Με ανατροπή και νίκη στο τάι μπρέικ, στο γήπεδο του Ήφαιστου Φλώρινας, έκανε πρεμιέρα η ανδρική ομάδα βόλεϊ της Ελπίδας στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας.

Οι παίκτες του Στέλιου Κουτουνίδη έδειξαν τις διαθέσεις τους ενόψει της νέας σεζόν που μόλις ξεκίνησε, αφού αντέδρασαν δυναμικά όταν βρέθηκαν να χάνουν με 2-1 σετ και «γύρισαν» το παιχνίδι, παίρνοντας μία νίκη ψυχολογίας στο πρώτο τους επίσημο φετινό παιχνίδι.

Σε μια απαιτητική εκτός έδρας δοκιμασία, οι «πράσινοι» πήραν το πρώτο σετ με σασπένς και κάνοντας τα εύκολα δύσκολα, έχασαν τα δύο επόμενα, αλλά επανήλθαν βελτιωμένοι και τελικά επικράτησαν στο τάι μπρέικ έπειτα από μεγάλη μάχη (17-15).

Όλοι οι παίκτες κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και αξίζουν συγχαρητήρια, συμπεριλαμβανομένων και όσωνι μπήκαν ως αλλαγές στο 4ο και 5ο σετ και βοήθησαν στο να επιτευχθεί η ανατροπή.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, η διοίκηση του ΑΠΣ Ήφαιστος τίμησε τον Πρόεδρο του συλλόγου μας Απόστολο Σταυρίδη για την προσφορά του στον αθλητισμό απονέμοντας αναμνηστική πλακέτα, την οποία παρέλαβε ο γιος του και λίμπερο της ομάδας μας, Βασίλης Σταυρίδης.
Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του Ηφαίστου τόσο για την ευγενική χειρονομία της όσο και για την όμορφη φιλοξενία, την οποία υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε στον β' γύρο. Ευχόμαστε στην ομάδα της Φλώρινας καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και εκπλήρωση των στόχων της!

Τα σετ: 25-27, 25-19, 25-23, 18-25, 15-17.

ΑΠΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (Σπ. Γκολίτσης): Χρυσάφης, Γρηγοριάδης, Ρεμπούτσιας, Καρακασίδης, Γαληρόπουλος / Στεργίου (λ), Αντωνιάδης (λ), Πετρόπουλος, Παπαζαχαρίας, Ιωαννίδης, Γκάτης.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Στ. Κουτουνίδης): Όσσας, Σκλόπης, Διβάρης, Παχιαδάκης, Μάρτσης, Χρηστάκος / Δημητρακούδης (λ), Σταυρίδης (λ), Σιμητός, Χριστοφορίδης, Καλτσίδης, Κουτουνίδης, Γαλλιός.