Τη φανέλα της Ελπίδας Αμπελοκήπων θα φορά και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Θανάσης Σκλόπης, αποτελώντας μέλος της ανδρικής ομάδας βόλεϊ για άλλη μια χρονιά.

Ο 23χρονος κεντρικός, που έχει ύψος 1,96μ., ανήκει από το 2014 στον σύλλογό μας και έκανε το ντεμπούτο του με τους άνδρες το 2017, έχοντας ζήσει μαζί τους μεταξύ άλλων την πορεία της ιστορικής ανόδου στη VolleyLeague.

«Άλλη μια χρονιά στον σύλλογο για μένα δεν είναι κάτι καινούργιο, καθώς πλέον το γήπεδο της Ελπίδας έχει γίνει σπίτι μου. Σε σχέση με πέρσι, η ομάδα φέτος ξεκινάει από άλλη αφετηρία και με άλλες βλέψεις για το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών. Στόχος μας είναι το καλύτερο πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα του ομίλου μας, ώστε να συμμετέχουμε στα πλέι οφ. Έχουμε ένα αρκετά δυνατό σύνολο και παίκτες με εμπειρία. Το κλίμα της ομάδας είναι για άλλη μια χρονιά πολύ θετικό και είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια. Εύχομαι και ευελπιστώ τη φετινή χρονιά να έχουμε πάνω από όλα υγεία, να μείνουμε μακριά από τους τραυματισμούς και τον COVID-19, έτσι ώστε να μπορέσουμε να απολαύσουμε το πρωτάθλημα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Σκλόπης ενόψει της νέας σεζόν.

Του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και κάθε επιτυχία!