Χωρίς ανταμοιβή για την προσπάθειά τους έμειναν οι Γυναίκες της Ελπίδας στην Καλαμάτα, όπου δεν τα κατάφεραν απέναντι στον τοπικό Απόλλωνα (3-0 σετ), στην αναμέτρηση της εμβόλιμης 3ης αγωνιστικής της Pre League.

Οι άτυχες στιγμές και οι εξίσου ατυχείς διαιτητικές αποφάσεις στα κρίσιμα σημεία του 1ου και του 3ου σετ, σε συνδυασμό με τη δεδομένη ποιότητα της γηπεδούχου ομάδας, δεν επέτρεψαν στις «πράσινες» να πάρουν αυτά που άξιζαν στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Οι αθλήτριες του Γιώργου Γεωργιάδη ήταν ανταγωνιστικές όσο είχαν δυνάμεις, φτάνοντας μια ανάσα από την κατάκτηση του 1ου σετ (είχαν σετ μπολ στο 24-25, αλλά τελικά λύγισαν 27-25). Η απώλεια αυτή αποσυντόνισε προσωρινά την ομάδα, που δεν μπόρεσε να πιέσει στο 2ο σετ, ενώ αντίθετα το 3ο σετ μπήκε πολύ δυνατά και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα (10-15, 17-20), ωστόσο στο τέλος δεν πήρε αυτό που της αναλογούσε και το παιχνίδι είχε άδοξο φινάλε.

Τα σετ: 27-25, 25-20, 25-23.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Χ. Μυτσκίδης): Φάιλο, Αποστολοπούλου, Τόσι, Κόλλια, Τσομπανίδου, Ζωίδου / Ν. Γιόλλα (λ), Μαυροειδή, Ει. Γιόλλα, 

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Γ. Γεωργιάδης): Παντελίδου, Γουγούση, Σοφ. Κώστογλου, Τριανταφύλλου, Γαϊτανίδου, Κόγιτς-Τζούριτς / Ρουμπάκη (λ), Στεργιάκη (λ), Μπαλογιάννη, Σουπιώνη, Παπάζογλου.

Η αναμέτρηση μεταδόθηκε διαδικτυακά από το Messinialive.gr: https://youtu.be/tmV5lnvFuiw

Οι δηλώσεις των εκπροσώπων των ομάδων μετά τη λήξη: https://youtu.be/GOEeNATVY94