Για τέταρτη διαδοχική χρονιά θα συνεχίσουν την κοινή πορεία τους η Ελπίδα Αμπελοκήπων και το “Bad HabitCoffee Drinks & More, το καφέ-μπαρ που αποτελεί σημείο αναφοράς στη Δυτική Θεσσαλονίκη και το οποίο θα προσφέρει και φέτος στον σύλλογό μας την στήριξη και την πολύτιμη χορηγία του!

Από το καλοκαίρι του 2019 μέχρι σήμερα, το “Bad Habit” ενισχύει την προσπάθεια των αθλητριών και αθλητών της Ελπίδας, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι των επιτυχιών που ήρθαν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και όσων πρόκειται να ακολουθήσουν μέσα στη νέα σεζόν 2022-2023!

Ο ιδιοκτήτης του “Bad Habit” και σταθερός υποστηρικτής του συλλόγου μας, Κοσμάς Καγκάνης, εξέφρασε τη χαρά του για την ανανέωση αυτής της σχέσης, μαζί με τις ευχές του προς τις ομάδες της Ελπίδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο:
«Όπως φαίνεται, Bad Habit και Ελπίδα θα πηγαίνουν σταθερά μαζί! Έχει χτιστεί μία αμοιβαία σχέση με τους ανθρώπους του συλλόγου, μας αγαπάνε και τους αγαπάμε και έχουμε άψογη συνεργασία σε όλους τους τομείς. Με εκφράζει ο τρόπος με τον οποίο οι διοικούντες της Ελπίδας βλέπουν τον αθλητισμό και είμαστε χαρούμενοι που βοηθάμε στο σημαντικό και σοβαρό έργο που επιτελούν.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες της Ελπίδας στη νέα αγωνιστική περίοδο, να είμαστε όλοι γεροί και να μπορέσουμε να βγάλουμε σε πέρας με επιτυχία και αυτή τη χρονιά, που θα είναι διαφορετική και δύσκολη τόσο για τον επιχειρηματικό τομέα όσο και για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Μακάρι στο τέλος της σεζόν να χαιρόμαστε όλοι για την πρόοδο των αθλητών και αθλητριών της Ελπίδας και για την εξέλιξή τους μέσα από την σωστή δουλειά που γίνεται στον σύλλογο».


Η
 ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ “BAD HABIT” COFFEE DRINKS & MORE

Ένας παλιός αχυρώνας μετατράπηκε σε έναν πλήρως ανανεωμένο χώρο με industrial ύφος στοχεύοντας να γίνει η πιο αγαπημένη “κακή συνήθεια” όλης της πόλης. Ένα σύγχρονο "μπαρ - σπίτι" διαμορφωμένο από άκρη σε άκρη να θυμίζει κάτι ανάμεσα σε βαγόνι τρένου και urban διαμέρισμα τριαντάρη σε ευρωπαϊκή μητρόπολη. Ιδανικό από το πρωί για καφέ και πρωινό, για ένα διάλειμμα από τη δουλειά ή ένα επαγγελματικό ραντεβού, ακόμα και για να διαβάσεις το βιβλίο σου συνοδεία με ένα αμερικανικό ή γαλλικό breakfast basket και μία κούπα εσπρέσο από την εξαιρετική ιδιωτική ποικιλία Illy, μέχρι αργά το βράδυ για ποτό.

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 18-20, στον παλιό Ερωτικό, Σταυρούπολη

Τηλ. επικοινωνίας: 2310 668330

Ακολουθήστε το Bad Habit στο Facebookhttps://www.facebook.com/badhabitskg/