδι και να φέρουν τα πάνω-κάτω, κλείνοντας με όμορφο τρόπο μία πολύ δύσκολη εβδομάδα, που περιλάμβανε τον εμβόλιμο εκτός έδρας αγώνα στην Καλαμάτα, απώλειες λόγω ίωσης και πολλές χαμένες προπονήσεις.

Ωστόσο, η τελευταία γεύση ήταν γλυκιά και αντάμειψε τόσο την προσπάθεια των κοριτσιών του Γιώργου Γεωργιάδη, όσο και τον κόσμο που βρέθηκε στην εξέδρα του «Ι. Λεμονίδης» και απόλαυσε ένα καταπληκτικό παιχνίδι!

Συγχαρητήρια αξίζουν και στην ομάδα του Ναυάρχου Βότση για τις προσπάθειες που κατέβαλε και για την αγωνιστικότητα που έδειξε, σε ένα ματς - διαφήμιση για το άθλημα, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Τα σετ: 21-25, 28-30, 27-25, 25-19, 18-16.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Γ. Γεωργιάδης): Παντελίδου, Γουγούση, Τριανταφύλλου, Γαϊτανίδου, Κόγιτς-Τζούριτς, Παπάζογλου / Ρουμπάκη (λ), Στεργιάκη (λ), Σοφ. Κώστογλου, Σουπιώνη.

Η αναμέτρηση μεταδόθηκε διαδικτυακά από την σελίδα της Ελπίδας στο Facebook: https://fb.watch/gCttl6d69f/