Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αμπελοκήπων «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» την Τετάρτη 22/6/2022, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η τελετή λήξης του Summer Basketball Camp των τμημάτων υποδομής μπάσκετ του συλλόγου μας, με πολλή μεγάλη συμμετοχή των μικρών μας αθλητών και των γονέων τους.
Πάνω απο πενήντα (50) παιδιά χωρισμένα ανά ηλικία, συμμετείχαν αυτές τις τρείς μέρες του camp σε ένα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο κατά ηλικία καθώς και σε διασκεδαστικά διαγωνιστικά παιχνίδια. 
Οι αθλητές, με τον ενθουσιασμό από την πρώτη μέρα δουλειάς να τους δίνει μεγαλύτερη διάθεση, δούλεψαν πολύ καλά με τους προπονητές τους επάνω σε συγκεκριμένες ασκήσεις δεξιοτήτων προκειμένου ν’ αναπτύξουν τόσο τις κινήσεις όσο και τη σκέψη τους επάνω στο μπάσκετ.
Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν σε όλα τα παιδιά διπλώματα και κύπελλα στις κατηγορίες των νικητών.
Ευχαριστούμε τα παιδιά, τους γονείς, τους προπονητές και τους χορηγούς μας(Φροντιστήριο Ξένων γλωσσών Ε.Παπασταματίου, Φροντιστήριο Πεχλιβανίδης, Καλλυντικά ΚΥΑΝΑ, ΚΤΕΟ AUTO CONTROL ,Φυσιοθεραπευτήριο Μπουδούρης Άγγελος) των τμημάτων υποδομής του συλλόγου για την στήριξη την αγωνιστική χρονιά που τελείωσε. 
Δίνουμε όλοι ραντεβού τον Σεπτέμβριο στην έναρξη της νέας Αθλητικής χρονιάς 2022-23.
Προεγγραφές για την νέα χρονιά 2022-23 (για νέους αθλητές-τριες) στην διεύθυνση  https://www.aselpis-admin.gr/ilektroniki_egrafi 
ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 6999265603 
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!